merhabalar,
bugün 4.ay kontrolümüz vardı. Oğluşum 62cm olmuş ama kilosu 5850. Bu ay sadece 130 gr almış çok canım sıkıldı. Biz de 1.ay sonunda mamaya başlamıştık 2.ay kullandık sütüm iyice artınca 3.ayda azaltarak mamayı bıraktım hep memeye dvam ettik. İşin kötüsü sütüm çok, emiyor da yavrum çok şükür,doyuyor bence çişli bezlerinden anlaşılıyor.Geceleri 5-6 saat kesintisiz uyuyor,doymasa uyur mu? Sütüm var ama beslemiyor(
günde bir kere yatarken 120cc mama verelim dedi doktor çok da verme memeyi bırakmasın ,sen de iyi beslen dedi.tahin helvası ye dedi, ah zaten beslene beslene dünya oldum ama...ne yapalım sağlık olsun.
çok canım sıkıldı..sütümü artırıcam diye sağdım ettim neler yedim..ama kalitesini artırmak lazım galiba.. bi çörek otu yağı duymuştum sanki,var mı önerisi olan bu konuda?
inşallah kuzum memeyi bırakmaz sütüm azalmaz..çok üzüldüm çok..üzüle üzüle mama vericem maalesef
Sutun kalitesi diye bisi yok canim on sut son sut var. Yediklerinlede alakali degil. Ve cocugun boyu kac cm den 62 olmus ? Belki boya gitti bu ay. Bence mama verme. 3 saat icinde ayni memeyi ver cocuk her istediginde. Mamayi hemen onermeleri benim zoruma gidiyo yaa. Sutum var diyorsun cocuk 6 saat uyuyo cisli bezi iyi diyorsun. Cocuk doymuyor olamazki imkansiz devamli huysuzluk yapar aglar bagirir uyumaz. Alarji yada idrar yolari enfeksiyonu olabilir. Bi baktir derim.merhabalar,
bugün 4.ay kontrolümüz vardı. Oğluşum 62cm olmuş ama kilosu 5850. Bu ay sadece 130 gr almış çok canım sıkıldı. Biz de 1.ay sonunda mamaya başlamıştık 2.ay kullandık sütüm iyice artınca 3.ayda azaltarak mamayı bıraktım hep memeye dvam ettik. İşin kötüsü sütüm çok, emiyor da yavrum çok şükür,doyuyor bence çişli bezlerinden anlaşılıyor.Geceleri 5-6 saat kesintisiz uyuyor,doymasa uyur mu? Sütüm var ama beslemiyor(
günde bir kere yatarken 120cc mama verelim dedi doktor çok da verme memeyi bırakmasın ,sen de iyi beslen dedi.tahin helvası ye dedi, ah zaten beslene beslene dünya oldum ama...ne yapalım sağlık olsun.
çok canım sıkıldı..sütümü artırıcam diye sağdım ettim neler yedim..ama kalitesini artırmak lazım galiba.. bi çörek otu yağı duymuştum sanki,var mı önerisi olan bu konuda?
inşallah kuzum memeyi bırakmaz sütüm azalmaz..çok üzüldüm çok..üzüle üzüle mama vericem maalesef
Doyurabilir aslında.Ben 1 yaşına kadar bütün ek besinleri reddetmişm sadece emmişim hem de tombikmişimBugün bir tanıdığa gittim. Bebeği 8 aylık. Ama hala öğün olarak ek gıda vermiyormuş. Sütüm doyurmuyor diye anlatıyor bir de. Artık çocuğu sadece süt doyurmaz ki. Büyüdü çocuk yani. Üzeri kirlenince sinir oluyormuş. Kirlenmese nasıl alışacak? Halley yemesine göz yumuyordu ama. Offf yani. Bilinçlenmeden kimse çocuk mocuk yapmasın lütfen yaa.
Halley mi ?Bugün bir tanıdığa gittim. Bebeği 8 aylık. Ama hala öğün olarak ek gıda vermiyormuş. Sütüm doyurmuyor diye anlatıyor bir de. Artık çocuğu sadece süt doyurmaz ki. Büyüdü çocuk yani. Üzeri kirlenince sinir oluyormuş. Kirlenmese nasıl alışacak? Halley yemesine göz yumuyordu ama. Offf yani. Bilinçlenmeden kimse çocuk mocuk yapmasın lütfen yaa.
