İnşallah canım :) rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah :)bilemeyiz ki .belki şuan hamilesin allah bilir .kasğm battı demişşin ben kızım da oyle olmuştum .kendin iüzme sağlıklı sıhhatlı evlat versin rabbim daha gençsın .çok bebeklerin olur .
silik de yok muydu bikaç saat sonra gene baksaydın .kız heyewcanlandım bak .senle bat aynıya gözüm sen de .benim de erken baskadi belirti .yum .tarihinden once yani
hamilemiyım bilmiyorum ama .ihtimal ..yumurlamadan ki üç gün sonra uçlarda batmalar oluyor .
goğüs batması bikac gün devam etti . .bir ara bi göğüsüm agrıdı .gene durdu
ama şöyle soyleyeyim .her hamilelikte göğüs arısı olacak diye bişey yok kız hamileliğinde goğüsler buyur şiser .erken hamilelik belirtisi derler .ama ben kızımda hamileyken oyle birsey yasamadim.
bembeyaz inat gibi hiçbişey yok benim de ama dedim ya ben hap da kullandım ya anlamıyorum bebektenmi haptanmı
çıkmayacağını biliyorum ama evde test yaptım kocaman negatif bundan sonra hergün yapıcam bakalım yarın hariç varsa kaç gün önce gözüktüğünü anlarız perşembe yada cuma kan testi yaparım sonra da ağlamaya başlarım
sen çok erken test yaptın adete kaç gün kala 10 mu? imkansız çıkması......
en erken 5 gün kalaa denemelisin.
göğüs altlarından falan başlayan bir acı yok mu sadece uçları mı...............?
canım bat ne zamanKizlar sol kasigimda bir batma var idrar yolu enfksynu gibide hissediyorum cnku gogslermde hicbir hassasyet yok ama yanmada yok yanma yerine kasilma gibi bir aci hissediyorum gnital bolgede bat a cok var cok tereddtteyim hmle olablrmiyim ki
3 aralik cnmcanım bat ne zaman
benim de 5 aralık, peşpeşeyiz senle3 aralik cnm
Benimde 1 hafta bi akintim oldu cok yogun bi akintydi gun gun su gibi oldu ve 2 gundur akintim yok sdce kasgmda bi batma var hafif hafifte bel agrim oluo arada bilemiyorum beklmekten bska cremiz yokbenim de 5 aralık, peşpeşeyiz senle
o batma bende de var ama benim yumurtlama günlerim sanırım ondan, bi de çok akıntım var
inş hamileliktendir tüm belirtiler
ben de canım ilk defa başıma boyle bşi geldi.benim adet öncesi göğüsümde agrı batma olmaz.gecen hafta iğne batması gibi uçlarda oldu .arada yanlarda agrı oluştu.ama suan bıraz şişbende kızımda agöğüs acısı diye birşey hatırlamıyorum erken belirti olarak.
ben göğüs acısını adete bağlıyorum malesef....
inşallah beni yanıltır ne diyeyim.....
ne bileyım .kanda ÇIkmaz mı kii.8 .ci günü yapmıştım yumrt.dan .dün bi topikte biri yazmış .bi gün bile hamile olsan kanda cıkar yazmış.neye dayanarsasen çok erken test yaptın adete kaç gün kala 10 mu? imkansız çıkması......
en erken 5 gün kalaa denemelisin.
göğüs altlarından falan başlayan bir acı yok mu sadece uçları mı...............?
sağol canım benim .bekliyorum .1 aralık bat tarihim.samyeli sen çok erken kan testi yaptın döllenme yumurtlamadan sonra 6-10 gün sonra gerçekleşir o zamana kadar yapılan kan testine güvenmemelisin ve herşeyden once umudumuzu kaybetmiyoruz son ana kadarr
bi de gel sen benim içime sorrrr
sen ne zamandır istiyorsun canım .bende kızımda agöğüs acısı diye birşey hatırlamıyorum erken belirti olarak.
ben göğüs acısını adete bağlıyorum malesef....
inşallah beni yanıltır ne diyeyim.....