- 9 Mayıs 2011
- 13.835
- 28.703
Playskool aldık ama pek oyuncağı yok önünde.Kızlar yürüme arkadaşı hangi marka onerirsiniz
Kizlar b ebekleriniz oyun halisi dışında hangi oyuncakları seviyor benim kıza bebek pelus cingirak aldım o tabak tepsiyle oynuyor fikir verirmisinix
Kullanmaya başladığında memnun kalırsan yazarmisin canım. Bazıları devriliyormus hemencecik
Benim bebik herşeyden çok çabuk sıkılıyor sizinki de öyle mi?
Bir oyuncağından 1 günde sıkılır bir daha da istemez onu.Unutturuyorum 1 hafta falan sonra yine biraz oynar..Artık ne ile oyalayacağımı şaşırdım kabloları benim ördüğüm ipin yumağını istiyor telefonu istiyor bilgisayara atılıyor oy anam oyy
Bizimkininde farki yok .mama sandalyesine koyuyorum .onune oyuncak skldikca yere atıyor.ben yeni koyuyorum .oda yetmiyor yarim saatte sklmalar bağırmalar .yalandan oksurukler .kucagima aliyorm ondada dönüyor hemen başka şeyler peşinde ..of anacım :)Benim bebik herşeyden çok çabuk sıkılıyor sizinki de öyle mi?
Bir oyuncağından 1 günde sıkılır bir daha da istemez onu.Unutturuyorum 1 hafta falan sonra yine biraz oynar..Artık ne ile oyalayacağımı şaşırdım kabloları benim ördüğüm ipin yumağını istiyor telefonu istiyor bilgisayara atılıyor oy anam oyy
Bizmkide çok tembel ya ne donuyor ne desteksiz oturuyor .surunsun diye yuzustu.koyuyorm iki dkda ağlıyor .ama baslasa yandim valla gozleri fldir fıldır .Bizim kizda ayni surekli oyun istiyor bir saniye ayrilamiyorum yanindan surekli gozleri birseylerin pesinde emekleyince vay halimize diyorum tabi benim tembel emeklerse iki gun tek basina oturdu simdi yok ozellikle ayagini kaldirip dusuyor oturamazmis
Evet canım 7 aylık olduğu gün desteksiz oturmaya başladıDesteksiz oturuyor mu bebişler kızlar?
Desteksiz oturuyor mu bebişler kızlar?
İpek de oturuyor ama kıpır kıpır olduğu için sağına soluna ya da arkasına dönüp aniden bakmak isteyince devriliyor. Gerçi oturmayı hiç sevmiyor. Ya ayakta dursun ya da emeklesin. Kuzeni ya da Çocuk mocuk olursa oturmaya o zaman çok özeniyor.Elif yavas yavaş oturmaya başladı canim desteksiz oturtturuyorum ben de yaninda oturuyorum düşer diye genelde sadece ani hareket yaparsa arkaya falan bakarsa düşüyor. Onun dışında oturuyor desteksiz. 7.ayimiz dolunca tamamen oturur gibi geliyor. Ipek kuzusu nasıl oturuyor mu?
evet 6,5 aylikken desteksiz oturmaya basladi ama o kadar hareketliki asla yalniz birakamiyorum. Eger etrafinda islak mendil,telefon,kumandadan biri varsa vay hslimize. Uzakligu olcup hanimefendi derin nefes aliyo spnra hopp baliklama dötunu deviriyo kah dilenci emeklemesi kah done done onlara kavusuyor. Bugunde maden suyu iciyordum sise icin delirdi , esim zor zaptetti" tutmayin kucuk enisteyi " diyorum ahaha :)Desteksiz oturuyor mu bebişler kızlar?
İpek de oturuyor ama kıpır kıpır olduğu için sağına soluna ya da arkasına dönüp aniden bakmak isteyince devriliyor. Gerçi oturmayı hiç sevmiyor. Ya ayakta dursun ya da emeklesin. Kuzeni ya da Çocuk mocuk olursa oturmaya o zaman çok özeniyor.
Bizimki oturmayı seviyor ya önüne bi sepet dolusu oyuncak koyuyorum sepeti deviriyor oynuyor kendi kendineİpek de oturuyor ama kıpır kıpır olduğu için sağına soluna ya da arkasına dönüp aniden bakmak isteyince devriliyor. Gerçi oturmayı hiç sevmiyor. Ya ayakta dursun ya da emeklesin. Kuzeni ya da Çocuk mocuk olursa oturmaya o zaman çok özeniyor.