- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 35
Merhaba canım ben de uzun zaman giremedim.Bu bir süreçtir inşallah.Atlatırsınız umarım.Unuttum sizin olayları.Büyükbabaanenin kucağına falan veriyordu Begümü dimi oralarda kaldım ben
kelebek.hill hayırlısı olsun.
Nasıl mutlu olacaksanız öyle olsun inşallah...
Kızlar oruç tutan varsa bi deyin ne var ne yok, süt etkileniyor mu?
Herkeste farklı olur gerçi de.
kelebek.hill hakkınızda hayırlısı olsun cnm inşallah doğru zamanda doğru kararı verirsiniz
Bizim kiz emmeye bayılırdı. Iki gündür biraz emip memeye gülüyor. Sebebini anlamadım. Garip garip sesler çıkarıyor. Elindekini asla vermiyor. Alincada ciglik çığlığa ağlıyor. Yurutece binmek istemiyor sürekli kucagimda. Her gün huyu değişiyor. Dis yok emekleme yok. Taytay duruyo. Kendini alkışlamaya kalkınca düşüyor. Parkta salincaktan indiremiyoruz.Kızlar oruç tutma olayı çok düşündürüyor benişu an regl den dolayı tutmuyorum ama yapabilir miyim ki acaba. Eşim çok yoğun çalışıyor elif huysuzdu iyice arttı sanırım diş çıkartacak geç yatıyor erken kalıyor falan bir de bu aralar memeye karşı bir isteksizliği başladı ek gıda iyi çok şukur ama o da tam doyacak kadar değil ki bilemedım ne yapsam
Bizimki de öyle elinden bisey aldık mı kıyamet kopuyor.diş bizde de yok.emeklemeyi sevmiyor hep ayakta o da:))Bizim kiz emmeye bayılırdı. Iki gündür biraz emip memeye gülüyor. Sebebini anlamadım. Garip garip sesler çıkarıyor. Elindekini asla vermiyor. Alincada ciglik çığlığa ağlıyor. Yurutece binmek istemiyor sürekli kucagimda. Her gün huyu değişiyor. Dis yok emekleme yok. Taytay duruyo. Kendini alkışlamaya kalkınca düşüyor. Parkta salincaktan indiremiyoruz.
Benim durumlar karışık canım. İpek'i 3 günlüğüne sütten kesmek zorunda kaldım. Dr'um antibiyotik verdi mecburum çünkü iyi değilim. Sütümü sağıp döküyorum malesef. İpek emmediği için azaldı ister istemez.kelebek.hill hayırlısı olsun.
Nasıl mutlu olacaksanız öyle olsun inşallah...
Kızlar oruç tutan varsa bi deyin ne var ne yok, süt etkileniyor mu?
Herkeste farklı olur gerçi de.
Benim durumlar karışık canım. İpek'i 3 günlüğüne sütten kesmek zorunda kaldım. Dr'um antibiyotik verdi mecburum çünkü iyi değilim. Sütümü sağıp döküyorum malesef. İpek emmediği için azaldı ister istemez.İnşaAllah tedavim bitince kızım tekrar emer. Çok zor bir süreç. Kızım geliyor emmek istiyor veremiyorum Oruç da tuttum. Biraz zorladı ilk gün. Birkaç daha deneyeceğim. Olmazsa bırakacağım.
Nasıl beslediğimi bir ben bilirim bir de Allah. Çok zor.Ayy cnm yaçok geçmiş olsun. Insallah tekrardan emer kuzucuk önemli olan senin sağlığın sen iyi olacaksin ki Ipek kuzusu da iyi olsun. Şimdi nasil besliyorsun prensesi devam sütü mü veriyorsun?
Nasıl beslediğimi bir ben bilirim bir de Allah. Çok zor.Eskiden hiç aç kalma durumu yoktu anne sütü vardı miss. Şimdi hep korkuluyum doydu mu diye. Evet. Ek gıda, meyve falan vermeye çalışıyorum. Allahım yardım etsin.
Allah kabul etsin, sıkıntı olmaz inşallah.Ben başladım canım. Yalnız emerken çok susuyor insan. Bi anlık bir şey. Duruma bakicam sutte azalma olursa birakirim artık.
Deneyelimden yana kullanıyorum oyumu.Kızlar oruç tutma olayı çok düşündürüyor benişu an regl den dolayı tutmuyorum ama yapabilir miyim ki acaba. Eşim çok yoğun çalışıyor elif huysuzdu iyice arttı sanırım diş çıkartacak geç yatıyor erken kalıyor falan bir de bu aralar memeye karşı bir isteksizliği başladı ek gıda iyi çok şukur ama o da tam doyacak kadar değil ki bilemedım ne yapsam
Sonuçta izin var, eziyet olacaksa tutmamak lazım.Bu arada ben oruc olayinda cok acaba dedm tutarm normalde ama emzirirken bu sene bari tutmayim dedim. Allah serbest biraktiysa vardir bi sebebi dedm, zorlamayim dedm. Seneye tutarm insallah.
