- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 35
Ayyy gerçekten çok az çiş yapıyor doktor bunu söylememişti hatta dedim ya 5 saat bekledim hiç yapmadı diye.
Değiştirdik canım araştırma hastanesine gittik bu sefer. Ama özel hastanede bir doktor önerdiler orayı da deneyip hangisine devam edeceğime öyle karar vereceğim.
Kilosu boyu normal işte çok kötü sayılmaz. 6800 kilo boy da 66.
Iyi cok sukur hasta olmasında. Cnm ben sağıyordum biliyorsun , en son 6 buçuk ayını bitirdi bende sağmayı azaltim ve kesildi sütüm. 1 aydır keçi sütü artı mama veriyom. Çok şükür bebiş iyi şimdilik Allah razı olsun.Canım idrarı çürük gibi kokuyor da doktoru bi tahlil yapalım dedi. Başka bir sıkıntımız yok çok şükür. Sen nasılsın oğluşun nasıl:) sütün ne alemde gitmedi değil mi
Ayyy gerçekten çok az çiş yapıyor doktor bunu söylememişti hatta dedim ya 5 saat bekledim hiç yapmadı diye.
Değiştirdik canım araştırma hastanesine gittik bu sefer. Ama özel hastanede bir doktor önerdiler orayı da deneyip hangisine devam edeceğime öyle karar vereceğim.
Kilosu boyu normal işte çok kötü sayılmaz. 6800 kilo boy da 66.
En minnak sevda zatenDeniz hanım Sevda hanımı geçmiş hele hele, benim dombiğim 7500 gördü bu ay zaten yanaklıydı iyice bayan yanak oldu sıpa
Evet tatlım o yüzden sordum en son sütüm çok azaldı demiştin. Olsun bu zamana kadar aldığı yeter ona inşallah. Ben de 4 ay emmişim gayet sağlıklıyım çok şükür. Yedikleri yarasın yakışıklıya. Öperim tiyzesiii öpmek için bahane arıyorum zaten:)Iyi cok sukur hasta olmasında. Cnm ben sağıyordum biliyorsun , en son 6 buçuk ayını bitirdi bende sağmayı azaltim ve kesildi sütüm. 1 aydır keçi sütü artı mama veriyom. Çok şükür bebiş iyi şimdilik Allah razı olsun.
Sende ne var ne yok hayat nsl gidiyor. Bebişi yerime öp :)
Estafurullah canım. Yap annesi severek yer inşallah. Haklısın orası daha küçük biyer. Ne oldu tayin işiniz gidiyor musunuz kalıyor muCok tesekkur ederim cnm cok soru sordum :) ben de yapayim o zaman brokoli koftesi falan. Masallah kuzucuga :) insallah bulabilirsiniz iyi bir doktor buralarda iyi doktor bulmak cok zorElifin de çiş sayisi azalınca idrar tahlilinde iltihap çıkmıştı. Insallah sizde birsey çıkmaz tabi Sevda kuzusu hasta olmasın masallah ona yediklerine de aferin :)
Estafurullah canım. Yap annesi severek yer inşallah. Haklısın orası daha küçük biyer. Ne oldu tayin işiniz gidiyor musunuz kalıyor mu
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Eşimde kalmak isteğini belirtti ama ben çokta emin değilim. Bizimde hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.Valla cnm ben tercih yaptik hem de kalmak icin dilekce verdik. Hangisinin olacagi temmuzda belli olacakmis nasip artik bakalim :)
Bebek ekmeğini nasıl yapiyorsun tatlım. Birde cici bebe yapan var miCanım sabah kahvaltıda bir yumurtanın sarısı bir yemek kaşığı kadar kendi yaptığım labne peynirinden bir tatlı kaşığı kadar yine kendi yaptığım yoğurdun kaymağından yarım cevizi pütürlü bırakacak şekilde bıçakla kesiyorum içine bir tatlı kaşığı kadar pekmez iki dilim de bebek ekmeği katıyorum lapa yapacak kadar da ılık su öyle veriyorum. Bazı sabahlar mıhlama yapıp veriyorum iki üç yemek kaşığı kadar. Bazen kahvaltı zamanını kaçırıyoruz hiç kahvaltı etmiyor.
