- 10 Ekim 2012
- 238
- 100
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acaba erken gebelik testi yapsak cikarmi
Daha erken kuzum ya .şöyle çarşambaya kadar sabredelim .
Hayirlisiyla buyur gel .biz bekliyoz seniBu ay eşim hastalanınca pek umudum kalmadı en önemli günleri kaçırdık. Ama şöyle bir durum var eğer reglim 25 inde olursa ben yine ağustos annelerine aday olcam
Bu ay eşim hastalanınca pek umudum kalmadı en önemli günleri kaçırdık. Ama şöyle bir durum var eğer reglim 25 inde olursa ben yine ağustos annelerine aday olcam
dilekkayra post: 43678661 .!.:Haklisin bu arada bebisim battaniyesi bu oruyorum ben de aklıma takmayim diye ugrasiyorum Eki Görüntüle 1696561
Ayy eline emegine Saglik.çok hoş görünüyor. Zahmetli bi model.
Orgu işlerine bayiliyorum .battaniye de unisex olmuş .hem kiza hem erkeğe olur.saglikla buyursun bebisin.inşallah seninledir .
çok hoş olmuş.hamile olduğumuz kesinleşince gene orersin başka şeyler .ben de başlarım belkisagol canım gecen sene ordum bu sene de kenarlarını yapıyorum ins benimledir ben artık daha cok hammile hissediyorum karnım baya sert ve şiş 4 aylık hamile kadar göbek var
olsun canım .belirtilerini paylaşırsın bizimle .o günler de gelecek . ..benim 1 aralı k 30 kasım .o gunler de .ben de bekliyorum .Bizde çalışmalara başladık ama benim öğrenmeme çok var 9aralık:)
çok hoş olmuş.hamile olduğumuz kesinleşince gene orersin başka şeyler .ben de başlarım belki
senın eşin ne diyor canım .hamile oluncxa esler hissedermiş..
Bizde çalışmalara başladık ama benim öğrenmeme çok var 9aralık:)
canla başla çalışmalara devam inş bu ay tutar bebiş
hayırlısıyla güzel haberlerinizi duyarız inşallahİyi akşamlar herkese bende Ağustos ayına talibim bakalım kısmet olucak mı?
Kızlar bişey sorucam size aranızda hiç cyclo progynova diye bi hap var kullanan oldumu, ben bu ay kist için onu kullanıyorum doktorum hamile kalınması için uygun bi hap , aranızda kullanıp hamile kalan oldu mu, bu hapı kullandığım ve bi grip atlattıgim için hiç umudum yok ama bugun kasik batmalarim var özellikle sol kasigima ağrı birden saplanip kesiliyor, yinede bu ay kendimi kaptırmaya niyetim yok ama bi soriyim dedim :)
İnşallah canım :) ama hayırlısı olmasada çok uzulmeyecegim, alıştım bi duruma :)hapı bilmiyorum ama kasık ağrısı bebek ağrısı oluyor genelde dediğin gibi çok umutlanma ins sen de hamişsindir