- 9 Şubat 2015
- 337
- 212
- 38
ya işte ben eylülde düşük yaptım ondan sonra da ümit edeceğim bir durum olmadı bu ay özendik biraz bakalımİnş öyledir canm insan hissediyor ama uzun sure ugrasinca bu geçerli değil çünkü heray hamile sanıyorsun kendini ama sonuç hüsran
konyada okudum ah çok özledim yaKızlar ben konyadayim siz hangi sehirdesiniz
Aynı durum bende de var ama ben bu gece 1 kere kalktim tuvalete sonra sabah uyanınca yaptım testi sende sabah çok erken kalkmiyosan namazdan sonra kalktığında yap yoksa namaza kalktığında yap 4saat beklemiş olmali sin tut kendinidilekkayra canım ya sabah ilk idrar derken? gece tuvalete kalkarım ben. E bi de sabah namazına kalkınca sonra sabah tekrar uyanınca. Şimdiiii hangisiyle yapmak lazım testi
Ahaaaaakonyada okudum ah çok özledim yaben Tekirdağ'dayım
vay canınaAhaaaaa
Ben de konyada okudum ben de tekirdagdayim
Hukuk mezunuyumvay canınane mezunusun?
Kahramanmarasta yaşıyorum aslen Sanliurfa'liyim :)Kızlar ben konyadayim siz hangi sehirdesiniz
İnşallah canım :)bana hamileymişim gibi geliyor
Benim eşim her ay bence hamilesin diyo :) acemi daha :) ama bu ay ilk kez rüyasında görmüş :) normalde rüya görmeyen adam :)Ben en başından beri hamile hissettim sadece bundan 2 3 gün önce umudum kırıldı yok herhalde dedim ama artık hissediyorum bence var bebisim benimle bi de babalar hisseder eslerinize sorun benim eşim rüyasında da gördü inş gerçek olur
Benim esimde rüya görmez oda gormus hayrolsun allah gerçeğini de yasatsin ben de samsunluyum ankarada yaşıyorduk eşim konyadaa iş yeri acti buraya taşındık 2.5 sene olduBenim eşim her ay bence hamilesin diyo :) acemi daha :) ama bu ay ilk kez rüyasında görmüş :) normalde rüya görmeyen adam :)
Canim benim esim de ruyasinda gormustu bir erkek bebek dunyaya getirirken. Ayni gun test yaptim pozitif cikti. Insallah sizin de yuzunuznguler bu ay hamis kalirsiniz hep bareber guz3l bi hamilelik geciririz :)Benim eşim her ay bence hamilesin diyo :) acemi daha :) ama bu ay ilk kez rüyasında görmüş :) normalde rüya görmeyen adam :)
İnşallah canım :)Canim benim esim de ruyasinda gormustu bir erkek bebek dunyaya getirirken. Ayni gun test yaptim pozitif cikti. Insallah sizin de yuzunuznguler bu ay hamis kalirsiniz hep bareber guz3l bi hamilelik geciririz :)
Hayırlar olsun canım :)Benim esimde rüya görmez oda gormus hayrolsun allah gerçeğini de yasatsin ben de samsunluyum ankarada yaşıyorduk eşim konyadaa iş yeri acti buraya taşındık 2.5 sene oldu
bakarlar diye tahmin ediyorum.kadın doğuma gidince zaten tahlil ister direk. sağlık ocakları sadece 10a kadar kan alıyorBugün de adet olmadan gecti. Adet oldum saniyorum gidiyorum bakiyorum akıntı.
Devlet hastaneleri beta hcg bakiyor mu ? Yarin ogleden sonra gidicem ogleden sonra bakarlar mi
Sağlık ocakları yapıyorBugün de adet olmadan gecti. Adet oldum saniyorum gidiyorum bakiyorum akıntı.
Devlet hastaneleri beta hcg bakiyor mu ? Yarin ogleden sonra gidicem ogleden sonra bakarlar mi
hahaaha ben de çorluHukuk mezunuyum
Corluda yasiyom
Sen tekirdag merkezde mi