2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
[QUOTE="Pisikedii, post: 44027500, member: 464629"

Buradayım burda! Sabah 6 da benim eşek oğlan kalktı yemin ederim burdan Danimarka'yı gördüm :KK70: şimdi yatırdım oğlanı bende yatıp uyuyacam!
Kız ben ev hanımıyım ama çok yoğunum :KK70: günlerim toplantılarım bitmiyor :KK59::KK70::KK70:[/QUOTE]

Gece benden Danimarka'yı çok dinledin ondandır hahahaha :KK70::KK70::KK70:

selam arkadaslar ,ben de bugün dr a gittim .hafif lekelenmem oluyor .nedir nedendir merak ettim .
dr bu haftalarda yerleşme kanamalrı olabilir dedi .kesemizi gorduk 4+4 üz daha .kalp atişı için haftaya gideceğim .kan da verdim progesteronuma bakılacak .düsükşe ilac veya iğne kullanacağım .bebeğin iyi tutunabilmesi için .
ankara hrs hastanesi ne gittim .giden arkadaşlar var mı oraya ankara dan .

kızlar hepinize merhaba, yaklaşık 1 haftadır sessiz sedasız takipteyim ...tup bebek tedavisiyle 12.gün degerimiz 13 çıktı, buradada tup bebek tedavisiyle gebeliği gerceklesen arkadaslardan ricam onların degerleri kaçtı ve sizce bizim şansımız nedir, şimdiden teşekkürler

kızlar hepinize merhaba, yaklaşık 1 haftadır sessiz sedasız takipteyim ...tup bebek tedavisiyle 12.gün degerimiz 13 çıktı, buradada tup bebek tedavisiyle gebeliği gerceklesen arkadaslardan ricam onların degerleri kaçtı ve sizce bizim şansımız nedir, şimdiden teşekkürler

5 üstü gebelik var diye hep okumuştum ama bilmiyorum tam olarak tüp bebek içinde geçerlimi .

5+5 deyiz biz cok zor gördük keseyi ufacık daha 5+5 de nasıl oluyodu dha büyük olmasi gerekmiyo muydu sizin nasıl çıktı. Gec dollenme mi yoksam? Daha gecen sene dogurdum ama unutmusum :))

5 üstü gebelik var diye hep okumuştum ama bilmiyorum tam olarak tüp bebek içinde geçerlimi .
cevapladıgın için teşekkür ederim canım, pazartesi test tekrarlanacak, ama dr. her ihtimail göz önunde bulunduralım deyince , insan adını konduramıyo bi türlü, bunun içinde kimyasal da olabilirmiş geç döllenmede olabilirmiş, rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşaallah

Bizler gece vardıyasındayız kk da hehe :KK70:
Yok valla yine erkenden kalkıp işe gidiyorum :)) ben öğlen ikindi fırsat buldukça uyuyorum ondan gece ayaktayım sanırım :)):KK48:
Bn gündüz hiç uyuyamiom galiba ondan erken den yatiom :))) valla çalışanın Halide zor ya allah yardimcin olsun

Canim bn tüp bebekle hamile kaldım ama 12 güne göre biraz düşük gibi ama allahtan ümit kesilmez rabbim mucizeni verir ins sana

cevapladıgın için teşekkür ederim canım, pazartesi test tekrarlanacak, ama dr. her ihtimail göz önunde bulunduralım deyince , insan adını konduramıyo bi türlü, bunun içinde kimyasal da olabilirmiş geç döllenmede olabilirmiş, rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşaallah
Değerinin düşük olması değil 2 katlamasi önemli hemen üzülme arkadaşın dediği gibi 5 üstü hamilelik:KK15:

Değerinin düşük olması değil 2 katlamasi önemli hemen üzülme arkadaşın dediği gibi 5 üstü hamilelik:KK15:
canım çok teşekkür ederim,öncelikle şu ayrıntıyı unuttum , anne adayı ben değilim, çok şükür iki evladım var, ben yengem adına yazdım... dediğin gibi önemli olan katlanması, umarım korkulan olmaz ve mutlu haberi paylaşırım sizlerle :anneadayı:

canım çok teşekkür ederim,öncelikle şu ayrıntıyı unuttum , anne adayı ben değilim, çok şükür iki evladım var, ben yengem adına yazdım... dediğin gibi önemli olan katlanması, umarım korkulan olmaz ve mutlu haberi paylaşırım sizlerle :anneadayı:
İnşallah canim rabbim kimseyi bu evlat hasreti le sinamasin çok iyi anliyorum isteyen herkese versin ins

X