- 16 Ocak 2010
- 5.227
- 153
AynenYaş ilerledikçe insanın yapısı daha bi oturduğu için rakamlara çok takılmamak lazım. Kilon gayet iyi durumda. Hem doğum kiloları kolay veriliyor.
Sağlıkla ve zamanlıca dünyaya gelsin yavrun da gerisi teferruat!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AynenYaş ilerledikçe insanın yapısı daha bi oturduğu için rakamlara çok takılmamak lazım. Kilon gayet iyi durumda. Hem doğum kiloları kolay veriliyor.
Sağlıkla ve zamanlıca dünyaya gelsin yavrun da gerisi teferruat!
Ben cok zor veriyorum. .ama cok cabuk kilo alıyorum. Hayirlisiyla dogurduktan sonra tam hiz spor ve diyet yapicam
Kızlar ben kaçtı. Benim herif kızdı! N'oluyo fıtı fıtı fıtı! Saat kaç oldu? Sonra sabah kalkamıyorsun dedi ki tamamen haklı beyim ne derse o (kocaya: aşkım yaa!sana ne ya sen yat uyusana diyildi )
iyi avrat kim istemez böyle karısı olsun insanın
Benimki alışkın eski topikten 3 sene önce . Sen kadınlara daldın ben gideyim yatayım der uslu uslu , bende içimden eferim derim :)))
Neyse hadi sana iyi uykular
Liste felan ben bilmemki canım benim.Ablacım sen topik anamız olurmusun ? :) öksüz kaldık burda listemiz olsun felan işte
Liste felan ben bilmemki canım benim.
Şimdi cogu insan uyuyor. Sabah okuyunca biri gönüllü olur bence
10 kasımhayırlı olsunn.. sat ne zamandı??
Kızlar dr.dan geliyorum.. Kalbimiz atıyor artık şükürler olsunnnnnnnn.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahh
İster istemez merak ediyorum zaten eve nasıl geldim nasıl araba kullandım bilmiyorum
anatkh018 kendiminki kadar heyecan yaptım, hayırlı haberlerini bekliyorum canım dua ediyorum sana
hepiciğinizin günü güzel geçsin kıslar, bebişlerimiz iyice yerlerine yerleşsin gelişip serpilsin inşallah
günaydın kızlar iyi haber vermeyi çok isterdim ama sadece keseyi gördük sat a göre 6+4 iken ultrasonda 4 haftalık çıktı geç ovülasyon olabilir vajinal bakalım mı dedi bende zaten küçükmüş daha sonra gelim dedim 15 gün sonra tekrar bakalım gebeliğin ne durumda o zamn dedi o da doktordan öce sağlık ocağına gidip kaydımı yaptırdım falan resmi olarak bildirdik kayıtlara ve inşaAllah öyle de devam eder dün çok üzgündüm ama düşünmemeye çalışcam sadece dua edicem dün ne yazacağımı bilemedim o yüzden yazamadım
normalde dün 45 günlüktük ama 15 gün geriye attım doktor öyle diyince bi aksilik olmasın da 15 gün erken geç gelmesi problem değill takvimimi de değiştirdim hemen hevesleniyorum diğer türlü hayırlısı ne diyeyimZaten henuz minicikk moral bozacak bi durum da yok kiii... Azcik buyusun annesi bak o sana neler gostercek hissettircek dinlettircek
Canım moralini bozma doktor kötü bir şey dememiş hem. Ayrıca 4 haftalıkken karından nasıl görmüş ki doktor. Her yerde 5 haftadan önce karından gözükmez diyorgünaydın kızlar iyi haber vermeyi çok isterdim ama sadece keseyi gördük sat a göre 6+4 iken ultrasonda 4 haftalık çıktı geç ovülasyon olabilir vajinal bakalım mı dedi bende zaten küçükmüş daha sonra gelim dedim 15 gün sonra tekrar bakalım gebeliğin ne durumda o zamn dedi o da doktordan öce sağlık ocağına gidip kaydımı yaptırdım falan resmi olarak bildirdik kayıtlara ve inşaAllah öyle de devam eder dün çok üzgündüm ama düşünmemeye çalışcam sadece dua edicem dün ne yazacağımı bilemedim o yüzden yazamadım
valla bilmiyorum ki canım 4-5 diye not aldırdı sekreterine keseyi bende gördüm gösterdi bana da resmini aldım hatta bende ama kan idrar tahlili falan yapmadı folik asite devam et sen 15 gün sonra tekrar bakarız dedi bende çıktım geldim olumsuz bişey demedi kadın bana geç döllenmiş olabilir dedi sadeceCanım moralini bozma doktor kötü bir şey dememiş hem. Ayrıca 4 haftalıkken karından nasıl görmüş ki doktor. Her yerde 5 haftadan önce karından gözükmez diyor