2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar ben kaçtı. Benim herif kızdı! N'oluyo fıtı fıtı fıtı! Saat kaç oldu? Sonra sabah kalkamıyorsun dedi ki tamamen haklı :KK51: beyim ne derse o :KK59:(kocaya: aşkım yaa!sana ne ya sen yat uyusana diyildi )

:KK70::KK70:
Kızlar ben kaçtı. Benim herif kızdı! N'oluyo fıtı fıtı fıtı! Saat kaç oldu? Sonra sabah kalkamıyorsun dedi ki tamamen haklı :KK51: beyim ne derse o :KK59:(kocaya: aşkım yaa!sana ne ya sen yat uyusana diyildi )

:KK70::KK70::KK70: Benimki alışkın eski topikten 3 sene önce . Sen kadınlara daldın ben gideyim yatayım der uslu uslu , bende içimden eferim derim :)))
Neyse hadi sana iyi uykular

İster istemez merak ediyorum zaten eve nasıl geldim nasıl araba kullandım bilmiyorum

Ben de bu yüzden bikaç hafta sonra gidecem ilk olarak sana benzer bi durum yaşadm yani dr bana söylemediği olumsuzluğu bırakmadı neden çünkü kese görünmedi diye.. İki gün sonra göründü.. Bak ben de çok gerilmiştim ama aslnda sabırsız davranıyoruz bi de doktorlar da kendini mi garantiye almak istiyo bilmem.. Sakin olmak zorundayız annelik sabır ister moralini bozma lütfen haftaya kalbini duyar ve bi oh çekersin hayırlısıylaa

anatkh018 anatkh018 kendiminki kadar heyecan yaptım, hayırlı haberlerini bekliyorum canım dua ediyorum sana :KK68:

hepiciğinizin günü güzel geçsin kıslar, bebişlerimiz iyice yerlerine yerleşsin gelişip serpilsin inşallah :KK36:

günaydın kızlar iyi haber vermeyi çok isterdim ama sadece keseyi gördük sat a göre 6+4 iken ultrasonda 4 haftalık çıktı geç ovülasyon olabilir vajinal bakalım mı dedi bende zaten küçükmüş daha sonra gelim dedim 15 gün sonra tekrar bakalım gebeliğin ne durumda o zamn dedi o da doktordan öce sağlık ocağına gidip kaydımı yaptırdım falan resmi olarak bildirdik kayıtlara ve inşaAllah öyle de devam eder dün çok üzgündüm ama düşünmemeye çalışcam sadece dua edicem dün ne yazacağımı bilemedim o yüzden yazamadım :KK51:

Herkese gunaydinlar haydi bakalm isimize gucumuze bakalmm..
Aksam az bi esimle disari cikalm dedk is cikisi ama vucudum dayanmadi resmen basim donmeye basladi bi sure sonra eve dondk..bi sure daha gezmeye izin yok sanirm :anneadayı: cikma sebebimizse topuksuz ayakkabi almakti :KK45: ben hep topuklu giyerdm cunku ama artk sivrileri tabiki giymiyormm..

günaydın kızlar iyi haber vermeyi çok isterdim ama sadece keseyi gördük sat a göre 6+4 iken ultrasonda 4 haftalık çıktı geç ovülasyon olabilir vajinal bakalım mı dedi bende zaten küçükmüş daha sonra gelim dedim 15 gün sonra tekrar bakalım gebeliğin ne durumda o zamn dedi o da doktordan öce sağlık ocağına gidip kaydımı yaptırdım falan resmi olarak bildirdik kayıtlara ve inşaAllah öyle de devam eder dün çok üzgündüm ama düşünmemeye çalışcam sadece dua edicem dün ne yazacağımı bilemedim o yüzden yazamadım :KK51:

Zaten henuz minicikk moral bozacak bi durum da yok kiii... Azcik buyusun annesi bak o sana neler gostercek hissettircek dinlettircek :emir_bebek::nazar:

Zaten henuz minicikk moral bozacak bi durum da yok kiii... Azcik buyusun annesi bak o sana neler gostercek hissettircek dinlettircek :emir_bebek::nazar:
normalde dün 45 günlüktük ama 15 gün geriye attım doktor öyle diyince bi aksilik olmasın da 15 gün erken geç gelmesi problem değill takvimimi de değiştirdim hemen hevesleniyorum diğer türlü hayırlısı ne diyeyim :KK51:

Canım moralini bozma doktor kötü bir şey dememiş hem. Ayrıca 4 haftalıkken karından nasıl görmüş ki doktor. Her yerde 5 haftadan önce karından gözükmez diyor:KK64:

Canım moralini bozma doktor kötü bir şey dememiş hem. Ayrıca 4 haftalıkken karından nasıl görmüş ki doktor. Her yerde 5 haftadan önce karından gözükmez diyor:KK64:
valla bilmiyorum ki canım 4-5 diye not aldırdı sekreterine keseyi bende gördüm gösterdi bana da resmini aldım hatta bende ama kan idrar tahlili falan yapmadı folik asite devam et sen 15 gün sonra tekrar bakarız dedi bende çıktım geldim olumsuz bişey demedi kadın bana geç döllenmiş olabilir dedi sadece

X