- 9 Şubat 2015
- 337
- 212
- 38
İnşallah canım :) ama hayırlısı olmasada çok uzulmeyecegim, alıştım bi duruma :)
kuzum benim k kan testinden sonra umudu kesti .ama çok erkendi ozaman .çıkmaz bence .ama ben hamileyim diyorum .ya ben battaniye seviyorum gecen sene de oylesine oreyim dedim ben kullanmasam hediye ederim oburlerini pek beceremiyorum bi de oglum hic giymedi orgu bisey annem okadar şey ordu hepsi yepyeni duruyorben de inanıyorum ona oglumda da eşim bildi bu sefer yine hamilesin diyo gerci gecen ay da demişti o tutmadı senin eşşin ne diyor peki
hamilemiyım bilmiyorum ama .ihtimal ..yumurlamadan ki üç gün sonra uçlarda batmalar oluyor .Kızlar nasıl gidiyor hamile olan arkadaşlar göğüsleriniz hiç acıdı mı öğrenmeden önce. Evetse yumurtlamadan kaç gün sonra acımaya başladı? Ne zamana kadar devam etti? Ya da hala ediyor mu?
İnşallah şifa olur bu ilaçlarda gelir bebişlerimiz :) ayy çok istiyorum olmasini rabbim biliyor ama artık umut zeresi kalmadı biraz acaba desem hemen kendime kızıyorum yine yikilacaksin dur diyeben de femara diye bi ilaç kullandım yumurtaları kaliteli yapıyo büyümesine katkı sağlıyor rahmi hamileliğe hazırlıyor bakalım ben de bekliyorum aynen alıştım
ümüdini sakın yitirme canım .ben hiç yitirmedim .en cok istediğim ay hamile kaldım kızıma .İnşallah şifa olur bu ilaçlarda gelir bebişlerimiz :) ayy çok istiyorum olmasini rabbim biliyor ama artık umut zeresi kalmadı biraz acaba desem hemen kendime kızıyorum yine yikilacaksin dur diyebelki daha vakti var belkide benim sınavım çocukladir hiç olmayacak sabredicem artık başka çarem yok doktor ne diyorsa uyguluyorum ama care rabbim de onun ol demesi lazım, rabbim ol demedikce bende böyle bekliyecegim başka seçeneğim yok dönüşen de aglasamda faydası yok herseyin bi saati var
13 ay oldu canımümüdini sakın yitirme canım .ben hiç yitirmedim .en cok istediğim ay hamile kaldım kızıma .
rabbine dau et .o geri çevirmez insaallah hayırlı vakitte güzel haberlerini duyarız .
ne zamandir istiyorsunuz?
İnşallah şifa olur bu ilaçlarda gelir bebişlerimiz :) ayy çok istiyorum olmasini rabbim biliyor ama artık umut zeresi kalmadı biraz acaba desem hemen kendime kızıyorum yine yikilacaksin dur diyebelki daha vakti var belkide benim sınavım çocukladir hiç olmayacak sabredicem artık başka çarem yok doktor ne diyorsa uyguluyorum ama care rabbim de onun ol demesi lazım, rabbim ol demedikce bende böyle bekliyecegim başka seçeneğim yok dönüşen de aglasamda faydası yok herseyin bi saati var
bilemeyiz ki .belki şuan hamilesin allah bilir .kasğm battı demişşin ben kızım da oyle olmuştum .kendin iüzme sağlıklı sıhhatlı evlat versin rabbim daha gençsın .çok bebeklerin olur .13 ay oldu canımümit ve beklenti beni çok yıkıyor canım anca kabullenmek beni kendime getiriyor çok dua ediyorum çok istiyorum ama çok uzak geliyor bana
Güzel haberlerini beklioruz ozaman sen benden öncesin:)olsun canım .belirtilerini paylaşırsın bizimle .o günler de gelecek ...benim 1 aralı k 30 kasım .o gunler de .ben de bekliyorum .
kuzum benim k kan testinden sonra umudu kesti .ama çok erkendi ozaman .çıkmaz bence .ama ben hamileyim diyorum .
agzımda durmaz kı...süpriz yapacaktım ona .
belirtilerim azaldı .kızımda sadece bacask kasılmam oplmuştu çok değişik .başka belirti ytoktu bi de hazım sorunu yaşıyordum
şimdi de ara ara kabızlık oluyor .hayırlısı olsun .
sağol canım benim .ben burdayım .buradan paylaşım yaparımGüzel haberlerini beklioruz ozaman sen benden öncesin:)
anacım dur bakam adet üsümesi değildir o :gebelikte de üsüme olurmuş .özellikle ayaklaR .benim de adetime bikaç gün varken üsüme olu .vücut sıcaklığı düser .daha bir haftamız var .ondan değildir .sen gönlunu feraf tut .benim de bugün belirtiler azaldı sadece göğüslerimde dolgunluk var offf dün üşüyordum üşüyünce adet olurum ben hamileyi sıcak basar derler doğru ben adet olmadan bi kaç gün önce çok üşürüm ben hamile değilim herhalde
güzel fikirmiş .çıkmayacağını biliyorum ama evde test yaptım kocaman negatif bundan sonra hergün yapıcam bakalım yarın hariç varsa kaç gün önce gözüktüğünü anlarız perşembe yada cuma kan testi yaparım sonra da ağlamaya başlarım
allah razı olsun senden valla içim rahtlıyo ille olmasına gerek yok biri böyle söyleyince insan rahat bi nefes alıyoranacım dur bakam adet üsümesi değildir o :gebelikte de üsüme olurmuş .özellikle ayaklaR .benim de adetime bikaç gün varken üsüme olu .vücut sıcaklığı düser .daha bir haftamız var .ondan değildir .sen gönlunu feraf tut .
ben senden umutluyum .
güzel fikirmiş ..buraya da atarsın resmini beraber değerlenririz çift çizgiyi .
simdi kaç gün önceden yapmıs oldun bugün ?
senden de canım benım.ne demek .burada birbirimize destek oluyoruz ne güzel.allah razı olsun senden valla içim rahtlıyo ille olmasına gerek yok biri böyle söyleyince insan rahat bi nefes alıyor
silik de yok muydu bikaç saat sonra gene baksaydın .kız heyewcanlandım bak .senle bat aynıya gözüm sen de .benim de erken baskadi belirti .yum .tarihinden once yaniolur atarım resmini 7 gün önceden başladım bakalım varsa kuzu ne zaman burdayım dicek
senden de canım benım.ne demek .burada birbirimize destek oluyoruz ne güzel.