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin.Benim durumlar karışık canım. İpek'i 3 günlüğüne sütten kesmek zorunda kaldım. Dr'um antibiyotik verdi mecburum çünkü iyi değilim. Sütümü sağıp döküyorum malesef. İpek emmediği için azaldı ister istemez.İnşaAllah tedavim bitince kızım tekrar emer. Çok zor bir süreç. Kızım geliyor emmek istiyor veremiyorum Oruç da tuttum. Biraz zorladı ilk gün. Birkaç daha deneyeceğim. Olmazsa bırakacağım.
Kızlar bende oruç tutmuyorum. Sütüm zaten az kızımda bu aralar hem diş,hem hasta oldu,hem halaaa ağzındaki pamukcuk geçmedi. Kaç gündür ateşli. İyice iştahı azaldı sadece emiyo nerdeyse. Riske atamam dedim ve niyetlenmedim. İnşallah sonra borcumu öderim.
Bir de Azra'da göbek fıtığı çıktı. Doktor öncedende vardır küçüktür farketmemişsinizdir bişey olmaz diyor ama çok canım sıkkın.kabızlığı vardı ondan mı bu kadar çıktı ki? Ben nasıl anlamam diye içim içimi yiyor
Geçmiş olsun. Farkedemeyebilirsin canım çok normal. Üzme kendini.Kızlar bende oruç tutmuyorum. Sütüm zaten az kızımda bu aralar hem diş,hem hasta oldu,hem halaaa ağzındaki pamukcuk geçmedi. Kaç gündür ateşli. İyice iştahı azaldı sadece emiyo nerdeyse. Riske atamam dedim ve niyetlenmedim. İnşallah sonra borcumu öderim.
Bir de Azra'da göbek fıtığı çıktı. Doktor öncedende vardır küçüktür farketmemişsinizdir bişey olmaz diyor ama çok canım sıkkın.kabızlığı vardı ondan mı bu kadar çıktı ki? Ben nasıl anlamam diye içim içimi yiyor
Sağol canım. İnşaAllah unutmaz meleğim. Hem sağlıklı hem düzenli geri emzirebilirim İnşaAllah.Allah kabul etsin, sıkıntı olmaz inşallah.
Ben pazartesi deneyebileceğim, akışına bıraksam eminim sıkıntı olmayacak ama ya kesilirse ya azalırsa diye diye başıma getireceğim.
Rızkı biz sağlıyoruz sanki de...
Bi rahat olamadım oruç konusunda, sinir olmaya başladım kendime.
Deneyelimden yana kullanıyorum oyumu.
Olmuyorsa olmuyordur ama denemek lazım bence.
Ben de migrenimden dolayı da endişeliyim, ilaç kullanamıyoruz malum, migren zorluyor beni zaten yeterince, atakları sıklaştırmak istemiyorum.
Sonuçta izin var, eziyet olacaksa tutmamak lazım.
Bir de memeye düşme dönemindeyiz herhalde hepimiz, bizimki ilk zamanlarına döndü, yalnızsak yarım saatte bir meme tutturuyor.
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin.
Bi düşündüm de tahmin bile edemedim zorluğu.
Neyse ki 3 gün, daha uzun değil.
Emer tekrar, unutmaz 3 günde.
Kızlar ikinci gün deneyimlerinizi de alalım :)
2 yaşına kadar geçer. Geçmezse ufak operasyonla düzeltilir diyor. Ben yine de başka bi doktora daha götüreyim diyorum.Geçmiş olsun size de.
Ne olacakmış, zararı yok önemli değil dediğine göre?
Ahah :)Geçmiş olsun. Farkedemeyebilirsin canım çok normal. Üzme kendini.
Sağol canım. İnşaAllah unutmaz meleğim. Hem sağlıklı hem düzenli geri emzirebilirim İnşaAllah.
Bugün daha rahatım ben. Dün başım çok ağrıyordu. Gerçi 3 günlük ağrıydı o. Geçmemişti. Bende de sinüzit migren karışımı bir şey var. Ne yaptım biliyor musun? Majezik içtim. Allahım o nasıl güzel bir ilaç.hazır emzirmiyoken faydalandım valla. Bugün daha iyiyim o yüzden. :)
2 yaşına kadar geçer. Geçmezse ufak operasyonla düzeltilir diyor. Ben yine de başka bi doktora daha götüreyim diyorum.
Benimde uzadı. Ben emzirme bitince hiç çekmeyeceğim valla. Bu ağrılardan helak oldum resmen. Bugün 3.gün. Yarın sabah dr'a gideceğim bakalım. 3gün konuştuk ama salı gel dedi. Ee yarın gitmem lazım. Bende yarın gidicem. Olmadı salı da gideriz nolacak sanki. Şu süreç bitsin istiyorum.Ahah :)
O sinüzit migren karışımından bende de var, her migrende elim minosete, aklım ve kalbim dolorexe gidiyor :)
Hazır ilaçlardan arınmışken emzirme bitince de kullanmayayım diyorum ama gittikçe uzamaya başladı ataklar.
Kaçıncı gün bugün emzirmediğin?
Emzirirsin emzirirsin, onun sıkıntısını çekme hiç.
Nasıl oyalıyorsun ama ya?
Kızlar 2 gecedir çok fenayiz uyaniyor agliyor agliyor emmiyor da emzikte almiyordün kasikla vurunca çıt çıt ses geliyordu disinden bu sabahta baktim cizgi seklinde gorunuyor diş ama patlamis mi patlamamis mi anlamadim