2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
bende anlamadim niye cikmiyor ki:))
:) zamanını bekliyor demekki hem geç çıkan dişler daha saglıklıymış kıyaslama yapmamak lazım her bebek özel kendine göre birde diş genetik deniliyor anne babayla alakalıymış ne kdar dğru bimiyorum
ama en güzel ve komik tarafı dişleri yok çiğniyorya gülmekten bitiyorum ben kıymada zorlanıyoruz ama yiyor kuzu

aynen ya cok minnoslar

Sagol canim en kisa zamanda bende deneyecegim

Kızlar çok büyük bir karmaşıklık icindeyim az yardim edin :) elif memlekette yanimda uyumaya alıştı ( MinikPiranha cnm memleketim kırıkkale sormuştun unuttum yazmayı ) simdi dün geldik gece ilk defa eşim kizim ben uyuyalim dedik bizim hanimefendi rahat edemedi çünkü kendisi döne döne uyumak istiyor yani napicam bilemedim saat başı uyandı sonra besigine koydum orada da ayniydi durum. Sabah babasi işe gidince güzel uyuduk beraber. Simdi ne yapmali tekrar besikte israrci mi olmali yoksa babayi salona mi gondermeli ? Kafamda deli sorular

Bizim de kötüye gidiyor mLESED
3-6 arası azra salladım. Valla sinir falan kalmadı.
Bi yandan kızıyorum,sinirden dudaklarımı ısırıyorum bi yandan tövbe Allah'ım bu günlere hamd olsun,bi sıkıntısı olmasında her gece uyanıp sallamaya razıyım diyorum. İki duygu arası hiç böyle keskin geçişler yaşamamıştım
Sallıyorum 20 dk sonra dalıyor,tmm uyudu deyip yerine yatırıyorum,bende yatıyorum. 5dk sonra dönmelere başlıyor. Ellemeyim belki dalar diyorum,bi bakıyorum üzerime tırmanıyor,gözümü,burnumu parmaklıyor. Önceden ne güzel emzirince uykuya devam ediyodu.
Bizimde diş çıkmadı daha bi çıksa da rahatlasak.

Canım annen için çok sevindim. Allah başka sıkıntı vermesin inşallah. Aynı benim kızı tarif ettin. Çorbasına kabak ekleyip verdiğimde saat 2 de içirdiysem çorbayı 6 da kusmaya bir başladı gece 11e kadar kustu. Mide boşaldı artık sarı su kusmaya başladı. Yeşil kabakta da bal kabağında da aynısı oldu. Alerji doktorumuz ender de olsa kabak alerjisi olan hastalarım var verme dedi zaten çok besleyiciliği olan bişey değil dedi. Vermiyorum artık bende yemiyorum.

çıkar yaa bizde de yok dişsizler günü yapalım kimlerin çıkmadı:))))
Bizimde çıkmadı. Dört gözle bekliyoruz. Sabah kahvaltı yaparken güşümsedi içtiği su ağzında baloncuk olmuş parladı birden. Bir sevindim ki aaa inci gibi oarlak dişi çıkmış diye tabi baloncuk patlayınca beni bir gülme tuttu
Canım bizde ankaradayız eşim yok malum bende burda azra'yla yatıyorum ama biliyorum ki o da rahat edemiyo. Çok şükür bana alışmadu diye düşünüyorum ama tabi bilemiyorum eve gidip yatapına koyunca nasıl olacak. Bence yatağına alışmasında fayda var. Eşini de gönderme yataktan. Ablam hala küçük oğlunu ayıramadı yanından okula gidiyor. Gelinimiz yanımıza alıştı ayıramıyorum diyor 3 yaşına girecek. Hem çocuğa hem anne babaya zor oluyor. Yarın işe başlayınca yanından kalkıp gitsen sana alıştığı için belki durmayacak,uyumayacak. Sen bilirsin yine de ama alışsın yatağına derim.
Ama kuzuyla koyun koyuna yatmak paha biçilemez

Hepimiz hemen hemen ayni durumdayiz demekki. Gece uykuları bizde de bir haftadır felaket. Daha doğrusu o uyuyor beni uyutmuyor. Ya ayağımda ya emiyor. Yat kalk zombi gibi oldum. Bizde de dis yok.

Hepimiz hemen hemen ayni durumdayiz demekki. Gece uykuları bizde de bir haftadır felaket. Daha doğrusu o uyuyor beni uyutmuyor. Ya ayağımda ya emiyor. Yat kalk zombi gibi oldum. Bizde de dis yok.
Ah şu diş bi çıksa herşeyi ona sebep gösteriyoruz o zaman anlıcam valla neden sebep bu böyle sizlerde de olması artık demekki normalmiş diye düşünmemi sağladı. Gece kendimi paralamayım bari niye uyumadı bu kız noluyoruz diye

@yaprag bizim doktorumuz bursa osmangazi aritmi hastanesinde. ilhan Dindar cok kati bi doktor. Mamaya acayip karsi.Yanında mama gördüğü anneyi hastası olsun olmasın ufak bir fırça atıyor. O yüzden güveniyorum. Anneler bilir tarzı bir doktor.

bebise ne versem diye kara kara dusunenler ne vereceksiniz bugun
ben dün keçi boynuzu tozu ve gün kurusuyla pnakek yaptım ara ögüne sebze yemeğimiz kıymalı sarımsaklı semiz otu yanına yoğurt teyzesi yediricek kuzuma her aksam yemek pirşiriyorum taze yesin kuzu eve gidincede tarhana corbası vericem sonrada muhallebi veririm

Doktorun güven vermesi ne kadar önemli sevindim sizin adınıza. Bizde hacettepede ümit beye gidiyoruz ama benim çok içime sinmedi. Dinlemiyor karşısındakini.
Çocuk doktorumuz ankara tıp fakültesinde. Ona sordum alerji konusunda burda kime gidebiliriz diye hepsi bi çatı altında olsun istiyorum. O da güvenebileceğiniz alanında iyi iki prof arkadaşım var dedi. Bakalım yaşına kadar diyet yapalım. İkisinden birine gitcez kontrole.

wayyy su pankek tarifini verir misin

Maşallah öğün baya dolu sweet-73 canım benim kız bizle kahvaltıda patates yedi biraz,salatalık,zeytin sonrasında hipp yulaflı mama ve 3 ölçek aptamil pregomin as karıştırıp yedirdim. Sonra emdi uyudu. Uyanınca eline bebek gofreti veriyorum hipp sütsüz yumurtasız. Dünden yeşil mercimek çorbası var içine kuzu kaburgası kaynatıp eklemiştim onu içiririm. Başka da ne versem ki.
G gamzelim080 Pankeki nasıl yaptın? Belki onu denerim.
Bizim genel öğünümüz hala anne sütü. Memnunum bu durumdan verdiğimi de yiyor. Bağışıklığı güçlensin anne sütüyle alerjiyi daha çabuk yensin istiyorum.

1 yumurta sarısı 1 çay kaşıgı karbonat 2 kaşık sulu yoğurt 3 yemek kaşığı keçi boynuzu tozu içinede gün kurusu yada elma haşlıyoruym yada sade yapıyprum canım tava iyice ısıtılacak sonra altını kıs yemek kaşığıyla döküyorum 1 yada 2 dakika pişiriyorum benim kuzum cok seviyor (unu tam bugdayda koyabikirsin ben keçi boynu<unu seviyıorum tatlımsı oluyor)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…