2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Allah dağına göre kar veriyor gerçekten, sevdanın huysuz geç yatan bir bebek olduğunu düşünemiyorum o zaman kesin daha kötü şeyler olurdu.

O tarz söylemesi yanlış olmuş sma erkekler dayanamıyor sanırım. 1. Açlık 2.cinsellik. Biz eskiye döndük o konuda sıkıntı yok ama elif kuzu geç yatıyor görmüyor mu babası bunu. Allah insaf versin bizi anlayabilecek yetenek versin kocalara
Hava istanbulda 8 buçuk civarı kararıyor şu ara o yüzden bizim uyku saati de 9 a doğru kaydı sabah ta 6 da ayakta inşallah kışın düzelir

Allah dağına göre kar veriyor gerçekten, sevdanın huysuz geç yatan bir bebek olduğunu düşünemiyorum o zaman kesin daha kötü şeyler olurdu.

O tarz söylemesi yanlış olmuş sma erkekler dayanamıyor sanırım. 1. Açlık 2.cinsellik. Biz eskiye döndük o konuda sıkıntı yok ama elif kuzu geç yatıyor görmüyor mu babası bunu. Allah insaf versin bizi anlayabilecek yetenek versin kocalara

Aynen cnm o gecede elif 1.15de zor uyudu gözümden uyku akiyordu :KK43: kafami yastiga koyduğum an uyumusum elifte geri 30dk sonra uyandı emzirdim geri uyudu. Bizimkine baktım çoktan fosur fosur uyuyor. Bugün konuştum onunla dedim benden eliften önceki hareketlerimi beklemen bencillik dedim. Eskisi gibi yasamiyorum ki sana da eskisi gibi yasatayim dedim. Sanirim anladim beni yani haklisin dedi. Sen de sessiz kalma cnm al karsina konuş. Ikinizde isteklerinizi size gelen yanlislari söyleyin. Susarak icinizde daha da büyütüyorsunuz ve bu sefer içten içe birbirinize daha fazla ofkeleniyorsunuz.

O kadar haklısın ki. Bir kaç ay oluyor açmıştı bu konuyu benimle ilgilenmiyorsum artık ne zaman seni seviyorum dedin unuttum demişti.

Artık eskisi gibi değil kocaman bir sorumluluk var omuzlarımda anlayamıyor bunu. Ona kalsa çocuğu koyayım tv karşısına ben tüm işlerimi halledeyim.

Kızımla aramızdaki bağı bile kıskanıyor bazen. Benim kucağımdasin ama annene gülüyorsun diye kızıyor kuzuya.

Ne yapmalıyım daha mı verici olmalıyım. İnan aylaaar olmuş kendim için ne birşey yaptım ne aldım. Huzursuzluk çıkmasın üç günlük dünya kırgın durmaya değmez mutlu olmak varken derim hep ama bir yerden sonra da sıkılıyor insan ne bir tebrik edenim var ne kıymet bilenim.
Sanirim tam bir ask evliligiymis sizinkisi, yoksa cocugunu boyle kolay kiskanmazdi. Nacizane tavsiyem biri buyuk iki cocugun varmis gibi davran yani kocana da onu da hala cok sevdigini hissettir. Durup dururken saril, seni seviyorum de. O da eski halinizi ozledigini bilsin. Sarilmak yemek yapmaktan daha kolay:-)
İsin cok zor canim, ama anliyorum ki askiniz henuz tam olarak sakinlemeden Sevdacik dogmus, bu gunler gecerken aranizda ki bag yipranmasin insallah:dua:

Aynen cnm o gecede elif 1.15de zor uyudu gözümden uyku akiyordu :KK43: kafami yastiga koyduğum an uyumusum elifte geri 30dk sonra uyandı emzirdim geri uyudu. Bizimkine baktım çoktan fosur fosur uyuyor. Bugün konuştum onunla dedim benden eliften önceki hareketlerimi beklemen bencillik dedim. Eskisi gibi yasamiyorum ki sana da eskisi gibi yasatayim dedim. Sanirim anladim beni yani haklisin dedi. Sen de sessiz kalma cnm al karsina konuş. Ikinizde isteklerinizi size gelen yanlislari söyleyin. Susarak icinizde daha da büyütüyorsunuz ve bu sefer içten içe birbirinize daha fazla ofkeleniyorsunuz.
Eşinin seni anlamasına çok sevindim canım. Evdeki huzursuzluk cehennem gibi.

Eşim çok çakaldır benim hemen kandırır beni evet haklısın moduna geçerim. Dışarıdan biri görse bizi ben haksızınim sanır.

Dediğin gibi de oluyor her yaptığı aklımda hiç birini unutmuyorum sinir harbi yaşıyorum kendi kendime.

Sanirim tam bir ask evliligiymis sizinkisi, yoksa cocugunu boyle kolay kiskanmazdi. Nacizane tavsiyem biri buyuk iki cocugun varmis gibi davran yani kocana da onu da hala cok sevdigini hissettir. Durup dururken saril, seni seviyorum de. O da eski halinizi ozledigini bilsin. Sarilmak yemek yapmaktan daha kolay:-)
İsin cok zor canim, ama anliyorum ki askiniz henuz tam olarak sakinlemeden Sevdacik dogmus, bu gunler gecerken aranizda ki bag yipranmasin insallah:dua:

Canım inan öyle güzel davranıyorum ki. Evi ihmal ediyorum onu etmiyorum. Mutfak masasını gece topluyorum mesela. İstediği bir şey olduğunda hemen yapıyorum. Arkadaşlarıyla zaman geçirmesine müsade ediyorum.

