2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Bu ay eşim hastalanınca pek umudum kalmadı en önemli günleri kaçırdık. Ama şöyle bir durum var eğer reglim 25 inde olursa ben yine ağustos annelerine aday olcam :KK71:

Haklisin bu arada bebisim battaniyesi bu oruyorum ben de aklıma takmayim diye ugrasiyorum
IMG_20151121_220729.jpg

Benim goguslerim ara ara batiyor.özellikle de sol .hayirlisi bakalim.ayin 22 sine geldik bile.zaman geçmiyor gibi ama tarih değişiyor..

Ayy eline emegine Saglik.çok hoş görünüyor. Zahmetli bi model.
Orgu işlerine bayiliyorum .battaniye de unisex olmuş .hem kiza hem erkeğe olur.saglikla buyursun bebisin.inşallah seninledir .:anneadayı:

sagol canım gecen sene ordum bu sene de kenarlarını yapıyorum ins benimledir ben artık daha cok hammile hissediyorum karnım baya sert ve şiş 4 aylık hamile kadar göbek var :KK54:

sagol canım gecen sene ordum bu sene de kenarlarını yapıyorum ins benimledir ben artık daha cok hammile hissediyorum karnım baya sert ve şiş 4 aylık hamile kadar göbek var :KK54:
çok hoş olmuş.hamile olduğumuz kesinleşince gene orersin başka şeyler .ben de başlarım belki :KK69:
senın eşin ne diyor canım .hamile oluncxa esler hissedermiş..:KK19:

Kızlar bişey sorucam size aranızda hiç cyclo progynova diye bi hap var kullanan oldumu, ben bu ay kist için onu kullanıyorum doktorum hamile kalınması için uygun bi hap , aranızda kullanıp hamile kalan oldu mu, bu hapı kullandığım ve bi grip atlattıgim için hiç umudum yok ama bugun kasik batmalarim var özellikle sol kasigima ağrı birden saplanip kesiliyor, yinede bu ay kendimi kaptırmaya niyetim yok ama bi soriyim dedim :)

Kızlar nasıl gidiyor hamile olan arkadaşlar göğüsleriniz hiç acıdı mı öğrenmeden önce. Evetse yumurtlamadan kaç gün sonra acımaya başladı? Ne zamana kadar devam etti? Ya da hala ediyor mu?

çok hoş olmuş.hamile olduğumuz kesinleşince gene orersin başka şeyler .ben de başlarım belki :KK69:
senın eşin ne diyor canım .hamile oluncxa esler hissedermiş..:KK19:

ya ben battaniye seviyorum gecen sene de oylesine oreyim dedim ben kullanmasam hediye ederim oburlerini pek beceremiyorum bi de oglum hic giymedi orgu bisey annem okadar şey ordu hepsi yepyeni duruyor :KK54: ben de inanıyorum ona oglumda da eşim bildi bu sefer yine hamilesin diyo gerci gecen ay da demişti o tutmadı :110: senin eşşin ne diyor peki

Kızlar bişey sorucam size aranızda hiç cyclo progynova diye bi hap var kullanan oldumu, ben bu ay kist için onu kullanıyorum doktorum hamile kalınması için uygun bi hap , aranızda kullanıp hamile kalan oldu mu, bu hapı kullandığım ve bi grip atlattıgim için hiç umudum yok ama bugun kasik batmalarim var özellikle sol kasigima ağrı birden saplanip kesiliyor, yinede bu ay kendimi kaptırmaya niyetim yok ama bi soriyim dedim :)

hapı bilmiyorum ama kasık ağrısı bebek ağrısı oluyor genelde dediğin gibi çok umutlanma ins sen de hamişsindir

X