- 28 Kasım 2010
- 116
- 89
benim eşim hekim hemen ona sordum içinde bulantı kesme özeliği olan bir folik asit var mı varsa bende kullanayım diye kesinlikle böyle bir folik asit yokmuş içeriğine bir bak istersen doktor psikolojik etki yaratmaya çalışmış sanırım
hem farz edelim ki doktorum bende plasebo etkisi yaratmak icin boyle birsey soyledi, ben de psikolojik olarak gercekten etkilendim ve bulantim gecti.. esinizin asla boyle bir ilac olmadigini soylemesi ve sizin icerigini incelemem konusundaki uyariniza uyarak baktim ve ilacin uzerimdeki plasebo etkisi yok oldu boylelikle bulantim yeniden basladi.... simdi size beni uyandirdiginiz icin tesekkur mu etmem gerekirdi? Neyse ki ilacin gercek icerigi bulantiyi engellemek uzerine olmasina ragmen bende pek faydasi oldugunu soyleyemem zaten. Kirici olmak istemem ama esiniz hekim olsa bile kendi alani disinda kalan tum branslardaki ilaclari bilmesi beklenemez.Ismi premesis. Prospektusune yine baktim; "icerigindeki B6 vitamini, B12 vitamini, folik asit ve kalsiyumun optimal bileşimi sayesinde gebelik doneminde karsilasilan bulanti, kusma sikayetlerinin erken donemde onlenmesine ve giderilmesine yardimci olan guvenli ve etkili bir cozumdur. Bu kombinasyonun bulanti ve kusmayi onledigi klinik calismalarla gosterilmistir." yaziyor.
Korma canim ben adetlerimi 25 gunde bir oluodum 9. Gecikme gunumde 353 cikti. Simdi 6+3 ultrasona gore. Kalp atislarinida duyduk cok sukur.Seninki ii bileKızlar değeriniz kaç bu gün bat ım 68 çıktı korkmuyorum desem yalan olur gecen sene bu ayda öğrendim ve kaybettim. Rabbim yine aynı ay nasib etti. Yine korkuyorum bisey olacak diye. Her ay topiklere bakıp bakıp iç geçirdim dile kolay 2 yıl oldu. Rabbim burda kalmamı nasib eder insallah
Evet hatta şu dakikalarda olmam lazm hatta geldi sandm az once gittim baktm temiz :) cok tesekkur ederim sizinki kaçtıBatin bugunse 68 bthcg baya iyi canim yukseliyomu diye baktirirsin hayirli olsun :)
Aminn insallah darısı başıma. Allah bana bu acıyı bi kez daha yaşatmaz insallah ilk bebegime de gecen sene aralkta hamile kaldm ama düşük yaptm. İnsallah bu sefer benimle kalır bebeğimKorma canim ben adetlerimi 25 gunde bir oluodum 9. Gecikme gunumde 353 cikti. Simdi 6+3 ultrasona gore. Kalp atislarinida duyduk cok sukur.Seninki ii bile
size yazma sebebim şuydu, benimde geçen hamileliğim boyunca beş ay boyunca sürekli bulantım oldu ve serum yedim su bile içemedim eşime de zaten bi heyecanla sordum böyle bir şey vardıda neden bana tavsiye etmedin diye o da bu cevabı verdi ve dediğiniz ilacı vitamin ilacı olarak görüyor. burda çoğumuz 30una gelmiş kadınlarız sizin araştırmadan ilaç kullandığınızı tahmin edemezdim. araştırmadan şahsım adına bişey kullanmam.hem farz edelim ki doktorum bende plasebo etkisi yaratmak icin boyle birsey soyledi, ben de psikolojik olarak gercekten etkilendim ve bulantim gecti.. esinizin asla boyle bir ilac olmadigini soylemesi ve sizin icerigini incelemem konusundaki uyariniza uyarak baktim ve ilacin uzerimdeki plasebo etkisi yok oldu boylelikle bulantim yeniden basladi.... simdi size beni uyandirdiginiz icin tesekkur mu etmem gerekirdi? Neyse ki ilacin gercek icerigi bulantiyi engellemek uzerine olmasina ragmen bende pek faydasi oldugunu soyleyemem zaten. Kirici olmak istemem ama esiniz hekim olsa bile kendi alani disinda kalan tum branslardaki ilaclari bilmesi beklenemez.
Aaa canım bnde varm tabiki ilk bebisim tüp bebek yaş 27 urfa :)))suan 5+4 allah nasip ederse 11 ağustos olcak insallahListe 24 kişi olduk :)
Cok teşekkür ederim hayırlı olsun sizede:)Gozunuzaydin cnm allah saglicakla kucagimiza alirsin insallah
Dogum tarihlerimiz ayni usg kac hafta cikti acaba
Yarin bizde gidicezz insallah bizde duyariz
@elisa__ canim cok gecmis olsunn allah yardimcin olsunn cok zor bir surec 2 kere yasadim bu durumu ama unutmaa yiyecekk ekmegi olduktan sonra dunyaya geliyor
Hadi inşallah sende duyarsin cok guzel bir duygu:))
Ay masallah canm cok sevincliiibenm de bir hafta sonra kontrolum sanirm duyma ihtimalimiz varrr
Arastirmadan ilac kullandigim kanisina nerden vardiniz merak ettim dogrusu. Gecmis mesajimi dikkatle okursaniz eger sizin iddiali yorumunuz karsisinda "yeniden" prospektusu okudugumu yazmistim. Yoksa merak etmeyin arastirmadan ilac kullanmayacak akla ve egitime sahip bir insanim. Kusura bakmayin, esinizin kendi alanindaki bilgisine saygi duyarim fakat kullandigim ilaci da bana mahalle bakkali degil, siz de takdir edersiniz ki kadin dogum uzmani 'beni muayene etmesi' sonucu yazdi. Lutfen bu tartisma uzamasin, zira bulantilarim zaten beni fazlasiyla yoruyor.size yazma sebebim şuydu, benimde geçen hamileliğim boyunca beş ay boyunca sürekli bulantım oldu ve serum yedim su bile içemedim eşime de zaten bi heyecanla sordum böyle bir şey vardıda neden bana tavsiye etmedin diye o da bu cevabı verdi ve dediğiniz ilacı vitamin ilacı olarak görüyor. burda çoğumuz 30una gelmiş kadınlarız sizin araştırmadan ilaç kullandığınızı tahmin edemezdim. araştırmadan şahsım adına bişey kullanmam.
InsallahhHadi inşallah sende duyarsin cok guzel bir duygu:))