2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Yeşil mercimek,kırmızı mercimek,fasülye,turşu gaz bombasıBen yesem ne olurum bunları abavvvv.ayyy yesil mercimegi ozledigimi farkettim

Enginar ve balık dayanamadığım iki lezzet mımmmm ımmmmmm

Aaaaa maşallah akıllı bıdığa:)adın ne?:)

Bende yemekte zorlananlardanim

Imam sarigina benziyo, bu daha pratikmis, eline saglik

En sevdiğimiz etli kuru fasulye pitinç pilavı:)

Suyu da helmeli helmeli olacak namnamnamm:)

Hangi balığın mevsimi şuanda.

Biz ocaktan beri balık yiyemedik 3 kere aldık üçünde de elime aldığım parçalandı biz de attık hep.

Evde de bir srü malzeme var halbukş, dondurucu ağzına kadar dolu bir sürü konservem bir sürü kuru sebzem var :))

Fii tarihinde aldığım bir lahana buldum dolapta kıymayla kapuska yaptım bende.

Bir de kuru dolma. Yanına yeşil salata oh mis:) Allah olmayanlara da versin.

Bu lafı her kullandığımda da Allah sana veriyor sen olmayanlara vereceksin diyolar bana içimden :/

Çinekop sanırım canım. Çok bilmiyorum ki. En son babam almıştı annemler her hafta pazara giderler. Buzluğumda da palamut var. Onun dışında pazara gittiğimde bakıyorum alıyorum.
Helmeli ne demek kız
Aynı lafı benim içimde ediyor

Bizim menüde de kiymali kabak ve biber dolması vardı mercimek çorbası ve yoğurtla birlikte. Evde hazir peynir tatlısı vardi onu serbetledim yanina da :) Şükür bugünü de atlattik yarina da yemegimiz var hepsi bitmedi. Yarin temizlik yapmam lazim zaten pazara arkadaslarimi cagiracagim çaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…