Benim de hiç umudum yok canım sıkma canını :) ama rabbim ol derse olur hz Zekeriyayi 90 yaşından sonra baba yapan hz meryeme babasız bi evlat bahseden bi Rabbimiz var :) eğer doğacak ise yiyecek ekmeği ve içecek suyu varsa olur inşallah :)tatlım geçen ay temmuz topiğinde çok yazdım hayal kırıklığı oldu o yüzden pek yazmıyom buraya korkuma
pek umudum yok bu aydan
tatlım geçen ay temmuz topiğinde çok yazdım hayal kırıklığı oldu o yüzden pek yazmıyom buraya korkuma
pek umudum yok bu aydan
Çevremdeki tüm arkadaşlarımın çocuğu olunca ister istemez öyle hissediyorum yoksa doktorum da dedi daha gençsın telaş etme stres etme diye :)29 yaındayımmmm ve ilk çocuğum olacak
bence geç kalmadın
İnş koyulasirAy kızlar dayanamayıp bende test yapıcam şimdiiii ..
ya sol bel ve bacak ta ağrı var bugün de ...
MarV-el canım sen 26 yaşında ve geç kaldım diyorsan :) bende 27 yi bitirdim 28 le gidiyorum 2,5 yıldır da evliyim..
öyle düşünme millet 40 ında doğuruyor ...
dilekkayra inşallah çizgiler koyulaşırrrr inşallahhh
miami007 belli olmaz belki de bu defa belirtisiz başlayacak öyle düşünmeee ..
inşallah hepimiz alıcaz güzel sonuçları
_meLinDa_ kuzum da bende sizlerde bu topikte sabahlıcaz ağustos ayına kadar inşallah
Ayyy inşallah ama baya silik yarın biraz daha koyulasirsa var demektir kaptırmak da istemiyorum ama inş bebeis vardir
Ayy gittigidiyordan mi aldın lamboquick diye bekledikten sonra hep silik çizgi sen dede cikiyormu benim geçen ayda kurduktan sonra silik çizgi çıkıyordu bu yüzden guvenemiyorum o teste ama el mahkum yapıyorum yineEbissss dayanamiceim yarın sabah bidaha yapıcam test kimse tutmasını beni
Samyeli canım ben netten toplu aldım elimde 4 tane kaldı biraz daha geçsin dedim ama sabırsızlığımla baş edemiyorum. Sende netten al bence hem uygun fiyata daha çok alıyorsun.
Ay ya çok sevindim çizgileriniz belirgenleşsin inşallah EMI
Batlarimiz ayni bnimde hic belirtim yokBenim 3 aralik malesef yine hic belitim yok
2.çocuk için çalışma
Sat: 1 kasım
Bat: 1 aralık
7 yaşında kızım war
2014 kasım düşüğüm war.
Doğal yol
Hayırlı olsun canım :) rabbim sağlıkla kucağına almani nasib etsin inşallah :)Selam kızlar testten geliyorumdayanamayıp 4 gün erken test yaptım sonuç pozitif. Silik çıktı ama kendimden eminim
bugün benim de geçti.. yumurtlamayla alakalıydı sanırımBatlarimiz ayni bnimde hic belirtim yoksol kasgim agriyodu oda gecti