2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Canim benim bat 5 aralık ama ovulasyon testinde gebelik testine göre daha önce çıkıyor diyorlar bu aksam dayanamadim ovulasyon testi yaptım ve pozitif ama bilemedim guvenemiyorum haftaya cumartesi eğer regl olmazsam evin 10 mt yanındaki klinik Te hemen BETA baktıricam

Bu arada bu akşamki ovulasyon testim bat 5 aralık bugün 17. Gün ovulasyonun devam edeceğini sanmıyorum.
A ma pozitif neden bilmem
Eki Görüntüle 1701644

Ben istanbuldayim

Aslen Lüleburgazliyim eşim de Çerkezköylü
Bak bi bunu bilmiyorum arastirmadim ovulasyon testini inş vardır canım daha gününde varmış bence de yumurtlama yoktur 17gun olmuş ailem de İstanbul da yaşıyor inş bebis vardır canm

YENI HAMIS ARKADAŞLAR BENı AYDINLATIRMISINIZ LÜTFEN ..

HAMILE OLDUĞUNUZU BILMEDIGINIZ GUNLERDE ADET OLMAYA YAKINKEN YOĞUN AKINTINIZ OLDUM U

BENİM HER TUVALET E GIDISIMDE IC CAMASIRIM ISLAK

ACABA BELIRTILER ARASINDAMI? Akıntı
NORMAL DE BU KADAR OLMAZ

BU ARADA BATMALARIM AZALDI AMA HALA DEVAM EDIYOR ..

Benim de akintim var oglumda da olmuştu şimdide var normalde regl öncesi kuru olurum inş bebistendir

Bak bi bunu bilmiyorum arastirmadim ovulasyon testini inş vardır canım daha gününde varmış bence de yumurtlama yoktur 17gun olmuş ailem de İstanbul da yaşıyor inş bebis vardır canm

KK da da konular arasında okudum ve cok örnek var ovu testi ile tespit eden ..

Inşallah hayırlı bir şekilde hamile kalabiliriz allah hastanelere muhtaç etmesin kimseyi canım

Benimde akıntı yoğun ...
Hayirlisi diyorum

Ailen istanbulun neresinde ben Zeytinburnu

KK da da konular arasında okudum ve cok örnek var ovu testi ile tespit eden ..

Inşallah hayırlı bir şekilde hamile kalabiliriz allah hastanelere muhtaç etmesin kimseyi canım

Benimde akıntı yoğun ...
Hayirlisi diyorum

Ailen istanbulun neresinde ben Zeytinburnu
İnş canm esenyurt torium varya orda evimiz

HAMILE OLDUĞUNUZU BILMEDIGINIZ GUNLERDE ADET OLMAYA YAKINKEN YOĞUN AKINTINIZ OLDUM U

NORMAL DE BU KADAR OLMAZ

_--_------_-----_------_-----------_-------+_------

Bu arada bu konuyu okuyabilirsiniz bunun gibi bir iki konu daha var
Ovulasyondan gebelik tespiti ile ilgili

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...eligi-ogrenmek-icin-kullanilabilir-mi.403955/

Bi!iyorum canım orayı hatta geçen hfta oradan ev baktık fiyatlar çok artmis
Evet ya biz oraya tasindigimizda boştu orâlar alışveriş merkezi bile yoktu şimdi açılınca fiyatlar uçtu kardeşime evli orda oturuyor 2+1 750tl kira veriyor annin kendi evi allahtan bakarım canm konuya benim ovulasyon testim yok gerçi :) olsun ogrenirim

Evet ya biz oraya tasindigimizda boştu orâlar alışveriş merkezi bile yoktu şimdi açılınca fiyatlar uçtu kardeşime evli orda oturuyor 2+1 750tl kira veriyor annin kendi evi allahtan bakarım canm konuya benim ovulasyon testim yok gerçi :) olsun ogrenirim

