2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Özel doktor falan ayarlamadin mk canım 14 haftaya kadar nasıl beklenir ya

Ayva yersen gamzeli olurmuş bebisim ben aldım yemeye başladım....hayalimsin1 canım cin takvimi otomatik yaptım ben sen nasıl yaptinki

Bende cuma günü falan gideyim diyorum kalp atışını duyarız dimi canlar unutmuşum ben ya

Özel doktor falan ayarlamadin mk canım 14 haftaya kadar nasıl beklenir ya

Evet Can'ım aradım buldum o özel şahısları ama birtürlü hangi gün randevu verecekler çözemediler , ayın 24 burda bayram ya ,çok yığın heryer, doktorla konulup beni yalan olmazsa işte yarın arayıp randevu gününü söyleyecekler

hayalimsin1 valla hem kendim hesapladım hemde Çinli arkadaş xiexie hesaplattım oğlanda tutmadı. Bunda tutar mıııı muallakta
Ayva az evvel yedim. Dakikalık etkisi var ama yinede iyi geliyor.
sibelce0 yerken yanaklarına parmaklarını batırıp mucuuuxxx yapıyor musun? Valla batıl ama ben yapıyorum

Evet beni de yılbaşından sonraya atacakti ben bekleyemem dedim son gün 23 tatilden önce saat 18.00 kaptım :))) 1 ayin 7 kadar kimse randevu vermiyo

Ayva yersen gamzeli olurmuş bebisim ben aldım yemeye başladım....hayalimsin1 canım cin takvimi otomatik yaptım ben sen nasıl yaptinki

Ben otomotikten tut her dil den her telden baktım sonuç hep değişiyor
Sonra dedim amaannn bunlar o kısık gözlerle ne anlarlarda bide takvim çıkarıp beni bol bol yordular s... Et

Heheh yapıyorum vallahi

ah canim benim hic sikayetci olmam zaten ben de

Evet canim dakikalik mis geri geldi yine:)

Benim bu gidişle resmimde zor olur pffff siz atın bakalım doğru çıkacakmı .
Ya bide şu bu sene kız senesi ,yok bu sene erkek senesi doğrumu bunlar ya??

Resim de mi kısıtlı yoksa :)))
Yok canım bunlar cimrilikten yapiyorlar
Şimdi allah korusun karnına krap girdi sancin oldu acile gittin o zaman bakiyorlar mi

Ben bi otomatikten yaptım kız çıktı açıkçası isime de gelince başka yapmadım

En iyisini sen yapmışsın işine gelende dur işte ne işin var okadar kurcalıyorsun
Kız ben bugün oğlumu gördüm rüyamda bak aklına gelmişken anlatayım
Yüzünü göremedim ama maşallah 9-10 yaşlarında bayaa huysuz bir çocuktu . Öyleki rüyada komşumun iki oğlu var onlarla oynarken onların parkta duran arabasını ite ite tepe aşağı saldı :))) bi panikle uyandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…