- 12 Temmuz 2013
- 1.108
- 593
Anladim .benim ki de ondan.2012 de mi evlendin .ozaman mor renk modaydi.panama modeli benim hemen tanidim.benim de bu kumaştan.çok kir gozukmesin diye iyi olur düşündüm ama koyu da leke belli oluyor daha çok.yarın sabah yine yapıcam bu sabah tekrarım negtanidim.ktı hergün sabah yapıcam bakalım dayanabilirsem adet günüme kadar yok dayanamazsam cuma günü kan testi yaptırcam istikbal l koltuk canm
Dilekkayra belirtilerin ne durumda canim .
Ben de 2012 de evkendim.aynen canim koyu rrenk daha cok kirleniyor.belirtileriniZ ayni akinti ben de de oluyor.klasik bel agrilari çok az.sen de erken döllenmeden mi supheliyorsun.ben bu ay erken yumurtladim galiba .[/QUOTE][QUOTE="dilekkayra, post: 43712861, koyu er: 659104"valla ben de cok temizlemeyim diye aldım ama salonum krem rengi koltuklar herşey acık renk bunun kadar batmıyor 2011 de evlendim adım dilek kayra oğlumun adı canm şu ara akıntı hiç olmadıgı kadar var göğüs dolgunluğu var arada belime ağrı giriyo bacaklarıma da ama eskisi kadar çok yok canm sende durumlar nasıl
Yok benyyumurtlamatarihini ddemiştim.tahmini tarihte mi hhamilekaldin acaba .hislerin ne diyor.
Benim otomatik yyumurtlamatarihinden 5 ggünoönce yumurtlama bbelirtilerim oldu . varsa erken döllenme olmuştur.
Yani benim hamileliğimde de bariz bi belirti yoktu yada hiç kendimi dinlemedim canım. Ama belim ağrıyor desem bütün gün oturuyorum gibi hepsinin açıklaması olabilir yada yeme istediği psikolojikben test için sabirsizim yaptiralimmm
Anam kolay gelsin.becekli kizsin.cok zevkli bisey orgu.insanin stresini aliyor .
Naptin canim yarin yapacak misin test.son 6 gün..
valla ben de cok temizlemeyim diye aldım ama salonum krem rengi koltuklar herşey acık renk bunun kadar batmıyor 2011 de evlendim adım dilek kayra oğlumun adı canm şu ara akıntı hiç olmadıgı kadar var göğüs dolgunluğu var arada belime ağrı giriyo bacaklarıma da ama eskisi kadar çok yok canm sende durumlar nasıl
hayırlı olsun Allah tamamına erdirsinKızlar merhaba, dün doktora gittim, 4 haftalık hamileyim, bebiş inşallah 2 ağustos'ta gelecek yani. Ben de Ağustos annesi olacağım inşallah :)
Hayırlı olsun canım :) sağlıkla kucağına al inşallah :) hiç belirtin var mı ? Mide yanman varmı ve bitmeyen bi açlık hissin :)Kızlar merhaba, dün doktora gittim, 4 haftalık hamileyim, bebiş inşallah 2 ağustos'ta gelecek yani. Ben de Ağustos annesi olacağım inşallah :)
Hayırlı olsun canım :) sağlıkla kucağına al inşallah :) hiç belirtin var mı ? Mide yanman varmı ve bitmeyen bi açlık hissin :)
Hayrli oldun sag salm insallhKızlar merhaba, dün doktora gittim, 4 haftalık hamileyim, bebiş inşallah 2 ağustos'ta gelecek yani. Ben de Ağustos annesi olacağım inşallah :)
Amiiin canım. Benim göğüsler patlayacak gibi, bi de kasık ve bel ağrım var. Normalde de çok iştahlıyım, o yüzden o açlık hissini ayıramıyorum :)
ay kızlar yazdıklarınızı okudukça heyecanlandımbenim de bat 2 aralık evde 1 tane test var 2 aralıktan önce yapmaya cesaretim yok ama içim çok kıpır kıpır bakalım ne olacak