- 13 Temmuz 2011
- 2.151
- 3.454
Ay masallah eminee oy cok duygulu bi olay yaaa.. Allah tamamina erdirsinn... Allah hepimize nasip eder ins
Saol canımm.. Rabbimmm hepinize nasip etsin inşallahhhhhhhh.. Bu arada emine kim kız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay masallah eminee oy cok duygulu bi olay yaaa.. Allah tamamina erdirsinn... Allah hepimize nasip eder ins
normalde dün 45 günlüktük ama 15 gün geriye attım doktor öyle diyince bi aksilik olmasın da 15 gün erken geç gelmesi problem değill takvimimi de değiştirdim hemen hevesleniyorum diğer türlü hayırlısı ne diyeyim
sağol canım benim inşaAllah dediğiniz gibi olur bende sen gibi duyarım pıtpıtları sende yavrunu sağlıkla al kucağına canım inşaAllahHiç moralini bozma canımmmmm.. Hayırlısıyla büyüyecek gelişecek inşallah bebeğinn.. Olur böyle şeyler.. Sonra toparlayacak aradaki farkı bebeğin..
sağol canım benim inşaAllah dediğiniz gibi olur bende sen gibi duyarım pıtpıtları sende yavrunu sağlıkla al kucağına canım inşaAllah
Biz de dun doktora gittik kese gorundu icinde bebekle birlikte cok sukur. Alerjik rinitim oldugunu ve evde kedilerim oldugunu duyunca bir de kulak burun bogaza gorunmemi soyledi. 2 gundur zaten bogazim agriyordu. Kbb doktoru da bogazimda ilerlemis bir enfeksiyon oldugunu bu yuzden antibiyotik kullanmamizin sart oldugunu yoksa enfeksiyonun dusuge sebep olabilecegini soyledi ve dusuk dozda antibiyotik+1 hafta rapor verdi. Sadece bebegi gormek icin gitmistik nelerle karsilastim
geçmiş olsun canım dikkat et kendine alerjin varken kedilere nasıl bakıyorsunki canım yasak değil mi sana bana mesela kuş bile besleme demişti doktorum önceden sen bebeğini vajinal olarak bakınca mı gördün canımBiz de dun doktora gittik kese gorundu icinde bebekle birlikte cok sukur. Alerjik rinitim oldugunu ve evde kedilerim oldugunu duyunca bir de kulak burun bogaza gorunmemi soyledi. 2 gundur zaten bogazim agriyordu. Kbb doktoru da bogazimda ilerlemis bir enfeksiyon oldugunu bu yuzden antibiyotik kullanmamizin sart oldugunu yoksa enfeksiyonun dusuge sebep olabilecegini soyledi ve dusuk dozda antibiyotik+1 hafta rapor verdi. Sadece bebegi gormek icin gitmistik nelerle karsilastim
İnşallah canım benim.. İnan çok bekledik bebeğimizi.. İnşallah herşey yolunda gider.. Daha yolumuz çok uzun ister istemez tedirginlik yaşıyoruz.. İnşallah Rabbim nasip eder bize yavrumuzu..
Geçmiş olsun canım cok dikkat et kendineBiz de dun doktora gittik kese gorundu icinde bebekle birlikte cok sukur. Alerjik rinitim oldugunu ve evde kedilerim oldugunu duyunca bir de kulak burun bogaza gorunmemi soyledi. 2 gundur zaten bogazim agriyordu. Kbb doktoru da bogazimda ilerlemis bir enfeksiyon oldugunu bu yuzden antibiyotik kullanmamizin sart oldugunu yoksa enfeksiyonun dusuge sebep olabilecegini soyledi ve dusuk dozda antibiyotik+1 hafta rapor verdi. Sadece bebegi gormek icin gitmistik nelerle karsilastim
normalde dün 45 günlüktük ama 15 gün geriye attım doktor öyle diyince bi aksilik olmasın da 15 gün erken geç gelmesi problem değill takvimimi de değiştirdim hemen hevesleniyorum diğer türlü hayırlısı ne diyeyim
Saol canımm.. Rabbimmm hepinize nasip etsin inşallahhhhhhhh.. Bu arada emine kim kız
Biz de dun doktora gittik kese gorundu icinde bebekle birlikte cok sukur. Alerjik rinitim oldugunu ve evde kedilerim oldugunu duyunca bir de kulak burun bogaza gorunmemi soyledi. 2 gundur zaten bogazim agriyordu. Kbb doktoru da bogazimda ilerlemis bir enfeksiyon oldugunu bu yuzden antibiyotik kullanmamizin sart oldugunu yoksa enfeksiyonun dusuge sebep olabilecegini soyledi ve dusuk dozda antibiyotik+1 hafta rapor verdi. Sadece bebegi gormek icin gitmistik nelerle karsilastim
Aminnnn
Giz yanlis mi dedm nasi uydurduysam demekk neydi ki kiz senin adin anamm cabuk basladi unutkanlik
Hevesleniyorz tabi ki normal ama moralini bozma bak her syi hisseder ufaklik annesi sakin ol sen bol du anl et her sy guzel olacak ins
Amin canim cok tesekkur ederimCok gecms olsunnn yaaa ama olsn bak iyi ki gittn daha ilerlemeden mudahale edildi.. Ins acil sifa verir Allahm sana
Sagol canim vajinal degildi karindan bakinca gorduk. Cocuklugumdan beri alerjim var ama kedileri o kadar çok seviyorum ki onlardan vazgecemem. Hamile oldugumu ogrendigimde bile ilk onlara soyledim kardesiniz olacak diye Surekli anti alerji hapi kullaniyorum ve kedilerimi tariyorum bu sekilde alerji etkileri en aza iniyor. Alerji ilaclarini surekli kullanmak normalde sıkıntı degil de iste hamilelikte dikkat etmek gerekiyor.geçmiş olsun canım dikkat et kendine alerjin varken kedilere nasıl bakıyorsunki canım yasak değil mi sana bana mesela kuş bile besleme demişti doktorum önceden sen bebeğini vajinal olarak bakınca mı gördün canım
bende canım bende 18 ay oldu gerçi yıllarca bekleyenler var onlara haksızlık olmasın Rabbim onlara da nasip etsinn
Canim sen transferin kaçıncı günü duydun kalp atisini .bugün bnm transferin 17.ci günü dr küçük bi kese gördü çok şükür . Sen transferin kacında oldu .İnşallah canım benim.. İnan çok bekledik bebeğimizi.. İnşallah herşey yolunda gider.. Daha yolumuz çok uzun ister istemez tedirginlik yaşıyoruz.. İnşallah Rabbim nasip eder bize yavrumuzu..
Bir tane daha hayalim nick li bayan var hani yarismaya danimarkadan katilan :) onun ismi Emine
Aminnnn
Giz yanlis mi dedm nasi uydurduysam demekk neydi ki kiz senin adin anamm cabuk basladi unutkanlik