2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Canim sen transferin kaçıncı günü duydun kalp atisini .bugün bnm transferin 17.ci günü dr küçük bi kese gördü çok şükür . Sen transferin kacında oldu .

Canım benimde 17. günde görülmüştü kese.. Yaklaşık 15 mm falandı.. Şimdi büyümüş biraz daha tabi.. Transferin 22. günü de kalp atışını duyduk çok şükür Allahıma.. Darısı başına inşallah kuzum..

Canım benimde 17. günde görülmüştü kese.. Yaklaşık 15 mm falandı.. Şimdi büyümüş biraz daha tabi.. Transferin 22. günü de kalp atışını duyduk çok şükür Allahıma.. Darısı başına inşallah kuzum..
Canim peki alttan mi baktı karnından mi bide keseyi gördüğünde için de embriyo gorunuyomuydu ilk gittiginde bnm bugün 17.gün kese 6mm daha senin ki büyükmüş maşallah .amin canım insallah

Günaydın kızlar, işler çok yoğun, hiç giremiyorum muhabbete, üzülüyorum yaa

Sagol canim ya nezaman kocama desem bebisim niye belirti vermiyor diye üzülsem ordan bi kasigim batio sanki anne burdayım Mrk etme der gibi :))

Oy kıyamam kuzuyaa :)
kızlar bende yeniyim benide alın aranıza:anneadayı: bugün kan testi yaptırdım tekrar yükselir inşallah. yarın sonuç belli olacakmış..sonra doktor teyzeye gidiyoruz inşallah :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Hayirli olsun canım, Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:KK200::KK200:

Karından baktı ilk önce sonra dedi alttan bakalım baktı kesenin şekli degisik mis banada gösterdi normalde olmasi gerektiği gibi değilmiş bebek var diyemem dedi yarı yarıya dedi işte haftaya termin verdi kanama herhangi birseyimde yok bu gibi durumlar la karşılaşıyoruz dedi düzebilir dedi olmayabilirde dedi haftaya bakacak

Canım sakın içinin karartma, sabredicez maalesef, başka bi doktora baktır bence sen.

günaydın kızlar iyi haber vermeyi çok isterdim ama sadece keseyi gördük sat a göre 6+4 iken ultrasonda 4 haftalık çıktı geç ovülasyon olabilir vajinal bakalım mı dedi bende zaten küçükmüş daha sonra gelim dedim 15 gün sonra tekrar bakalım gebeliğin ne durumda o zamn dedi o da doktordan öce sağlık ocağına gidip kaydımı yaptırdım falan resmi olarak bildirdik kayıtlara ve inşaAllah öyle de devam eder dün çok üzgündüm ama düşünmemeye çalışcam sadece dua edicem dün ne yazacağımı bilemedim o yüzden yazamadım :KK51:

Yavru kuş hiç üzme kendini, geç döllenmeden dolayı öyle görünüyordur o, dua edelim birlikte.

Sagol canim vajinal degildi karindan bakinca gorduk. Cocuklugumdan beri alerjim var ama kedileri o kadar çok seviyorum ki onlardan vazgecemem. Hamile oldugumu ogrendigimde bile ilk onlara soyledim kardesiniz olacak diye:KK45: Surekli anti alerji hapi kullaniyorum ve kedilerimi tariyorum bu sekilde alerji etkileri en aza iniyor. Alerji ilaclarini surekli kullanmak normalde sıkıntı degil de iste hamilelikte dikkat etmek gerekiyor.
karnından görmene sevindim canım bende inşaAllah 2 hafta sonra görürüm ilaç kullanmaya devam ediyor musun bi zararı yok mu yani?

Yavru kuş hiç üzme kendini, geç döllenmeden dolayı öyle görünüyordur o, dua edelim birlikte.
yapcak başka bişeyim yok zaten canım :KK66:

kızlar bugün başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir. sabah beta hcg değerime baktırayım dedim yine. sonuç bi çıktı 0.3 dünya başıma yıkıldı ağladım mahvoldum. sonra gittim yeniden kan verdim bu sefer 654 çıktı. yani laboratuvar hatası olmuş o kadar ağladım ki Allah ıma şükür bi problem olmadı akşamda kadın doğuma gidecem 16.00 da randevum var

:KK9::KK9: iyi avrat kim istemez böyle karısı olsun insanın :KK9:
Kız deli kendi kendini mi övüyon :KK70::KK70:

Bende agustos annesıyım..ılk kızımda agustosta dogdu,ıkıncıde kısmetse agustosta dogacak:KK66:
Maşallah sağlıkla ve zamanlıca dünyaya gelsin inşallah. Benimde oğlum 2013 10 ağustos doğumlu.

