2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
11 aralık son adet tarihimdi eylül 12 de doğum yaptım bugün yine test yaptım tek çizgi çıktı negatif

6 gün kala çıkmamış olabilir çıkan arkadaşların yerleşmesi erken olmuş ve erken hormone salgılanmaya başlanmış adet gününe kadar ümit var.
yumurtlama dönemini tutturduğuna %1500 eminsin değil mi?

Hayrli oldun sag salm insallh

Amiin canım :)

Göğüs ağrım yumurtlamadan daha sonra başladı, bata yakındı canım, yani tahminen 4-5 gün oluyordur.Önce kocaman oldu şişti, sonra da acımaya başladı. Ağrı gibi değil, dokundukça acıyor, hatta üstüne yatamıyorum. Sat 26 ekimdi.

ben varım canım sat 23 ekim tahmini doğum tarihi 29 temmuz. ağustos sayılır işte:)

Canım sana da hayırlı olsun :) İnşallah beraber bekleriz bebişleri :)

Kızlar merhaba, dün doktora gittim, 4 haftalık hamileyim, bebiş inşallah 2 ağustos'ta gelecek yani. Ben de Ağustos annesi olacağım inşallah :)

hayırlı olsun canm gözün aydın

ben varım canım sat 23 ekim tahmini doğum tarihi 29 temmuz. ağustos sayılır işte:)

allah sağlkla kucağına da versin inş

öyle canm daha idrarda çıkmayabilir evet adetin 6. gününden itibaren gün aşırı bebiş çalışması vardı yu urta olduğunda sperm de vardı ozaman eminim ama inş o spermleri yumurta beğenmiştir ve döllnme olmuştur

olsun canım daha dur bakam .belirtilerin devam ediyorsa bebeğin seninledir .
canmmmm evet erken daha devam ediyo karnımda tuhaf bi acı gibi bişey oluyo bugün bi de bacak ağrısı eklendi ama bende romatizma da var bakalım bekleyip görcez

Kızlar midemde feci bir yanma var olcem nerdeyse bildigim kadariyla ilk hamilelik belirtilerinde yok bu bu daha çok son aylarda oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…