2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
h
hayırlısı olsun canım .inşallah bebek mutluluk getirsin evinize .ilk mi olacak.

ben 11 inde bıraktım senin bisey olmaz normalde az kahvaltı yaparım deli gibi yiyorum normal yemeklerde de aynı miktar yetmiyo sofradan kalkıyorum 20 dk sonra bi daha yemek yiyorum hic sütlaç yemem sütlac aldı geldi eşim dün gece bilmiyorum hamilelik belirtileri de cabası zaten bakalım kısmet

artık bende erken oluyorum 26 27 gunde bir .bakalım .bekleyeceğiz
ben de ümitliydim yaaaa..kan testinde en erken nezanman çıkar ki.

7 günden sonra cıkıyor bildiğim kadarıyla oğlumu da adete 3 gün kala öğrendim idrarda 2 gün kala da kanda 50 cıkmıstı yani adete 5 gün kala baktırsaymısım cıkacakmış

anam sen de idrar testi mi yaptınn. daha idrara çıkmamıstırr.belirtiler hala var mı sende .benim göğüs agrım gecti

işte düşün ruh halimibenim göğüslerim dünden beri hassaslaşıp dolmaya başladı bi de arada sızlıyor daha önce bi ağrı olmadı öbür belirtiler sabit

haklısın canım .zaten benim haberim yoktu .ben normal kanımı verdim .artık gebelikj üşündüğümüz için hormonlarımA falan baktırayım dedim .eişm benden habersiz baktırmis .bugün elime verdi kağıdı .şasırdım ,üzülme tamam mi diyor .yok canım gercekten neden üzüleyim diyorum .hayırlısı olsun .bu ay benim de belirtim çoktu .ama azalıyor sankı .göğüs hassasiyetim kasık ağrılarım geçti

hayırlısı olsun bakalım regl gününe kadar bekleriz olmadı beraber eylül annelerine geceriz sıkma canını

Göğüs kararmasi önceki hamileliğin de ne zaman baslamisti.ve goguslerin sismismiydi o zaman da canim

Göğüs kararmasi önceki hamileliğin de ne zaman baslamisti.ve goguslerin sismismiydi o zaman da canim

bas ağrısı arada bende de oluyor ama allahtan geçiyor zira migrenim var tutarsa öldürür herhalde adete 4 5 gün kalaydı evet cok şişmişti ve dokunamıyordum ama adete çok yakın zamanda öyle oldu

dilekkayra .!.:
bas ağrısı arada bende de oluyor ama allahtan geçiyor zira migrenim var tutarsa öldürür herhalde adete 4 5 gün kalaydı evet cok şişmişti ve dokunamıyordum ama adete çok yakın zamanda öyle oldu
Hangi göğüsün daha fazla sismisti .hatirliyotmusun. , sol kiz sağ erkek diyorlar .çoğuinsanin cikmis . Hayirlisi olsun .

Bebişimşn arkadaşı oluyor hg canım :)inş sağlıklı. Güzel gwbelikler yaşarız

benim sat 23 ekim canım. bende burda sizinle bekleyeceğim inşaAllah. hayırlı olsun hamileliğin. sanırım daha hamilelik bekleyenler var 15 güne dolar burası

Cevaplariniz için teşekkürler.
Brnim de istahim cok acildi .durmadan biseyler yiyesim var .tatli tuzlu ayirt etmiyorum.kizimda da ilk haftslar oyle olmustum.6 7 haftadan sonra eksi yemek istedim .tursu cok seviyordum.
9gun kaldi bata .ggün sayiyorumm

Acaba erken gebelik testi yapsak cikarmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…