Sagol canim vajinal degildi karindan bakinca gorduk. Cocuklugumdan beri alerjim var ama kedileri o kadar çok seviyorum ki onlardan vazgecemem. Hamile oldugumu ogrendigimde bile ilk onlara soyledim kardesiniz olacak diye:KK45: Surekli anti alerji hapi kullaniyorum ve kedilerimi tariyorum bu sekilde alerji etkileri en aza iniyor. Alerji ilaclarini surekli kullanmak normalde sıkıntı degil de iste hamilelikte dikkat etmek gerekiyor.
Çok geçmiş olsun Can'ım. Bende kedileri çok severim de ben daha yenice takıntılı temizlik hastalığından kurtuldum sayılır o nedenle eve alamam. Arkadaşımın var kedisi oğlu olunca traş ettirdi ve sürekli de ettiriyor.

Anam bu gece kuşları nerde ne muhabbetleri donmus gece uykusuz gelmio mu . Be is uyutmuyomu sizi :)))) bak geç yatinca şimdi burda yoKlar. :KK25::-)
Buradayım burda! Sabah 6 da benim eşek oğlan kalktı yemin ederim burdan Danimarka'yı gördüm :KK70: şimdi yatırdım oğlanı bende yatıp uyuyacam!
Kız ben ev hanımıyım ama çok yoğunum :KK70: günlerim toplantılarım bitmiyor :KK59::KK70::KK70:

Bende geldim benim kizimda 2012 agustos dogumlu
Bulantilarim fena basim yataktan kalkmiyorr
C candy1907 canim hic moreli bozma hersey guzel olacak allahin izniyle
anatkh018 anatkh018 canim gec dollenme demis dr hicc canini sikma 15 gun sonra hersey guzell olacakk

Bebislerin kalp atislarini duyan arkadaslar gozleri aydin saglicakla gelsin minisler darisi basimiza ins.

kizlar ben p.tesi dr gitti sat gore 5+3 du
dr keseyi 5+6 olctuu. Kalp atiisi icin ne zaman gideyim simdi

Bende geldim benim kizimda 2012 agustos dogumlu
Bulantilarim fena basim yataktan kalkmiyorr
C candy1907 canim hic moreli bozma hersey guzel olacak allahin izniyle
anatkh018 anatkh018 canim gec dollenme demis dr hicc canini sikma 15 gun sonra hersey guzell olacakk

Bebislerin kalp atislarini duyan arkadaslar gozleri aydin saglicakla gelsin minisler darisi basimiza ins.

kizlar ben p.tesi dr gitti sat gore 5+3 du
dr keseyi 5+6 olctuu. Kalp atiisi icin ne zaman gideyim simdi
Allah ın izniyle canım iyi olcak inşaAllah 6+3 den sonra yani 45 günü geçir canım ondan önce duyan olmuyor genelde ama vajinal muayene hariç tabi ordan baktırırım diyorsan daha erken öğrenebiliyorsun

Allah ın izniyle canım iyi olcak inşaAllah 6+3 den sonra yani 45 günü geçir canım ondan önce duyan olmuyor genelde ama vajinal muayene hariç tabi ordan baktırırım diyorsan daha erken öğrenebiliyorsun
Sat gore o zaman p.tesi 6+3 usg gore 6+6 olucam sali gunu giderim kismet olursa o zaman

merhabalaaaaar bende geldim aranıza tanışıyormuyuz ilk önce
Merhaba canim hosgeldin ilk bebisin mi kac haftaliksin

merhaba ilk bebeğim değil 3. hamileliğim ama yaşayan 1 tane var Allah nasip ederse kucağıma alırsam 2. olucak daha dra gitmedim salı günü öğrendim hamileliğimi 1 hafta sonra gideceğim inş. galiba geç döllenme oldu

X