aile hekimliğinde nelere bakıyolar kanda söyledilermi canım?bende yarın gitcemde merak ettimBen de bugün kan verdim aile hekimine... Çarşamba günü doktor kontrolü bakalım duyabilecekmiyim kalp atışını mercimeğin...
Bana da acayip uyku yapıyor hamilelik ama 2.5 yaşındaki oğlumla pek mümkün olmuyor
Benim aklımda hep cinsiyet var sağlıkla nasip etsin rabbim tabi ama sürekli düşünüyorumm
Aynen canım merhamet farklı bişey vana soyledıklerı bebwgınız saten sorunluydu yani sakat tı kı tutunamadı diye gectı ınsallah nir daha yasamam ama ılk rdv 14 haftalıkken muayenem anca rdv verdıler bekliycez artıkaaa çok şaşırdım bide fransa güya medeni gelişmiş ülke.. bizde burdaki doktorları hor görüyoruz, beğenmiyoruz meğer ne kıymetlilermişde haberimiz yokmuş.. sonraki kontrolümde teşekkür edeyim bari :)
BEnimde 2.5 yasında bir kızım var bakalım nasıl yapıcaz bende azıcık bir korku var sizde durumlar nasılBen de bugün kan verdim aile hekimine... Çarşamba günü doktor kontrolü bakalım duyabilecekmiyim kalp atışını mercimeğin...
Bana da acayip uyku yapıyor hamilelik ama 2.5 yaşındaki oğlumla pek mümkün olmuyor
Benim aklımda hep cinsiyet var sağlıkla nasip etsin rabbim tabi ama sürekli düşünüyorumm
SupermişKizlar sigortasi olmayanlar devlet yeni bise yapmis analik hakki diye ozel hastane dahil heryerde gecerli ..analik hakki sigortasi
.
Canım doktor yazdı bişeyler ama neye baktıklarını bilmiyorum yaaaile hekimliğinde nelere bakıyolar kanda söyledilermi canım?bende yarın gitcemde merak ettim
Korku var tabi... Başına nelerin geleceğini bilerek hamileliği yaşamak çok farklı oluyormuşş gerçekten... Ama kardeşlik güzeldir zorlu dönemleri çabucak atlatırız inşallahBEnimde 2.5 yasında bir kızım var bakalım nasıl yapıcaz bende azıcık bir korku var sizde durumlar nasıl
Sukret canim haline. Hem yorgunluk varmis iste daha ne olsun. Goguslerinde buyume, agri falan var mi?Selam hanımlar nasılsınız . Benim neden hiç bir belirtim yok ya yorgunluk dışında
Sukret canim haline. Hem yorgunluk varmis iste daha ne olsun. Goguslerinde buyume, agri falan var mi?[/QUOT
Var
Büyüdüler şimdiden elleyincede çok acıyor yaa
Kimbilir sonra Nasıl Olucaklar
Benimkiler de cok agriyorlar. Sen deneyimlisin ya, 9 ay boyunca daha da buyuyup agriyacaklar mi?hayalimsin1
Kız yavaş git! Tamam Canın çekiyor da çok tuzlu ekşi gebeye iyi gelmez. Şiş ödem yapar mide bozar. Amman dikkat deyim.Aynen! annem bu sene kendi yaptı zeytini, kavanozla yiyorum bi de hızımı alamayıp suyunu içiyorumbi de salatalık maydanoz, biber gibi çıtır yeşil şeyler çekiyo canım ama mevsimi değil diye pek yemiyorum özelikle salatalığı
Can'ım sen takvimini değişme. İlerleyen Zaman'larda daha çok değişiklikler olur. Haftasını yetişir hatta baya ileri geçer..şimdilik geriden gelebilir.Bu arada benim takvime göre bugün 7 hafta oldu ama doktor 6+1 dedi. Yani doğum 6/8/2016 oluyor o zaman.
Çin takvimi bana erkek diyor. Oğlumda kız demişti. Düz mantık erkek diyorsa bu kızbende 1,55 boy 57 kilo ile hamileyim şuan,kilo vermem gerekiyordu ama çok dirayetli olamadım. Bol bol yürüyüş yaparak fındık fıstık yiyerek kilo almamaya çalışıcam,sağlıklı olmak çok önemli. Tatlıdan çok tüketmeyelim. Şeker çok bozuyor insanı. Heleki tereyağlı baklava.
Bu arada bayanlar çin takvimine göz attınız mı? Benim erkek görünüyor.
İyiyiz sibelcim. Midem bulanıyor..kusuyom falan..oğlan delirtiyor ama yinede keyifler yerindeNaber kizlar
Valla benim tek korkum var (Gazı yoksa sıkıntı yok) bu bebe 2 yaş sendromuna girerse beynimin zaten yarısını oğlan tüketti öteki yarınısı da bu bebe tüketirse beyin nakline ihtiyaç duyacam. Bundan garisi sivrisinek sazBEnimde 2.5 yasında bir kızım var bakalım nasıl yapıcaz bende azıcık bir korku var sizde durumlar nasıl
Seni varya o Danimarka'ya gelip paralarım kız! Ben burda içim dışımda yaşıyorum!Selam hanımlar nasılsınız . Benim neden hiç bir belirtim yok ya yorgunluk dışında
Benim memikler yumurtadan hallice. Oğlanın hamileliğinde kafam kadar oldularBenimkiler de cok agriyorlar. Sen deneyimlisin ya, 9 ay boyunca daha da buyuyup agriyacaklar mi?hayalimsin1
. Bende gungoren canim ilk oglani bagcilar Medipol de dogurdum cok memnun kalmstm ama suan esenler medipole gidiyorum cok ismibi duydugum bir doktor var hem cok tecrubeli hemde cok ilgilicanım ben senin msj i beğenmiş cwp la demiş ama cwp vermemisim deminden beri seni arıyordum Bahçelievler deyim ben sen nerdesin hangi hastane doktor önerirsin
Cnm dr adi ne bendd esenlerdeyim bayrampasa kolana gidiyorum. Bende gungoren canim ilk oglani bagcilar Medipol de dogurdum cok memnun kalmstm ama suan esenler medipole gidiyorum cok ismibi duydugum bir doktor var hem cok tecrubeli hemde cok ilgili
Ya Dr demiş ya sana..kırık olsa duramazsın gibi birşeydi işte..öyle bişe demiştiKız pis kedine kızıyon bana . Ben burda sizin gibi usg ye giremiyorum . Henüz içimde kaçtane Nevar neyok bilmiyorum. Belirti arıyorum işte ,kafama takılıyo ister istemez
Hem kitty İ niye korkutuyorsun ya yok memikler kafam kadar oluyo diye