2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
yarın sabah yine yapıcam bu sabah tekrarım negtanidim.ktı hergün sabah yapıcam bakalım dayanabilirsem adet günüme kadar yok dayanamazsam cuma günü kan testi yaptırcam istikbal l koltuk canm
Anladim .benim ki de ondan.2012 de mi evlendin .ozaman mor renk modaydi.panama modeli benim hemen tanidim.benim de bu kumaştan.çok kir gozukmesin diye iyi olur düşündüm ama koyu da leke belli oluyor daha çok.

Dilekkayra belirtilerin ne durumda canim .

valla ben de cok temizlemeyim diye aldım ama salonum krem rengi koltuklar herşey acık renk bunun kadar batmıyor 2011 de evlendim adım dilek kayra oğlumun adı canm şu ara akıntı hiç olmadıgı kadar var göğüs dolgunluğu var arada belime ağrı giriyo bacaklarıma da ama eskisi kadar çok yok canm sende durumlar nasıl

[QUOTE="dilekkayra, post: 43712861, koyu er: 659104"valla ben de cok temizlemeyim diye aldım ama salonum krem rengi koltuklar herşey acık renk bunun kadar batmıyor 2011 de evlendim adım dilek kayra oğlumun adı canm şu ara akıntı hiç olmadıgı kadar var göğüs dolgunluğu var arada belime ağrı giriyo bacaklarıma da ama eskisi kadar çok yok canm sende durumlar nasıl[/QUOTE]
Ben de 2012 de evkendim.aynen canim koyu rrenk daha cok kirleniyor.belirtileriniZ ayni akinti ben de de oluyor.klasik bel agrilari çok az.sen de erken döllenmeden mi supheliyorsun.ben bu ay erken yumurtladim galiba .

Ben de 2012 de evkendim.aynen canim koyu rrenk daha cok kirleniyor.belirtileriniZ ayni akinti ben de de oluyor.klasik bel agrilari çok az.sen de erken döllenmeden mi supheliyorsun.ben bu ay erken yumurtladim galiba .[/QUOTE]

yok şüpelenmiyorum erken olmadı bence zamanında oldu sabretmek zor geliyo işte hergün yapıyım da varsa cıksın diyorum beklemeyim

Yok benyyumurtlamatarihini ddemiştim.tahmini tarihte mi hhamilekaldin acaba .hislerin ne diyor.
Benim otomatik yyumurtlamatarihinden 5 ggünoönce yumurtlama bbelirtilerim oldu . varsa erken döllenme olmuştur.

Yok benyyumurtlamatarihini ddemiştim.tahmini tarihte mi hhamilekaldin acaba .hislerin ne diyor.
Benim otomatik yyumurtlamatarihinden 5 ggünoönce yumurtlama bbelirtilerim oldu . varsa erken döllenme olmuştur.

bence benim beklenen tarihte yumurtlamam oldu döllendimi hissedemiyorum artık belirtilerim de ozamanı gösteriyor ama sen kan testi yaptırdın erken döllenme olsaydı bi ihtimal ççıkardı offf bütün olasılıklardan bıktım ya

şuan yumurtlama sonrası 6. günde falan olmalıyız kan testi için bile erken
sen pek sabredemeyeceksin gibi geliyor :)

Anam kolay gelsin.becekli kizsin.cok zevkli bisey orgu.insanin stresini aliyor .
Naptin canim yarin yapacak misin test.son 6 gün..

arkadaşın son 6 gün silik çıktığına göreeee sizinde bugün çıkma ihtimali olabilir samyeli ve dilek

ne diyorsunuz gençler cesaretiniz var mı :)

aslında şu süreç ne güzel bir süreç ne heyecanlı sonu mutlu olsa hepimiz için inşallah

oğluna hangi ay hamile kalmıştın mart mı?

ay kızlar yazdıklarınızı okudukça heyecanlandım benim de bat 2 aralık evde 1 tane test var 2 aralıktan önce yapmaya cesaretim yok ama içim çok kıpır kıpır bakalım ne olacak

Amiiinn :) Var mı aramızda hamişliği kesin olanlar? Rabbim isteyen herkese versin inşallah :)

Kızlar merhaba, dün doktora gittim, 4 haftalık hamileyim, bebiş inşallah 2 ağustos'ta gelecek yani. Ben de Ağustos annesi olacağım inşallah :)
Hayırlı olsun canım :) sağlıkla kucağına al inşallah :) hiç belirtin var mı ? Mide yanman varmı ve bitmeyen bi açlık hissin :)

Hayırlı olsun canım :) sağlıkla kucağına al inşallah :) hiç belirtin var mı ? Mide yanman varmı ve bitmeyen bi açlık hissin :)

Amiiin canım. Benim göğüsler patlayacak gibi, bi de kasık ve bel ağrım var. Normalde de çok iştahlıyım, o yüzden o açlık hissini ayıramıyorum :)

Amiiin canım. Benim göğüsler patlayacak gibi, bi de kasık ve bel ağrım var. Normalde de çok iştahlıyım, o yüzden o açlık hissini ayıramıyorum :)

ahhaa biri göğüs mü dedi :) canım sen şimdi şunu baştan anlat tane tane :)

göğüs ağrın acın nasıl bişi? yumurtlamadan ne kadar sure sonra başladı? ya da adetten ne kadar önce? hala devam ediyor mu aynı şiddette? azaldı mı yoksa? yoksa sadece şişlik mi var?

satın kaçtı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…