Eline ekmek elma armut veriyorum ağzına götürsün dişlerini kaşısın bir kaç lokma da yesin diye
Öğlen yarım kase kadar koyu kıvamlı çorba. Tarhana çotbasını bitiriyor diğerlerinden iki üç kaşığı zorla veriyorum
3-4 gibi yoğurt veriyorum. Yoğurdu güzel yiyor yarım kase kadar ( keçi sütü bulduk çok şükür :)
7 gibi de meyveli muhallebi yapıp veriyorum.
Bunlar ek gıdalar günde 2-3 kere uzun 2-3 kere de kısa kısa emmesi oluyor.
Ben etinin ekmeğini ve demir prebiyotiklisini kullanmaya başladım ona başlayınca gaz ilacını kestim günde sabah akşam bir tane veriyorumBebek ekmeğini nasıl yapiyorsun tatlım. Birde cici bebe yapan var mi
Bugun ben denicem cnm kolay bi cici bebe tarifi buldum guzel olursa yazarim sana da :)Bebek ekmeğini nasıl yapiyorsun tatlım. Birde cici bebe yapan var mi
Bekliyorum :))Bugun ben denicem cnm kolay bi cici bebe tarifi buldum guzel olursa yazarim sana da :)
Yaptim cnm ama sert oldu sanki pisirmeyle alakali bi durum mu bilemedim valla bi de sen dene istersen verim tarifi de :)Bekliyorum :))
Gece 38.3 oldu. Yarım fitil verdim. Düştü şükür sabaha kadar uyudu fakat şimdi yine 38.3 olmuş bir çay kaşığı calpol verdim. Huzursuzluğu da var olmasa onu da vermezdim. Bu diş değil galiba ama bilemedim.Dişten olabilir canım evet. Ama hiç de belli olmaz. 38 fazla bir ateş değil. Ben gözetimde olmanı öneririm.
Kızarıklık ya da patlama var mı? 3 gün ateşle başedilemezse sebebini bulmak için dr'a gitmek gerekiyor. 3 gün kızını gözetebilirsin. Ama Annelik güdülerin ne diyor? Diş değil diyorsa muhtemelen değildir. Annelik başka bir şey.Gece 38.3 oldu. Yarım fitil verdim. Düştü şükür sabaha kadar uyudu fakat şimdi yine 38.3 olmuş bir çay kaşığı calpol verdim. Huzursuzluğu da var olmasa onu da vermezdim. Bu diş değil galiba ama bilemedim.
Tatlım bir yerde okudum pekmezi yüksek ısıda pişirmek zararliymis.peynir altı suyu yerine meyva komposto yapmıştım buz poşetlerine kaldirmistim onu koyabilirim tatlandirmak niyetiyle hemde eliyle kemirebilsin deneyince yazarım pirinç unu aldirayim insallah :))Yaptim cnm ama sert oldu sanki pisirmeyle alakali bi durum mu bilemedim valla bi de sen dene istersen verim tarifi de :)
2 cay bardagi un yarim cay b. Irmik 1 bucuk cay b. Yulaf unu yada pirinc unu 3 yemek kasigi oda sicakliginda tereyagi 2 yemek kasigi yogurt 2 yemek kasigi yogurt suyu 2 yemek kasigi da pekmez bunlari ayni anda karistirip yoguruosun sonra da cicibebe sekli verip 180 derece isitilmis firinda alti kizarincaya kadar pisiriosun. Yalniz tereyagina dikkat et oda sicakliginda yumusicak yoksa hamur dengesiz oluyo dene bakalim sende bi sorun benim firinda mi acaba
Geçmiş olsun canım fitilini düzenli ver istersen hayırlı haberlerle gel insallahGece 38.3 oldu. Yarım fitil verdim. Düştü şükür sabaha kadar uyudu fakat şimdi yine 38.3 olmuş bir çay kaşığı calpol verdim. Huzursuzluğu da var olmasa onu da vermezdim. Bu diş değil galiba ama bilemedim.