Evet canım. Diş böyle huzursuzlukla geliyor malesef. Birkaç gün daha sürebilir. Benimkinde ek olarak gece çığlıkları oluyor.Ayy canım çay kasigiyla yemek yedirirken dişe değiyor o çıkan ses içimi ürpertiyor :) mama kasigiyla veriyorum artik. Yaa baya sürüyormuş uzaması. Peki bu gece huzursuzluğu ağlaması uyumamasi hepsi bu diş yüzünden mi
Ya bir dişi çıkmayan biz mi kaldık. Daha görünürde hiç yok. Kizlar bizim kızda uyurken aşırı bas terlemesi oluyor. Sizde varmi böyle bir durum.
Evet canım. Diş böyle huzursuzlukla geliyor malesef. Birkaç gün daha sürebilir. Benimkinde ek olarak gece çığlıkları oluyor.
Yok canım kalın giydirmiyorum. D vitamini veriyorum. Güneşe çıkarıyorum. Ama hiç azalmiyor. Saçları su gibi oluyor.Baş terlemesino d vitamini eksikliğinden oluyor diye duymuştum canım. Tabi eğer kalın giydirmiyorsan bu seçenekte olabilir
Şu anda sorun yok. Ama iftarla sahur arası 1. 5litre suyu içiyorum. Azalma olmadı.Oruç tutan emziren anneler nasil gidiyor? Sutte azalma oldu mu? Ben de yarın deneyeceğim tutmayı bakalim
başından beri tutuyorum evet bir azalma var ama abartılacak kadar değil tabi kişiden kişiye değişir bize bu hali ile yetiyor allahın izniyle zaten çalışıyorum sabah emiyor akşama kadar göğsüm doluyor akşamda ona devam :)Oruç tutan emziren anneler nasil gidiyor? Sutte azalma oldu mu? Ben de yarın deneyeceğim tutmayı bakalim
başından beri tutuyorum evet bir azalma var ama abartılacak kadar değil tabi kişiden kişiye değişir bize bu hali ile yetiyor allahın izniyle zaten çalışıyorum sabah emiyor akşama kadar göğsüm doluyor akşamda ona devam :)
Şu anda sorun yok. Ama iftarla sahur arası 1. 5litre suyu içiyorum. Azalma olmadı.
Geçmiş olsun canım şimdi okudum süt olayını. İnşallah güzel hasret gidermişsinizdir ana kız.Benim durumlar karışık canım. İpek'i 3 günlüğüne sütten kesmek zorunda kaldım. Dr'um antibiyotik verdi mecburum çünkü iyi değilim. Sütümü sağıp döküyorum malesef. İpek emmediği için azaldı ister istemez.İnşaAllah tedavim bitince kızım tekrar emer. Çok zor bir süreç. Kızım geliyor emmek istiyor veremiyorum Oruç da tuttum. Biraz zorladı ilk gün. Birkaç daha deneyeceğim. Olmazsa bırakacağım.
Sağol canım. Çok şükür kavuştuk :)Geçmiş olsun canım şimdi okudum süt olayını. İnşallah güzel hasret gidermişsinizdir ana kız.
Ben kullanıyorum ama en fazla 6 7 dk duruyo zaten. Onda da yakınında olacağım. Yoksa istemiyor. İçine girmektense girmeden dışarıdan oynamayı daha çok seviyor. Chicco bizimki.Kizlar benim kizinda dis patladi .burun akintisiyla bssladi huysuzlugu iki hfta surdu.doktor salya arttigi icin geniz akintisi oldu diyor.bide kizlar yurutece cok karsiydim ama bizmki hep yurutulmek istiyor.orucluyknde cok yoruldum bikac hfta kullnsammi diyorum mkullnan varmi ne marka
Benimkide mama sandalyesnde okadar duruyor.oda dedigin gibi yaninda olacam .yanina gidincede kollarini uzatiyor alayim diye.o zaman pekte farki yokmus.Sağol canım. Çok şükür kavuştuk :)
Ben kullanıyorum ama en fazla 6 7 dk duruyo zaten. Onda da yakınında olacağım. Yoksa istemiyor. İçine girmektense girmeden dışarıdan oynamayı daha çok seviyor. Chicco bizimki.
Diş zamanı bizde de burun akıntısı oluyor. Salyalar da aynı şekilde.
Benimkide mama sandalyesnde okadar duruyor.oda dedigin gibi yaninda olacam .yanina gidincede kollarini uzatiyor alayim diye.o zaman pekte farki yokmus.
Ay maasallah .bizimki bu isler icin beni kullaniyor hala .bklm bugun bi akrabadane rica ettim bir kac gun deneyelim diye yuruteci .bir hizli gidiyor ama yine gordu beni kollarini acti agliyor .bklm alisicskmiBenim kiz yurutecte olmayi seviyor cunku etrafi karistirabiliyor. Mutfakta yemek yaparken yada ev supururken koyuyorum genelde. Benim kiz da surekli yurumek istiyor evde yastiklardan yol yaptim yaptim salonda geziyor koltuktan tutuna tutuna
Hadi ya .biz ilk disi iki hfta cektik .ikincisidemi ayni .yandık .Allah kolaylik versinAlttan ikinci disimiz patlamak üzere huysuzluk tavan uykusuzuz yinegece saatlerce agladik uyumadi cok fenaymis bu diş işi