Benimkide surekli beni gezdir boynum yaniyor artik. Yol.nasil yaptin canlanmadi gozumde hic :))Benim kiz yurutecte olmayi seviyor cunku etrafi karistirabiliyor. Mutfakta yemek yaparken yada ev supururken koyuyorum genelde. Benim kiz da surekli yurumek istiyor evde yastiklardan yol yaptim yaptim salonda geziyor koltuktan tutuna tutuna
Benimkide surekli beni gezdir boynum yaniyor artik. Yol.nasil yaptin canlanmadi gozumde hic :))
Hadi ya .biz ilk disi iki hfta cektik .ikincisidemi ayni .yandık .Allah kolaylik versin
Ayniydi.çok agliyor ne yapsan susmuyor .saatlerce ..sesi kisilmisti bizimkinn aglamaktanValla bizim tam geçti dedik tekrardan başladı sıkıntılarımızgece ağla ağla bir hal oldu ne uyuyor ne duruyor nasil olacak bilmiyorum kuzular çok etkilenmesin ya
Bana da atar mısınOzelden atayim canım sana :)
Aynıyız kızlar. Bizde de sakinleşmeden ağlama oluyor diş çıkarırken çok fena
Ah yavru ya ..dis jeli kullaniyomusun .ben oaralar emzigini buzlu suya koyup koyup agzina veriyodum .soguk degince diş etine bir nebze sakjnlesiyodu .
Nasılsınız kızlar ? Bebişlerinden yürüyen var mı? Bizimki düz duvara tırmanmaya başladı 2 3 sn ayakta duruyor yakında adımlar
Bırdayım canımm :) dün akşam döndük evimize şükür, netim yoktu giremedim ama merak ettim hep sizi :) @yapayalnız1 diş mi çıktıııı :) bizde hala yokMinikPiranha neredesin tubiş?
Hoşgeldin :) İstanbul a gidecektin değil mi sennnn ayy İpek kafa bırakmıyor vallaBırdayım canımm :) dün akşam döndük evimize şükür, netim yoktu giremedim ama merak ettim hep sizi :) @yapayalnız1 diş mi çıktıııı :) bizde hala yok
Evet canım istanbul :) güzel geçti şükür, beredeyse tüm srvdiklerimi gezdim hava çok iyi değildi son gün bir güneş açtı ama yine de gezebildimHoşgeldin :) İstanbul a gidecektin değil mi sennnn ayy İpek kafa bırakmıyor vallanasıl geçti?