Vere vere bende kalmayacak bu gidişle :KK70:

Aman adamın huyu değişmiyor ki,

Kızımla mücver yiyoruz dün yapamadım bugün yaptım:))

Sizler de deneyebilirsiniz kabak patates un yumurta kaşar peyniri biraz da baharat namnamm.

Hatta sevdanınkini baharatsız ve fıtında yaptım o daha bir tatlı olmuş

En sevdiğimiz etli kuru fasulye pitinç pilavı:)

Suyu da helmeli helmeli olacak namnamnamm:)

Hangi balığın mevsimi şuanda.

Biz ocaktan beri balık yiyemedik 3 kere aldık üçünde de elime aldığım parçalandı biz de attık hep.
Avlanma yasağı başladı:KK43:tam mevsiminde yememişsiniz.ben balık delisiyim.günaşırı yerim kışın o derece.hamsi,istavrit,palamut,mezgit,çipura,çinekop aklına ne gelirse:))

Çinekop sanırım canım. Çok bilmiyorum ki. En son babam almıştı annemler her hafta pazara giderler. Buzluğumda da palamut var. Onun dışında pazara gittiğimde bakıyorum alıyorum.
Helmeli ne demek kız :KK70:

Aynı lafı benim içimde ediyor :KK43:
Balık yok ki kuzum çinekop kışın göbeğinde olur taze taze.şimdi yiyebileceğin balıklar deepfriz balıkları canım.

Bizim evcilik oyunu gerçi .adamcağızın bişey istediğini hiç duymadım.sevdiği şeyleri yaparsam yer yapamazsam da peynir ekmek yer garip

Bizim evcilik oyunu gerçi .adamcağızın bişey istediğini hiç duymadım.sevdiği şeyleri yaparsam yer yapamazsam da peynir ekmek yer garip

Ayy cnm esini çok takdir ettim ya resmen iki kişilik bir aşk yaşıyor. Senin açından da bir o kadar zor bir durum :KK43: rabbim insallah kalbinr gönlüne esinin sevgisinden koyar ve o zaman cok cok mutlu olursunuz

Dün akşam yine bir hızursuzluk çıktı evde,

Evdeki yemekleri beğenmedi maça da gidecekti geldiğimde bişeylet hazırlar bana 7.30 da hazır olsun dedi.

Tam sevdanın uyku saati biraz zor hazırlarım dedim kapıdan çıkana kadar belki 5 defa 7.30 da hazır olsun diyor, yapmayacağım evde yemek var beğenmiyorsan kendin yap dedim.

Sevdaya muhallebisşni yedirdim emzirdim uyuttum saat 8 e geliyor hala gelmedi bizimki.

Hadi dedim neyse yapayım bişeyler çayı demedim mcver melzemelerini çıkardım kabağı yıkıyordum geldi bizimki.

Mutfağa geldi direkt yapmadın mı gerçekten bişey dedi, hayır yapmadım daha yeni uyudu kız sen duşa gir 15 dkda hazır sofra dedim.

Bırak istemiyorum yapma birşey dedi. Hiç suratına bakmadan geri koydum malzemeleri. Olan yemeklerden yedi. Gittim uyudum bende erkenden.

Çok sıkıldım ben artık. Ne kıymet bilme var ne gönül alma.
Gercekten kiymet bilmiyormus, ben bile bozuldum, gecenlerde esim bir yemegi yemedi diye, (ona ozel kaldirmistim) 10 gum falan yemek yapmadim, kolaysa gelip kendileri baksinlar, hafta sonu pasta yaptim misafirim var diye, 1.5 saat falan bakti cok yoruldu
Ayrica canim sen cok calikansin masallah
Bebegin ustune yemeginide temizliginide kendin yapiyorsun daha ne olsun

Bende aynen senin gibiyim Cnm, normal zamanda bile tutmuyorum hele hele şimdi hiç tutmam :)
Benim kafamda karisti
Ben normal.zamanda tutarim
Zorda olsa tutarim, ama simdi beni dusunduren sey sut
Kizim ek.gida konusunda kotu
Sutumde giderse ne yaparim hic bilmiyorum
Belki o zamana kadar istahi acilir, belki daha akilli usullu olur, belli mi olur
Dakka 89, mac 9-0, Allahtan umit kesilmez derim her zaman(araplar gibi)

Kızlar biri rahat sandalet sormuştu. Ben hamileyken geçen yaz bir sandalet aldim aşırı rahat şiddetle tavsiye ediyorum eğer gerçekten rahat birşey istiyorsanız. Tipi pek şık durmuyor ama rahatlığı çok iyi

Eklentiler

• IMG-20170506-WA0001.jpg
    IMG-20170506-WA0001.jpg
    23,7 KB · Görüntüleme: 63
Hava istanbulda 8 buçuk civarı kararıyor şu ara o yüzden bizim uyku saati de 9 a doğru kaydı sabah ta 6 da ayakta inşallah kışın düzelir
Burada 8 e gelmeden kararıyor:) 9 da iyi aslında şükür erken uyuyor kuzucuklar:)

Yakışıklı neler yapıyor neler öğrendi. Bizim tembel geri geri sürünüyor :)

Avlanma yasağı başladı:KK43:tam mevsiminde yememişsiniz.ben balık delisiyim.günaşırı yerim kışın o derece.hamsi,istavrit,palamut,mezgit,çipura,çinekop aklına ne gelirse:))

Aldık aldık elimizde parçalandı bir daha da almadık ne yapalım. Ailem şilede benim amcamın da teknesi var balığın alasını yerdim eskiden ama şimdi hamsi bile hayal :)

X