2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ben de bugün kan verdim aile hekimine... Çarşamba günü doktor kontrolü bakalım duyabilecekmiyim kalp atışını mercimeğin...
Bana da acayip uyku yapıyor hamilelik ama 2.5 yaşındaki oğlumla pek mümkün olmuyor
Benim aklımda hep cinsiyet var sağlıkla nasip etsin rabbim tabi ama sürekli düşünüyorumm☺️
aile hekimliğinde nelere bakıyolar kanda söyledilermi canım?bende yarın gitcemde merak ettim

aaa çok şaşırdım bide fransa güya medeni gelişmiş ülke.. bizde burdaki doktorları hor görüyoruz, beğenmiyoruz meğer ne kıymetlilermişde haberimiz yokmuş.. sonraki kontrolümde teşekkür edeyim bari :)
Aynen canım merhamet farklı bişey vana soyledıklerı bebwgınız saten sorunluydu yani sakat tı kı tutunamadı diye gectı ınsallah nir daha yasamam ama ılk rdv 14 haftalıkken muayenem anca rdv verdıler bekliycez artık

Ben de bugün kan verdim aile hekimine... Çarşamba günü doktor kontrolü bakalım duyabilecekmiyim kalp atışını mercimeğin...
Bana da acayip uyku yapıyor hamilelik ama 2.5 yaşındaki oğlumla pek mümkün olmuyor
Benim aklımda hep cinsiyet var sağlıkla nasip etsin rabbim tabi ama sürekli düşünüyorumm☺️
BEnimde 2.5 yasında bir kızım var bakalım nasıl yapıcaz bende azıcık bir korku var sizde durumlar nasıl

BEnimde 2.5 yasında bir kızım var bakalım nasıl yapıcaz bende azıcık bir korku var sizde durumlar nasıl
Korku var tabi... Başına nelerin geleceğini bilerek hamileliği yaşamak çok farklı oluyormuşş gerçekten... Ama kardeşlik güzeldir zorlu dönemleri çabucak atlatırız inşallah

Ayyy gece gece eline şeker torbasını alıp yatakta şeker çikolata yiyen varmı benim gibi , :KK61:anlayamıyorum aşerme bumu yaa??
Ben hamileliği öğrenmeden önce uzun bir dönem diyet yapıyordum şeker hamurdan uzaktım . Ben bu yüzden artık vücudum şekeri istediğini düşünüyorum :KK64: yoksa aşermemi anlamıyorum

Aynen! annem bu sene kendi yaptı zeytini, kavanozla yiyorum bi de hızımı alamayıp suyunu içiyorum :oops: bi de salatalık maydanoz, biber gibi çıtır yeşil şeyler çekiyo canım ama mevsimi değil diye pek yemiyorum özelikle salatalığı:KK72:
Kız yavaş git! Tamam Canın çekiyor da çok tuzlu ekşi gebeye iyi gelmez. Şiş ödem yapar mide bozar. Amman dikkat deyim.

Bu arada benim takvime göre bugün 7 hafta oldu ama doktor 6+1 dedi. Yani doğum 6/8/2016 oluyor o zaman.
Can'ım sen takvimini değişme. İlerleyen Zaman'larda daha çok değişiklikler olur. Haftasını yetişir hatta baya ileri geçer..şimdilik geriden gelebilir.
bende 1,55 boy 57 kilo ile hamileyim şuan,kilo vermem gerekiyordu ama çok dirayetli olamadım. Bol bol yürüyüş yaparak fındık fıstık yiyerek kilo almamaya çalışıcam,sağlıklı olmak çok önemli. Tatlıdan çok tüketmeyelim. Şeker çok bozuyor insanı. Heleki tereyağlı baklava. :KK43:

Bu arada bayanlar çin takvimine göz attınız mı? Benim erkek görünüyor.
Çin takvimi bana erkek diyor. Oğlumda kız demişti. Düz mantık erkek diyorsa bu kız :KK70:

Ayrıca beybiler şimdiden öyle diyetik diyetik konuşuyorsunuz ama..henüz içinizdeki canavar büyüyüp iştahlanmadı! Belkide en iştahsızlarınızdan biriyimdir benim bile iştahım yarım öküz yiyen kıvama geldiydi:KK70:

İyiyiz sibelcim. Midem bulanıyor..kusuyom falan..oğlan delirtiyor ama yinede keyifler yerinde :KK59:

Valla benim tek korkum var (Gazı yoksa sıkıntı yok) bu bebe 2 yaş sendromuna girerse beynimin zaten yarısını oğlan tüketti öteki yarınısı da bu bebe tüketirse beyin nakline ihtiyaç duyacam. Bundan garisi sivrisinek saz :KK51:

Selam hanımlar nasılsınız . Benim neden hiç bir belirtim yok ya yorgunluk dışında
Seni varya o Danimarka'ya gelip paralarım kız! Ben burda içim dışımda yaşıyorum!
Benimkiler de cok agriyorlar. Sen deneyimlisin ya, 9 ay boyunca daha da buyuyup agriyacaklar mi? hayalimsin1 hayalimsin1
Benim memikler yumurtadan hallice. Oğlanın hamileliğinde kafam kadar oldular :KK70: şimdi oran orantısını sen kuruver:cool:

Kız pis kedi :KK67:ne kızıyon bana . Ben burda sizin gibi usg ye giremiyorum . Henüz içimde kaçtane Nevar neyok :KK70:bilmiyorum. Belirti arıyorum işte ,kafama takılıyo ister istemez :KK69:

Hem kitty İ niye korkutuyorsun ya yok memikler kafam kadar oluyo diye :KK67: :KK70:

:KK22:Hem sen Çin takvimini Nasıl hesapladın ? Yaşını doğru hesapladınmı? Benim kızlar ikiside doğru çıkmıştı , biz aynı gün değilmi batımız ? ?:KK64: Yoksa ben şahısları yine çorbamı ediyom acaba ya:KK64:

Son düzenleme:
canım ben senin msj i beğenmiş cwp la demiş ama cwp vermemisim deminden beri seni arıyordum Bahçelievler deyim ben sen nerdesin hangi hastane doktor önerirsin
. Bende gungoren canim ilk oglani bagcilar Medipol de dogurdum cok memnun kalmstm ama suan esenler medipole gidiyorum cok ismibi duydugum bir doktor var hem cok tecrubeli hemde cok ilgili

. Bende gungoren canim ilk oglani bagcilar Medipol de dogurdum cok memnun kalmstm ama suan esenler medipole gidiyorum cok ismibi duydugum bir doktor var hem cok tecrubeli hemde cok ilgili
Cnm dr adi ne bendd esenlerdeyim bayrampasa kolana gidiyorum

Kız pis kedi :KK67:ne kızıyon bana . Ben burda sizin gibi usg ye giremiyorum . Henüz içimde kaçtane Nevar neyok :KK70:bilmiyorum. Belirti arıyorum işte ,kafama takılıyo ister istemez :KK69:

Hem kitty İ niye korkutuyorsun ya yok memikler kafam kadar oluyo diye :KK67: :KK70:
Ya Dr demiş ya sana..kırık olsa duramazsın gibi birşeydi işte..öyle bişe demişti o_O neyse..tamam ona bişe demiyorum. Memik işi kötü diil ki :KK59: öyle kalsınlar diye çok dua ettim ama..bekarken hindi yumurtasıydı oğlandan sonra tavuk yumurtası oldu bundan sonra bıldırcın yumurtası kadar olmasınlar diye dua ediyorum şimdilerde :KK70:

X