- 26 Mayıs 2015
- 2.735
- 7.760
- 35
canım kilo boy kaç?
bir de tsh nedir?
hayırlı olsun canım darısı başımızaamerak ettim kaç kilosun ki doktor öyle dedi bende 71-72 arasındayım da bana da dermi acaba diye merak ettim
oohooo sana dediyseler bana kesin derler benim boy 1,63 çünkü neyse canıma minnet zatenKızlar ben 75 olmuşumBoyum 1,66. TSH troid hormonu demek canım. Azıcık fazla çıktı, düşük dozlu ilaç başladılar.
70 ve üstüne diyorlarmış canım. Sağlıklı besleneceğiz artık. Ben de tatlıya hastayımdır, ama Allahtan çok tatlı istemiyor canım, hep tuzlu, ekşi şeyler...
Kızlar ben 75 olmuşumBoyum 1,66. TSH troid hormonu demek canım. Azıcık fazla çıktı, düşük dozlu ilaç başladılar.
70 ve üstüne diyorlarmış canım. Sağlıklı besleneceğiz artık. Ben de tatlıya hastayımdır, ama Allahtan çok tatlı istemiyor canım, hep tuzlu, ekşi şeyler...
Aynen canim uzun bi zmn bizi beklıyor artık gercekten uygunmus ben daha cok beklıyodum ama cok guzel ilgileniyorlar tr de o yuzden tercıh edıyorum
aneeeem ben 74 kg :) 166 boy :)
hatta bundan 4 ay önce 86 idim...
bebiş için kilo vermem gerektiğini sspor yapmam gerektiğini söylemişti dr um...
dediğini yaptım ..diyetisyene gittim 12 kg verdim...
çok şükür bugünüme...
meselaa dr um bana ilk beş ay kilo alma hatta zayıflayadabilirsin dedi :)
bizim için önemli olan 6.ay ve sonrasındaki kilo dedi...
meselaaa abimin eşi 94 kg ile hamile kaldı..
boyu da 160 felan ..
şeker çıktı hamişlikte...
hamilelik boyunca bebiş kilo aldı o hiç almadı hatta bazı zamanlar kilo bilem verdi :)
bebişimiz 3,300 doğdu çok şükür...
herhangi bi sıkıntısı da olmadı ALLAH a şükür..
dirayetli olmak lazım.. dr a uymak gerek ..
Cnm maydonoz demissin ama maydonoz dusuk yapar uzak dur ondanAynen! annem bu sene kendi yaptı zeytini, kavanozla yiyorum bi de hızımı alamayıp suyunu içiyorumbi de salatalık maydanoz, biber gibi çıtır yeşil şeyler çekiyo canım ama mevsimi değil diye pek yemiyorum özelikle salatalığı
oohooo sana dediyseler bana kesin derler benim boy 1,63 çünkü neyse canıma minnet zaten
aynen canımm bende bol bol su içiyorum mide bulanytısıı bastırsın die ama nafileBebişler sayesinde kendimize de dikkat ediyoruz işte ne güzel :)
Gozunuzaydin cnm allah saglicakla kucagimiza alirsin insallahBugün kalp atislarimizi duyduk:))))
bende 1,55 boy 57 kilo ile hamileyim şuan,kilo vermem gerekiyordu ama çok dirayetli olamadım. Bol bol yürüyüş yaparak fındık fıstık yiyerek kilo almamaya çalışıcam,sağlıklı olmak çok önemli. Tatlıdan çok tüketmeyelim. Şeker çok bozuyor insanı. Heleki tereyağlı baklava.
Bu arada bayanlar çin takvimine göz attınız mı? Benim erkek görünüyor.
Gerçekten mi? İyi ki söyledin çok teşekkür ederim! yemem bundan sonra aman eksik kalsınCnm maydonoz demissin ama maydonoz dusuk yapar uzak dur ondan
Allahtan baklavadan nefret edermm ama tam bi cikilata canavariymsutlu tatlilarla benm derdmm.. Arada kacamak yaparz tabi hamisiz yani ama kesinlikle dikkatli sekildee..
Ben de baktm kiz cikiyor ama kim bilebilir kiii
Kızlar değeriniz kaç bu gün bat ım 68 çıktı korkmuyorum desem yalan olur gecen sene bu ayda öğrendim ve kaybettim. Rabbim yine aynı ay nasib etti. Yine korkuyorum bisey olacak diye. Her ay topiklere bakıp bakıp iç geçirdim dile kolay 2 yıl oldu. Rabbim burda kalmamı nasib eder insallah
Ay kafa gitti beta yazacaktım bat bu gün akşam heyecanıma verin :)Bat dediğiniz nedir bu arada,ben çok anlamadım. hcg den mi bahsediyoruz.