2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
ben de canım ilk defa başıma boyle bşi geldi.benim adet öncesi göğüsümde agrı batma olmaz.gecen hafta iğne batması gibi uçlarda oldu .arada yanlarda agrı oluştu.ama suan bıraz şiş

canım dediğim gibi yumurtlama yani döllenmeden sonar 6-10 gün gibi bir yerleşme süresinin geçmesi gerekir ki kanda hormon saptanabilsin belki seninki 10. gün yerleşmesini tamamlayacak ve ancak ondan sonra kana geçecek.... kanda görünmesi için 8. gün erken olmuş olabilir. ümidini yitirme tek çözüm bol dua. olsada olmasada herşeyde bir hayır olduğunu unutmamalıyız. üzülüyoruz elde değil ama bebeğimize hamile kaldığımız ay neden geçen aylarda hamile kalmadığımızın yanıtını alacağız.

bu ay 7. ay canm ugrasıyorum olmuyor 7 gün var bata

mm ben hatları karıştırdım sanırım birinin ilk denemesiydi onu sen zannettim.

haklısın gitgide daha zor oluyor ümitler yıkılıyor, bir sorun mu var acaba diyorsun ama hiç düşünmüyoruz belkide bizim için hayırlısı bu. güçlü olmalıyız. kafamıza takmasak daha kolay olacak aslında. ilk bebişte hiç bunca planlama yaptığımı hatırlamıyorum o yüzden de rahatça olmuştu. sizzler içinde öyledir eminim.

sibel nerelerdesin seninle satımız aynı acil bekliyorum seni :)
ne alemdesin herhangi bir belirtin var mı?
Canım ya beklemedeyiz çok da zaman var bekleyen için .belirtim kabızlık var normalde pek olmam alt Karnım sis hissediyorum belki psikolojik haftaya test yaparmiyiz

İlk deneme benim .ılkinde hiç sorgulamiyoruz kafalar rahat şimdi ikinci de gün sayıyorum ılkinde doktordoktora gittiğimde dolu dolu 5 haftaliktim şimdi 3 bile değiliz hep kendimi dinliyorum

Canım ya beklemedeyiz çok da zaman var bekleyen için .belirtim kabızlık var normalde pek olmam alt Karnım sis hissediyorum belki psikolojik haftaya test yaparmiyiz
Bütün belirtilerin bu kadarcık mı? Kasık Ağrısı? Göğüs ağrısı? Göğüs ucu acısı? Gibi şeyler var mı? Test için cesaretsizim ben ama seni heyecanla bekliyor olacağım haftaya pazartesi sabahı Nasıl?

İlk deneme benim .ılkinde hiç sorgulamiyoruz kafalar rahat şimdi ikinci de gün sayıyorum ılkinde doktordoktora gittiğimde dolu dolu 5 haftaliktim şimdi 3 bile değiliz hep kendimi dinliyorum
Evet o sendin sonradan jeton düştü inşallah olur. Kendimizi dinledikçede belirti artıyor tabi. Dinlemesek farkına bile varmayacağız oysaki.

aynen sana katılıyorum canım .haYIRLISI OLSUN .olmasa da uzulmeceğim. hayırlı zaman neyse ozaman olsu n diye dua ediyorum .senin kız kaç yaşınds

Yani benim hamileliğimde de bariz bi belirti yoktu yada hiç kendimi dinlemedim canım. Ama belim ağrıyor desem bütün gün oturuyorum gibi hepsinin açıklaması olabilir yada yeme istediği psikolojik ben test için sabirsizim yaptiralimmm

Göğüslerimde dolgunluk var benim yanlardan da biraz acıyor başka bişeyciğim yok ama işte o gün gelsinde karar veririz artık sen beni kandırırsın belki :)

Merhabalar cokkk heyecanliyim yaaa bende sizinle agustosu bekliycem inş. .benim beta hgclerim sizcede düşükmu? BI Fikir verebilirmisiniz söyle
Sattan 6 gün once:15
Sat günü:47
1 gün sonra:57
3 gun sonra:140 ?

[QUOT. "Peykermazel, post: 43712153, member: 718983"]Merhabalar cokkk heyecanliyim yaaa bende sizinle agustosu bekliycem inş. .benim beta hgclerim sizcede düşükmu? BI Fikir verebilirmisiniz söyle
Sattan 6 gün once:15
Sat günü:47
1 gün sonra:57
3 gun sonra:140 ?[/QUOTE]
Bence degerkerin güzelcanim git gide daha da artar.hayirli olsun ggebeliğin.aağustos anneleri topigine hoşgeldin.
Bu arada hamis yakalamisken.idrar testini bata kac gun kala yaptin canim.

6 gün önce yaptım idrar testini 11.11.2015tarihinde.. ama çok silik cikmistii) tabii o heyecanla hemen kan testi sonuçta 15 işte. .15 olunca çok korktum çünkü bir öncesinde kimyasal gebelik yaşadım. .sürekli yattım şükür değerim biraz arttı bakalım yarın kaç cikcak) merak merak merak yanii

48 saatte ikiye katlanması gerek seninki katlanmış maşallah canm inş kucağına da alırsın

"dilekkayra, post: 43712550, member: 659104"]kızlar oğlum elimdeki battaniyeye imreniyordu bende hem ona hem yeni bebişe bi battaniye daha başladım Eki Görüntüle 1698469 [/QUOTE]
Buarada koltuk dikkatimi çekti.benim koltuğun kumasina çok benziyor

Anam kolay gelsin.becekli kizsin.cok zevkli bisey orgu.insanin stresini aliyor .
Naptin canim yarin yapacak misin test.son 6 gün..

yarın sabah yine yapıcam bu sabah tekrar yaptım negatif çıktı hergün sabah yapıcam bakalım dayanabilirsem adet günüme kadar yok dayanamazsam cuma günü kan testi yaptırcam istikbal l koltuk canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…