2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Aman tanrim resmen tanıdık çıkcaz :KK53:
2009 görünümlü 2010 mezunuyum :KK53: 5 senede bitti nalet fakulte
Sen sen?

Ya hanımlar toplaşın bakim birşey sorucam.
Benim bugün kasıklarımda ince biz sızı oldu epeyce sonra sağ yumurtalığım batma diosunuz ya onun gibi ağrıdımı desem sızladımı desem öyle birşey daha sonra sol yumurtalığım aynı şekilde ?
Ne bu şimdi anlıyamadım benim reglime yakın bôyle birşey olmadı hiç..
Geçen ayda hamileyim diye dolandım durdum ama hiç olmadı böyle hamile de olmadım gördüğünüz üzre:KK12:
Belirtim var diyordunuz ya böyle şeyler mi ?

Evet :)
Hangi kadin hastaliklari doktoruna gidiyosun veya gitmeyi dusunuyosun ? Ben reyapa gidiyorum Levent Beye
ben çorluya taşınalı 1 sene oldu. kızım istanbulda doğdu. eylülde düşük yaptım devlet hastanesine gitmiştim çok memnun kaldım. Emre Bey. Çok ilgilendi. Özel hastanelere pek güvenim yok benim :KK43:

Benim bugün kasıklarımda ince biz sızı oldu epeyce sonra sağ yumurtalığım batma diosunuz ya onun gibi ağrıdımı desem sızladımı desem öyle birşey daha sonra sol yumurtalığım aynı şekilde ?
Geçen ayda hamileyim diye dolandım durdum ama hiç olmadı böyle hamile de olmadım gördüğünüz üzre:KK12:

Ben de hamilemiyim tam bilmiyorum ama bıçak batması gibi oluyor yumurtalıklarda kasıklarda ağrı arada adet ağrısı gibi ağrı bel ağrısı ve meme hassasiyeti ve memelerde büyüme var bende canm bugün biraz silik bi çizgi çıktı testte

sivribiber sivribiber ay senin bat geldi dimi hadi hayırlısı yaptır mutlaka yarın kan testi :KK73: çalışıyor musun?

Benim de bi bos gebelik gecmisim var temmuzda o yuzden cok acele edesim yok bisey varsa er yada gec cikicak diye dusunuyorum bi yandan da ilk gebelikteki belirtileri hissedemiyorum o yuzden hamileyim diyemiyorum negatifle karsilasmaktan korkuyorum. Evet calisiyorum ben. Calistigim icin saglik ocagina da gidemiyorum

Evet :)
Hangi kadin hastaliklari doktoruna gidiyosun veya gitmeyi dusunuyosun ? Ben reyapa gidiyorum Levent Beye

ben çorluya taşınalı 1 sene oldu. kızım istanbulda doğdu. eylülde düşük yaptım devlet hastanesine gitmiştim çok memnun kaldım. Emre Bey. Çok ilgilendi. Özel hastanelere pek güvenim yok benim :KK43:

ben reyapta özlem hanıma gittim normal sorunlar için, gebelik öncesi kontrole de ona gittim
ama gebelikte yine ona gider miyim bilemedim aslında çok tatlı bi kadın ama
toygun beyi çok övüyolar

ben reyapta özlem hanıma gittim normal sorunlar için, gebelik öncesi kontrole de ona gittim
toygun beyi çok övüyolar

Evet onu da övüyorlar ama cok kalabalik oluyo onunde cok bekleyen insan oluyo bi de güven onemli tabi en cok. Ben Levent Beye guveniyorum verdigi ilaclara soylediklerine o yuzden ona devam ederim diye dusunuyorum

Benim de bi bos gebelik gecmisim var temmuzda o yuzden cok acele edesim yok bisey varsa er yada gec cikicak diye dusunuyorum bi yandan da ilk gebelikteki belirtileri hissedemiyorum o yuzden hamileyim diyemiyorum negatifle karsilasmaktan korkuyorum. Evet calisiyorum ben. Calistigim icin saglik ocagina da gidemiyorum
sağlık ocağı ertesi gün veriyor sonucu zaten boşver hastane daha iyi.
toygun beyi çok övüyolar
ben de memnun oldum bu arada :KK52: ben en çok orhan ateş'i duydum . Benim için normal doğum yanlısı olması çok önemli. özel hastanelere bu yüzden güvenemiyorum normal doğum oranları düşük :KK43:

Canim benim esim de ruyasinda gormustu bir erkek bebek dunyaya getirirken. Ayni gun test yaptim pozitif cikti. Insallah sizin de yuzunuznguler bu ay hamis kalirsiniz hep bareber guz3l bi hamilelik geciririz :)
ilkokul arkadaşım 28 haftalık gebe. Geçen hafta beni aradı ki en son oğlana hamileyken görüşmüştük. Rüyasında beni görmüş çok güzel gelin olmuşum. Hamile misin dedi, bi olay yok şimdilik, düşünüyoruz bakalım beklemedeyiz dedim. Hamileyim :KK57: resmen kızın rüyası çıktı!
aynı olay bendede var. Göbek deliğim ile bikini arasında bir yerlerim sancıyor ama kestiremiyorum. Kasıklarımda bir türlü olunamayan adet gibi sancıma. Karnımda gaz sancısı gibi bir şeyler. Değişik yanı..hepsi birbirine karışık :KK53: Allah korusun da sanki sürekli artçı sarsıntı gibi hissediyorum. Şekerim tansiyonum düşüyor :110:

Canm sen test yaptinmi durumun ne
Canim benim bat 5 aralık ama ovulasyon testinde gebelik testine göre daha önce çıkıyor diyorlar bu aksam dayanamadim ovulasyon testi yaptım ve pozitif ama bilemedim guvenemiyorum haftaya cumartesi eğer regl olmazsam evin 10 mt yanındaki klinik Te hemen BETA baktıricam

Bu arada bu akşamki ovulasyon testim bat 5 aralık bugün 17. Gün ovulasyonun devam edeceğini sanmıyorum.
A ma pozitif neden bilmem
20151126_212233.jpg

Kızlar ben konyadayim siz hangi sehirdesiniz

Ben istanbuldayim

Aslen Lüleburgazliyim eşim de Çerkezköylü

YENI HAMIS ARKADAŞLAR BENı AYDINLATIRMISINIZ LÜTFEN ..

HAMILE OLDUĞUNUZU BILMEDIGINIZ GUNLERDE ADET OLMAYA YAKINKEN YOĞUN AKINTINIZ OLDUM U

BENİM HER TUVALET E GIDISIMDE IC CAMASIRIM ISLAK

ACABA BELIRTILER ARASINDAMI? Akıntı
NORMAL DE BU KADAR OLMAZ

BU ARADA BATMALARIM AZALDI AMA HALA DEVAM EDIYOR ..

X