2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
silik de yok muydu bikaç saat sonra gene baksaydın .kız heyewcanlandım bak .senle bat aynıya gözüm sen de .benim de erken baskadi belirti .yum .tarihinden once yani

bembeyaz inat gibi hiçbişey yok benim de ama dedim ya ben hap da kullandım ya anlamıyorum bebektenmi haptanmı

E="dilekkayra, post: 43693435, member: 659104"]bembeyaz inat gibi hiçbişey yok benim de ama dedim ya ben hap da kullandım ya anlamıyorum bebektenmi haptanmı[/QUOTE]
Bakalim inşallah bebektendir diyelim.benim de biraz önce basima bir agri girdi.bu ay bas AĞRIsI oluyor bi de aksamlari benim.iyi geceler kızlar öptümsizi

hamilemiyım bilmiyorum ama .ihtimal ..yumurlamadan ki üç gün sonra uçlarda batmalar oluyor .

sen çok erken test yaptın adete kaç gün kala 10 mu? imkansız çıkması......
en erken 5 gün kalaa denemelisin.

göğüs altlarından falan başlayan bir acı yok mu sadece uçları mı...............?

goğüs batması bikac gün devam etti . .bir ara bi göğüsüm agrıdı .gene durdu :oops:
ama şöyle soyleyeyim .her hamilelikte göğüs arısı olacak diye bişey yok kız hamileliğinde goğüsler buyur şiser .erken hamilelik belirtisi derler .ama ben kızımda hamileyken oyle birsey yasamadim.

bende kızımda agöğüs acısı diye birşey hatırlamıyorum erken belirti olarak.

ben göğüs acısını adete bağlıyorum malesef....

inşallah beni yanıltır ne diyeyim.....

çıkmayacağını biliyorum ama evde test yaptım kocaman negatif bundan sonra hergün yapıcam bakalım yarın hariç varsa kaç gün önce gözüktüğünü anlarız perşembe yada cuma kan testi yaparım sonra da ağlamaya başlarım

canım benim daha ilk denemen değil mi üzülme.
ayrıca bata kaç günün var üzülmek için çok erken..

göğüs altlarından falan başlayan bir acı yok mu sadece uçları mı...............?

samyeli sen çok erken kan testi yaptın döllenme yumurtlamadan sonra 6-10 gün sonra gerçekleşir o zamana kadar yapılan kan testine güvenmemelisin ve herşeyden once umudumuzu kaybetmiyoruz son ana kadarr

bi de gel sen benim içime sorrrr

sibel nerelerdesin seninle satımız aynı acil bekliyorum seni :)
ne alemdesin herhangi bir belirtin var mı?

Kizlar sol kasigimda bir batma var idrar yolu enfksynu gibide hissediyorum cnku gogslermde hicbir hassasyet yok ama yanmada yok yanma yerine kasilma gibi bir aci hissediyorum gnital bolgede bat a cok var cok tereddtteyim hmle olablrmiyim ki :KK35:

Kizlar sol kasigimda bir batma var idrar yolu enfksynu gibide hissediyorum cnku gogslermde hicbir hassasyet yok ama yanmada yok yanma yerine kasilma gibi bir aci hissediyorum gnital bolgede bat a cok var cok tereddtteyim hmle olablrmiyim ki :KK35:
canım bat ne zaman

merhaba hanımlarr, bende ağustos annelerıne adayım :KK37: muhtemel dogum tarıhı 23 Ağustos oluyo. evlilik tarihimizle aynı :KK68:
10 aydır bır sonuc alamadık temmuzda kımyasal gebelık gecırdım.bu ay Femara adlı ilacla tedavıye basladık. cuma gunu kontrolum var ınsallah cok guzel yumoslarım olmustur :KK68: daha cok zamanım var ama 15 aralıkta belli olur sonuc artıkk :KK51:

benim de 5 aralık, peşpeşeyiz senle
o batma bende de var ama benim yumurtlama günlerim sanırım ondan, bi de çok akıntım var
inş hamileliktendir tüm belirtiler
Benimde 1 hafta bi akintim oldu cok yogun bi akintydi gun gun su gibi oldu ve 2 gundur akintim yok sdce kasgmda bi batma var hafif hafifte bel agrim oluo arada bilemiyorum beklmekten bska cremiz yok:KK12:

ben de sabah dayanamadım test yaptım. daha 3 günüm vardı ama bekleyemedim. tabi sonuç hüsran :KK43: ama henüz ümidimi yitirmedim. bakalım.... beklemeye devam

bende kızımda agöğüs acısı diye birşey hatırlamıyorum erken belirti olarak.

ben göğüs acısını adete bağlıyorum malesef....

inşallah beni yanıltır ne diyeyim.....
ben de canım ilk defa başıma boyle bşi geldi.benim adet öncesi göğüsümde agrı batma olmaz.gecen hafta iğne batması gibi uçlarda oldu .arada yanlarda agrı oluştu.ama suan bıraz şiş

ne bileyım .kanda ÇIkmaz mı kii.8 .ci günü yapmıştım yumrt.dan .dün bi topikte biri yazmış .bi gün bile hamile olsan kanda cıkar yazmış.neye dayanarsa
k yazmış bunu anlamadım.

samyeli sen çok erken kan testi yaptın döllenme yumurtlamadan sonra 6-10 gün sonra gerçekleşir o zamana kadar yapılan kan testine güvenmemelisin ve herşeyden once umudumuzu kaybetmiyoruz son ana kadarr

bi de gel sen benim içime sorrrr
sağol canım benim .bekliyorum .1 aralık bat tarihim.

X