Yok canım mama veriyor doymuyor diye. Kolayına bu geliyor sanırım.Doyurabilir aslında.Ben 1 yaşına kadar bütün ek besinleri reddetmişm sadece emmişim hem de tombikmişimama yetmiyorsa yazık günah bebeye yaa neden vermiyor
Luppo da olabilirHalley mi ?Ohanneess
Sutun kalitesi diye bisi yok canim on sut son sut var. Yediklerinlede alakali degil. Ve cocugun boyu kac cm den 62 olmus ? Belki boya gitti bu ay. Bence mama verme. 3 saat icinde ayni memeyi ver cocuk her istediginde. Mamayi hemen onermeleri benim zoruma gidiyo yaa. Sutum var diyorsun cocuk 6 saat uyuyo cisli bezi iyi diyorsun. Cocuk doymuyor olamazki imkansiz devamli huysuzluk yapar aglar bagirir uyumaz. Alarji yada idrar yolari enfeksiyonu olabilir. Bi baktir derim.
merhabalar,
Sutun kalitesi diye bisi yok canim on sut son sut var. Yediklerinlede alakali degil. Ve cocugun boyu kac cm den 62 olmus ? Belki boya gitti bu ay. Bence mama verme. 3 saat icinde ayni memeyi ver cocuk her istediginde. Mamayi hemen onermeleri benim zoruma gidiyo yaa. Sutum var diyorsun cocuk 6 saat uyuyo cisli bezi iyi diyorsun. Cocuk doymuyor olamazki imkansiz devamli huysuzluk yapar aglar bagirir uyumaz. Alarji yada idrar yolari enfeksiyonu olabilir. Bi baktir derim.
Sütün gayet iyiymiş aslında canım hep önsüt alıyor olabilir mi acaba benimki tontik oldu benm de sütüm o kadar çıkıyorsütüm çok demiyim de yetiyor diyeyim..sağınca 100-120 cc falan çıkıyor..kimine göre az olabilir 200den fazla sağanları biliyorum. ne yapacağımı bilemedim..
Ya bu da bana psikopatlıl gibi geliyor bizim bakıcının kızı 11 ay sadece anne sütü vermiş ne dese anlatamamış kızına sütm yetiyor demiş sonuç çocuk aşıro yemek seçiyor ömür boyu uğraşır artık hayırlı olsunBugün bir tanıdığa gittim. Bebeği 8 aylık. Ama hala öğün olarak ek gıda vermiyormuş. Sütüm doyurmuyor diye anlatıyor bir de. Artık çocuğu sadece süt doyurmaz ki. Büyüdü çocuk yani. Üzeri kirlenince sinir oluyormuş. Kirlenmese nasıl alışacak? Halley yemesine göz yumuyordu ama. Offf yani. Bilinçlenmeden kimse çocuk mocuk yapmasın lütfen yaa.
Merhaba. Ben demir ilacını kullanmıyorum pekmez onun içindekilerden çok daha iyidir diye düşünüyorum. Yeğenimde bu şekilde büyüdü. Kan değerleri gayet iyi. İç sesimi dinliyorum bu konuda.Selam arkadaslar, herkes ve bebisleri iyidir insallah..
Benim kafaya birsey takildi da paylasmak istedim
4. Ay asimizi olduk ve demir ilaci verildi ama icinde paraben var, parfum var vs, ben bilemedim kullansam mi. Pekmezi sordum hemsireye, onun icin bebegin vucudu hazir degil fala ddi. Sizler ne yaptiniz
Parfüm mü var?Selam arkadaslar, herkes ve bebisleri iyidir insallah..
4. Ay asimizi olduk ve demir ilaci verildi ama icinde paraben var, parfum var vs, ben bilemedim kullansam mi. Pekmezi sordum hemsireye, onun icin bebegin vucudu hazir degil fala ddi. Sizler ne yaptiniz
Canım bizede verdiler sağlık ocağından kam damlası verdiler dört aylık bebeğm doktorum onu kullanma içinde çok kimyasal var dedi onun yerine şurup verdi iki günde bir veriyorumSelam arkadaslar, herkes ve bebisleri iyidir insallah..
Selam arkadaslar, herkes ve bebisleri iyidir insallah..
Cnm meme reddi olabilir bazrn yapiyorlar. Altini acarak emzirmeyi yada gezerek emzirmeyide dene. Bide pes etme her aciktiginda once memeni daya. Biberon icin biraz beklet bakalm. Kolay gelsin...Slm kızlar inşallah herkes bebeği ile çok ama çok sağlıklı ve mutludur. Çoktandır giremiyorum bi türlü fırsat bulamıyorum ara ara girip okuyorum sadece :)
Slm cnm @caspe_r maşallah bebise Allah nazardan korusun, benimki de hemen hemen aynı kilo ve boyda.
Cnm sende emzirip mama veriyordun en son sanırım mamayı bıraktı Bebişin. Ama benimki 4 gündür artık 1 kez bile ağzına almıyor memeyi. Tamamı ile bıraktı. Günde 5 kez sağıp veriyorum ama sütüm biter diye çok korkuyorum. Çünkü emmese olmuyor süt üretimi azalır sanırım. Memeyi görünce çığlık atıyor aç bıraktım her yolu denedim tutmuyor artık.
Bu durumu yaşayan varsa bana yardımcı olsalar bi zahmet. Nasıl gene bu bebek memeye döner imkanı var mı acaba.
Tecrübeli anneler yardım ltfn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?