- 26 Mayıs 2015
- 2.735
- 7.760
- 35
Ay kafa gitti beta yazacaktım bat bu gün akşam heyecanıma verin :)
Kaç günlük gecikmen var ki? Beta 68 düşük ama günlük kontrol etmek gerek. Yarın da baktır için rahat eder.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay kafa gitti beta yazacaktım bat bu gün akşam heyecanıma verin :)
Evt cnm sakin yeme hatta bana ilk yeme dedikleri seydi arkadaslarimin ben suan eve bile sokmuyorum dusun hic almiyorumGerçekten mi? İyi ki söyledin çok teşekkür ederim! yemem bundan sonra aman eksik kalsın
Bat bu gün aksam gelmesi gerekiyordu. Ben gündüz yaptrdm :)Kaç günlük gecikmen var ki? Beta 68 düşük ama günlük kontrol etmek gerek. Yarın da baktır için rahat eder.
Bat bu gün aksam gelmesi gerekiyordu. Ben gündüz yaptrdm :)
Duyamadim zat3n 2 hafta sonraya cagirdi ins bise olmaz bebisime yaDuyamayabilirsin canim biraz erken
:):)
Tabi ya arada kaçamak yaparız. Kız erkek önemli değil,sağlıklı olsunda. Kalp atışını bir duysak.
Kızlar değeriniz kaç bu gün bat ım 68 çıktı korkmuyorum desem yalan olur gecen sene bu ayda öğrendim ve kaybettim. Rabbim yine aynı ay nasib etti. Yine korkuyorum bisey olacak diye. Her ay topiklere bakıp bakıp iç geçirdim dile kolay 2 yıl oldu. Rabbim burda kalmamı nasib eder insallah
Masllahhh aramiza hosgeldinn.. Insallah hayirlisiyla alalm kucagimiza bebislerimizi ben de tam 6 oldu bugn.. Herkes tanisiyo ama kalabaligi baya ben arada karistiriyom vallaHerkese merhaba. Ben tam 5 haftalık hamişim.
Bir kızım var 4 Yaşında.. Allah nasip ederse miniğimi de 15 Ağustos'ta alıcam kollarıma.. 29 Yaşında bir anneyim. Herkes tanıştı mı bilmiyorum.
Biliyorum gecen sene aralıkta hamis idim ocak 2de düşük yaptm. O yüzden korkuyorum. Yarına randevu aldm bakalım ne diyecekO zaman erken bile yaptırmışsın,yarın daha yüksek çıkarsa sende hamişsin. İnş kucağına almak nasip olur.
Tabi kalp atışını duymadan hiç bişey dememek lazım. O kadar önemli bişey ki. Boş gebelik her 3 kadında bir oluyormuş.
Ismi premesis. Prospektusune yine baktim; "icerigindeki B6 vitamini, B12 vitamini, folik asit ve kalsiyumun optimal bileşimi sayesinde gebelik doneminde karsilasilan bulanti, kusma sikayetlerinin erken donemde onlenmesine ve giderilmesine yardimci olan guvenli ve etkili bir cozumdur. Bu kombinasyonun bulanti ve kusmayi onledigi klinik calismalarla gosterilmistir." yaziyor.benim eşim hekim hemen ona sordum içinde bulantı kesme özeliği olan bir folik asit var mı varsa bende kullanayım diye kesinlikle böyle bir folik asit yokmuş içeriğine bir bak istersen doktor psikolojik etki yaratmaya çalışmış sanırım
Fransada yım canım 3 dusuk yaptım ilgisızlıkten birazda sancıyla acil gittım 3 saat beklettıler beni doluymıus hersey normal deyp geciyolar ben hayret edıyorum burda hiç ilac falan vermiyolar ınsana sızler yazınca sasırıyoruz gebelıkte 3 ulturason hakkın var cinsıyetını 24 haftalıkken ogrendım o yuzden tr de devam edıcemDogrudur canm haklisin dr da hastane de onemli icine sinen yerde muayene ol tabi kii nerdensin ki senn
aaa çok şaşırdım bide fransa güya medeni gelişmiş ülke.. bizde burdaki doktorları hor görüyoruz, beğenmiyoruz meğer ne kıymetlilermişde haberimiz yokmuş.. sonraki kontrolümde teşekkür edeyim bari :)Fransada yım canım 3 dusuk yaptım ilgisızlıkten birazda sancıyla acil gittım 3 saat beklettıler beni doluymıus hersey normal deyp geciyolar ben hayret edıyorum burda hiç ilac falan vermiyolar ınsana sızler yazınca sasırıyoruz gebelıkte 3 ulturason hakkın var cinsıyetını 24 haftalıkken ogrendım o yuzden tr de devam edıcem
Bisey olmaz tatlim erken gittin sadece 2 hafta sonra duyarsin insallah :)Duyamadim zat3n 2 hafta sonraya cagirdi ins bise olmaz bebisime ya
Hosgeldin canimHerkese merhaba. Ben tam 5 haftalık hamişim.
Bir kızım var 4 Yaşında.. Allah nasip ederse miniğimi de 15 Ağustos'ta alıcam kollarıma.. 29 Yaşında bir anneyim. Herkes tanıştı mı bilmiyorum.
Fransada yım canım 3 dusuk yaptım ilgisızlıkten birazda sancıyla acil gittım 3 saat beklettıler beni doluymıus hersey normal deyp geciyolar ben hayret edıyorum burda hiç ilac falan vermiyolar ınsana sızler yazınca sasırıyoruz gebelıkte 3 ulturason hakkın var cinsıyetını 24 haftalıkken ogrendım o yuzden tr de devam edıcem
aaa çok şaşırdım bide fransa güya medeni gelişmiş ülke.. bizde burdaki doktorları hor görüyoruz, beğenmiyoruz meğer ne kıymetlilermişde haberimiz yokmuş.. sonraki kontrolümde teşekkür edeyim bari :)
Duyamadim zat3n 2 hafta sonraya cagirdi ins bise olmaz bebisime ya
Batin bugunse 68 bthcg baya iyi canim yukseliyomu diye baktirirsin hayirli olsun :)Kızlar değeriniz kaç bu gün bat ım 68 çıktı korkmuyorum desem yalan olur gecen sene bu ayda öğrendim ve kaybettim. Rabbim yine aynı ay nasib etti. Yine korkuyorum bisey olacak diye. Her ay topiklere bakıp bakıp iç geçirdim dile kolay 2 yıl oldu. Rabbim burda kalmamı nasib eder insallah