Canim bende gördüm sanki :) bu arada kızlar lamboquick marka test güvenilir mi degilmi
Benim 3 aralik malesef yine hic belitim yokCok tesekkur ederim. 25 kasimda olmam gerekiyordu. Ayni gun test yaptim zaten.
Benim 3 aralisk olsa simdiye anlardim ben hissediyorum cunku daha once 5 kere gebe kaldim bir oglum var diger gebeliklerim dusikle sonuclandi.Hepsindede belirtim vardi test yapmadan önceCanim seninle irtibatta kalalim ve tabiki bu topikle. . Bat 5 aralık benim .. senin?
Merhabalar :) allahin izniyle insallah bende agustos annesiyim. Bat gunu 12 cikti beta hcg degerim iki gun sonra 180 cikti. İki gunde iki katindan fazla arttigi icin deger cogul gebelik olabilir dediler. Cumartesi kese icin gidecegim doktora. Boyle bisey yasayan ya da duyan oldu mu acaba?
Merhabalar sizleri başından beri takip ediorum sonunda bende kayıt oldum.
Hamiş olanları tebrik ediorum rabbim kucağınıza almayı da nasip eder inşallah..
Benim gibi hala bekleyenlerede sabır diliorum inşallah bizimde önce göbişimiz sonra kucağımız dolar.
Benim bat 1 aralık, dün test yaptım negatifti. Geçen ay olmadı bu aya bende talibim hayırlısı inşallah..
27 yaşın son demleri ocakta 28 nasipsesen?
Merhaba,
Adet gunum 1 gun gecti. Test yaptim negatif adet gelicek gibi de durmuyor cok akinti geliyor beyaz ve seffaf. Belim cok agridi son bi haftadir adet olcam sandim olmadı. O kadar moralim bozuk ki ne adet geliyor ne bebek
Ne oluyor anlamıyorum
Benim kafa dağıtma yöntemin işe yarıyor şiddetle tavsiye ederim gittikçe de büyüyorEki Görüntüle 1700524
benim de 2 aralık canım :)Bu arada benim bat 2 aralık kızlar benimle aynı olan yok mu :)
anacim.gün yaklaştıkça ben de çok merak ediyorum .eczane yakın olsa gidip alacağım eşimden habersiz .ankardayım .yakın bi yerde de bilmiyorum eczaneGünaydın kızlar samyeli teşekkür ederim evet senin de bat 1 olduğunu biliorum seni özellikle yakın kıskaca aldım miamiyle birlikte
Ne zaman test yapıcaz ben çok merak ediyorum artık duramıyorum ya
allahi m sükürler olsun .rabbim belirginelştirsin çizgiyı .sağlıklı güzel evlatlar versin hepimize .Günaydın samyeliiiiiiii ikinci cizgi çok ince olmakla beraber var allahım inş gerçektir
Hiç belirtin var mı canım olsa şimdi belli olmaz herhalde 7 gün var di mi :) bu ay farklı olarak mide yanmasi ve kasik batması var bende ara ara şiddetli oluyor ama sakınkesiyorda :)
Aminnnnn :) :)allahi m sükürler olsun .rabbim belirginelştirsin çizgiyı .sağlıklı güzel evlatlar versin hepimize .
çok sevindim dilek ,belirtilerin seni yanıltmamis
benim göğüslerde hassasiyet var. eylülde düşük yaptım o zaman da böyle olmuştu. bakalım ne olacak. evde test var diye bu sabah yaptım tabiki sonuç negatifHiç belirtin var mı canım olsa şimdi belli olmaz herhalde 7 gün var di mi :) bu ay farklı olarak mide yanmasi ve kasik batması var bende ara ara şiddetli oluyor ama sakınkesiyorda :)
Bende yaptim benden de bir negatif :) sabırsız davranıyorum bu aybenim göğüslerde hassasiyet var. eylülde düşük yaptım o zaman da böyle olmuştu. bakalım ne olacak. evde test var diye bu sabah yaptım tabiki sonuç negatif
tatlım geçen ay temmuz topiğinde çok yazdım hayal kırıklığı oldu o yüzden pek yazmıyom buraya korkumaAy kızlar dayanamayıp bende test yapıcam şimdiiii ..
ya sol bel ve bacak ta ağrı var bugün de ...
MarV-el canım sen 26 yaşında ve geç kaldım diyorsan :) bende 27 yi bitirdim 28 le gidiyorum 2,5 yıldır da evliyim..
öyle düşünme millet 40 ında doğuruyor ...
dilekkayra inşallah çizgiler koyulaşırrrr inşallahhh
miami007 belli olmaz belki de bu defa belirtisiz başlayacak öyle düşünmeee ..
inşallah hepimiz alıcaz güzel sonuçları
_meLinDa_ kuzum da bende sizlerde bu topikte sabahlıcaz ağustos ayına kadar inşallah
Aminn inşallah hepimizin duaları kabul olsun :)Ay kızlar dayanamayıp bende test yapıcam şimdiiii ..
ya sol bel ve bacak ta ağrı var bugün de ...
MarV-el canım sen 26 yaşında ve geç kaldım diyorsan :) bende 27 yi bitirdim 28 le gidiyorum 2,5 yıldır da evliyim..
öyle düşünme millet 40 ında doğuruyor ...
dilekkayra inşallah çizgiler koyulaşırrrr inşallahhh
miami007 belli olmaz belki de bu defa belirtisiz başlayacak öyle düşünmeee ..
inşallah hepimiz alıcaz güzel sonuçları
_meLinDa_ kuzum da bende sizlerde bu topikte sabahlıcaz ağustos ayına kadar inşallah
29 yaındayımmmm ve ilk çocuğum olacakBu arada yaşlarımız yakın bence bende 26 yaşındayım :) çok geç kaldım ilk çocuk için yaailki olsun inşallah ikincisiyle çok arayı acmiyacam inşallah :)