Teşekkürler. İnşallah hayırlısıyla sağlıkla dünyaya gelir. 2. Çocuğum bir oğlum var o da ağustos bebesiydi kardaşı da ağustos bebesi olacak nasipseHayırlı olsun canım :) rabbim sağlıkla kucağına almani nasib etsin inşallah :)
Benim geçen ayda bu ayda kurduktan sonra silik çizgi çıkıyor, tabi geçen ay hüsran yaşayınca bu ay gördüğümde nanik yaptım yemezler dedim onun için sat 1 gun geçsin kan vermeye giderim inşallah :)Ahahhâ nokta atışı yaptın kız
Canım ordan aldım ama dediğin sorunu ben ovulasyon testinde yaşadım gebelikte direk tek çıkıyor.
Allah tamamına erdirsinSelam kızlar testten geliyorumdayanamayıp 4 gün erken test yaptım sonuç pozitif. Silik çıktı ama kendimden eminim
maşallah :) çoks evindim bir ağustıs annesi daha var artıkSelam kızlar testten geliyorumdayanamayıp 4 gün erken test yaptım sonuç pozitif. Silik çıktı ama kendimden eminim
Teşekkürler Can'ım. Darısı inşallah hayırlısıyla başınıza. Testler 4-5 gün erkenden de güvenilir sonuç veriyor. Lakin geç yumurtlayıp döllenme olduysa negatif çıkabilir o Zaman bat beklemelisin. Benimde silik çıktı. Kendimden şüphelendiğim için erken yaptımmaşallah :) çoks evindim bir ağustıs annesi daha var artık
adete 4 gün varken mi çıktı şimdiii ...
ayyyy salı olsun ozaman
Merhaba kizlar, Rabbim hepinizi saglicakla meleklerinize kavustursun insallah
Son bir dua eksigi var arkadasimin, hamis olan tatli bir anne adayi yardim edebilir mi rica etsem? http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-den-ayetel-kursi.879751/page-6#post-43736675
Allah razi olsun
Teşekkürler Can'ım. Darısı inşallah hayırlısıyla başınıza. Testler 4-5 gün erkenden de güvenilir sonuç veriyor. Lakin geç yumurtlayıp döllenme olduysa negatif çıkabilir o Zaman bat beklemelisin. Benimde silik çıktı. Kendimden şüphelendiğim için erken yaptım
Canim ya Allah razi olsun düsünmen yeter, arkadasimtam ben okurum tabi ne demek diyecektim baktım ki hamiş olan demişsin :) ben henüz bilemiyorum malesef :)
Allahım dualarını kabul etsin..
Canim ya Allah razi olsun düsünmen yeter, arkadasimumutLatahzen hamislerden dua topluyor.
Seninde hakkinda hayirlisi olsun, insallah Rabbim gönlüne göre versin. Tez vakitte melegine kavusman dilegiyle
Allah tamamına erdirsin
doğal yolla oldu. Uzun zamandır düşünüyorduk a ama cesaret edemiyorduk. Sonunda karar verdik şükürler olsun o da tuttu. Hayırlısıyla seninde olacaktır eminim. Büyük sorunlar yoksa rabbimin yazdığı Zaman'da herkes anne baba oluyoramin inşallah...
doğal yolla mı oldu ??
ben çatlatma iğnesi yaptırdım bu ay o yüzden biraz umutluyum..
ilk denememiz oldu ::)
bende yapcam bananeeeee çok heyecanlı yaaaa..
böyle sizleri duyunca da ayrı heyecan oluyor...
ben birde örnek olsun diye ovülasyon testi yapıcam
okudukarıma göre hamilelik testi negatif verirken
ovulasyon testi pozitif gösteriyormuş ve aslında hamilelik oluyormuş ...
burada da örnek olur bakalım benim ovu ne gösterecek
tarcin10 senin ne zaman sat bat ve hangi yöntem uyguladın arkadaşım
Canim ya Allah razi olsun düsünmen yeter, arkadasimumutLatahzen hamislerden dua topluyor.
Seninde hakkinda hayirlisi olsun, insallah Rabbim gönlüne göre versin. Tez vakitte melegine kavusman dilegiyle
doğal yolla oldu. Uzun zamandır düşünüyorduk a ama cesaret edemiyorduk. Sonunda karar verdik şükürler olsun o da tuttu. Hayırlısıyla seninde olacaktır eminim. Büyük sorunlar yoksa rabbimin yazdığı Zaman'da herkes anne baba oluyor