2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
dilek şuan için kıpır kıpır ne yapacağını bilemiyorsun değil mi?? kan testi bile aklına geliyor eminim..... erken yapınca da böyle bir heyecan oluyor işte ama güzel bir heyecan inşallah harika haberler ver bize

canım sende beklemede misin Allah inşallah sana da gönlündeki hayırlı evladı nasip etsin
Evet gülüm Rabbimin dilegimizi nasibimize düsürmesini bekliyoruz, bakalim hayirlisi neyse o olsun... Arkamdas 3 negatif asilama ve bir kimyasal gebelik biraktim. Umudum tüp bebek :) Rabbim isteyen herkesin evlat hasretini dindirsin, saglicakla evladina kavustursun insallah.

bugün perşembe .. inşallah bütün hayır dualarımız eşref saatine denk gelir kızlar yarın öğlen ezanına kadar dua edin

Amin canım inanıyorum Rabbim en hayırlı zamanda senin için en hayırlı evladı nasip edecek bizlere sabır düşüyor mevlam en tez vakitte kucağını bebeğinle doldursun inşallah

Kuzenim 5 tüp bebek denemesi yaptı ve hepsi negatifti. Eşi varikosel ameliyatı oldu. Doğal yolla gebe kaldı ve şimdi 1 yaşında kızı var. Görümcem 11. tüp bebek denemesinde sonuç aldı kızı 11 aylık. Rabbim kime ne Zaman Nasıl vereceğini en iyi bilendir. İkiside en dibe vurdukları Zaman'da gebe kaldılar. Hiç bir zaman umutsuzluğa düşmemek gerekir.

Amin canım inanıyorum Rabbim en hayırlı zamanda senin için en hayırlı evladı nasip edecek bizlere sabır düşüyor mevlam en tez vakitte kucağını bebeğinle doldursun inşallah
Bende inaniyorum canim, Rabbim en hayirli vakitte nasip edecek. Sabrimizin sonu selamet olsun insallah.
Senin test günün yakin galiba?

test yapma cesaretim yok ama adet zamanına 1 hafta kadar var canım
Henüz test yapma canim, biraz daha bekle derim ben. Kirmizilari görmek negatifi duymak yada tek cizgiyi görmek kadar acitmiyor :)

Henüz test yapma canim, biraz daha bekle derim ben. Kirmizilari görmek negatifi duymak yada tek cizgiyi görmek kadar acitmiyor :)

çok katılıyorum :) en azından o zamana kadar ruhsal olarak kendini hazırlıyorsun her türlü sonuca. bu 4. deneme içlerinde 1 defa önceden test yaptım daha zor oluyorrr

çok katılıyorum :) en azından o zamana kadar ruhsal olarak kendini hazırlıyorsun her türlü sonuca. bu 4. deneme içlerinde 1 defa önceden test yaptım daha zor oluyorrr
4 aydir mi cocuk istiyorsunuz canim?
Allah bekletmeden nasip etsin insallah.

peki sen denemelerini nasıl yapıyorsun kaçıncı günlerde yani sık sık mı yaparsın 2 günde 1 mi her gün mü?
biz bu ay 2 gün denedik üstüste.

bi de hamilelerin hamile oldukları içine doğar derler ya içine doğanlar varmı aramızda?
ben kendi adıma hiç anlamıyorum

peki sen denemelerini nasıl yapıyorsun kaçıncı günlerde yani sık sık mı yaparsın 2 günde 1 mi her gün mü?
Amin Allah razı olsun sana da bana da hepimize de inşallah.
evet canım öyle sizin kaçıncı denemeniz.
Canim biz 1,5 senedir istedigimiz icin her türlüsünü denedik :) hergün, gün asiri ama nasip olmadi :)
Doktorlar genelde gün asiri iliski öneriyorlar, her gün oldugunda spermler yenilenemiyormus ki öyle hamile kalanlarda var.

bi de hamilelerin hamile oldukları içine doğar derler ya içine doğanlar varmı aramızda?
ben kendi adıma hiç anlamıyorum
içime doğdu diyemeyecem ama anladım. İnsan kendini bilir,her halini her vaktini. Gerçi benim 2. Ordan tecrübeliyim. Adetten yaklaşık 15 gün sonra saçma bi bulantım oldu durup dururken. Hani insanın içi kalkar ya öyle.. Gerçi bu normal adet dönemlerinde de olabiliyor. Asil anlamamı sağlayan şey sürekli kan şekerimin düşüp gözlerimin önünün kararması. İlk gebeliğimde de çok olmuştu. Sonra aşırı mide kazıntısı hemen acıkma..

Canım örnek olsun diye söylüyorum. Biraz sikilirim böyle şeylerden ama 11-13-15. Günlerde denedik.

bu ay olmazsa zaten netten ovulasyon testi gebeilk testi sipariş edicem .
ben de dayanayım diyorum canim .adetim geçsin oyle yapmayı düsünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…