2+1 ev baktık biz 245 bin di
Ama hemen torium un yanından yukarı çıkan caddede metrobüs e 3 dk yürünecek yerde tabi suan da alamadık beklemede

2+1 ev baktık biz 245 bin di
Ama hemen torium un yanından yukarı çıkan caddede metrobüs e 3 dk yürünecek yerde tabi suan da alamadık beklemede
Bizim evde oralarda metrobüs un 2ust sokağında canm alırsınız inş ya bu testlerde baya çıkmış 20.gününde de tekrarla bakalım inş bebis vardir

Malesef kırmızıları gördüm:KK42::KK61: bu ay da olmadı kısmet artık. hoşçakalın Tekirdağ grubu mu desem bilemedim :rolleyes:

Yaa kızlar 3 gündür bende bi sinir var anlatamam bugunde belim agrimaya basladi belliki benim kirmixilar sinyal veriyor yine bu ikinci topikle bir hamilelik bekleyidim sizide cok sevdim temmuzda güzeldi neyse takipteyim bakalım

NORMAL DE BU KADAR OLMAZ

_--_------_-----_------_-----------_-------+_------

Bu arada bu konuyu okuyabilirsiniz bunun gibi bir iki konu daha var
Ovulasyondan gebelik tespiti ile ilgili

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...eligi-ogrenmek-icin-kullanilabilir-mi.403955/
olabilir canım çoğu hamile akıntı oldğunu soyluyor .bebeği zararlı şeylerden korumak için .vücut salgısı artıyormus .orası temiz kalıyormus doğal yolla .

Bu arada yaşlarımız yakın bence bende 26 yaşındayım :) çok geç kaldım ilk çocuk için yaa :KK43: ilki olsun inşallah ikincisiyle çok arayı acmiyacam inşallah :)
Hic gec degil ben o yaslarda evlenmeyi bile dusunmuyordum :)) ocakta 33 yasima girecegim ve ilk cocuk icin suanda 4 haftalik hamileyim :) hamilelik oncesi doktorla gorustugumde gunumuzde 40 yas sonrasi gec hamilelik diyoruz dedi.
Bu arada dun doktorla gorustum. Son adet tarihim 1 kasimdi yani henuz 26 gunluk hamileyim. O kadar erkenki suan ultrasonda bile gorunmedi :KK43: umarim bir sikinti yasanmaz :KK43:(

Günaydın kızlar sabah yine test yaptım negatiff.. Benden hayır yok sanırım :KK43:

Hic gec degil ben o yaslarda evlenmeyi bile dusunmuyordum :)) ocakta 33 yasima girecegim ve ilk cocuk icin suanda 4 haftalik hamileyim :) hamilelik oncesi doktorla gorustugumde gunumuzde 40 yas sonrasi gec hamilelik diyoruz dedi.
Bu arada dun doktorla gorustum. Son adet tarihim 1 kasimdi yani henuz 26 gunluk hamileyim. O kadar erkenki suan ultrasonda bile gorunmedi :KK43: umarim bir sikinti yasanmaz :KK43:(
Canim geç değil ama yapim gereği sabırsız im :KK70:bi işe başladım yaa o şey olana kadar hayatımı ona endeksliyorum ,bi de çevremdeki arkadaşlarımın hep bebegi var ya da hamile çok özendim başlıyım dedim 13 aydır bekliyorum :KK70:biraz inatçı çıktı benimki geldi gitti babasına çekti :KK49:

Günaydın kızlar sabah yine test yaptım negatiff.. Benden hayır yok sanırım :KK43:
Üzülme canım hastalanana kadar ümit vardır , aklından çıkarmaya bak bebek işini ... geçen aya kadar bende çok aklıma takıyordum ama dedimki artık takmiyacagim bi müddet keyfime bakicam rabbim ne zaman verirse artık :) cunku rabbim katında senin çocuğunun kim olacağı bellidir, doğacagi saat ve nefesi de bellidir günü gelince olacak inşallah :)

X