- 21 Eylül 2016
- 270
- 138
- 23
Uzulme isyan etme canm seni cok ii anliyorum bizimde 2 ay ayni sey oldu bi sene korunduk ilac fln kullanmadm esim korundu, tabi herkes soruyodu niye olmuyo fln diye o piskolojiyi cok ii biliyorum 1 haftalik gelinken basladilar cocuk yapin demeye ta simdiye kadar soruyorlar. Bu sabah buyuk eltimin 4 cocuguna hamile oldugunu ogrendim cok sevindim onun adina ama icim bi tuhaf oldu yanlis anlama kiskanclik degil baska bisey bu. Ben bu ay sogan kurunu, ovulasyon testini denicem adetimin bitmesini bekliyorum kucuk eltim sogan suyu sayesinde hamile kalmis hep anlatir bende deniyecem bu ayda olmazsa bende doktora gidicem.Olmadı kızlar benimde yine bu ayda olmadı bu sefer çok koydu ağla agla bi hal oldum... 4. Ayımızdı bu ay 1 ekimde gelmesi gereken regl dalga gecer gibi erken erken geldi... Bu sinirle hayal kırıklığıyla eşimle kavga ettim birde offfff.... Bıktım etrafın sürekli bebek sormasından neden olmuyor demelerinden.... Çörek otu bal tarçın karışımı yapmıştım bu ay oda bende bir işe yaramadı cumartesi günü için doktordan randevu aldım birde doktor kontrolünde deneyelim bakalım ne olucak.... Çok üzgünüm yaaaa nasıl bir hayal kırıklığıdır bu...
Gerçekten canım hiç gebelik planlamayan arkadaşlarım sıra sıra gebelik haberlerini veriyorlar dediğin gibi kıskançlık değil ama insan üzülüyor vallah bu ayda olmayınca yüreğim çok acıdı çok umutlanmıştım bu ay ovulasyon testide kullanmıştım pozitifide yakaladım yok olmadı olmadı vardır elbet Rabbimin bundada gördüğü bir hayır fakat yaşımda 31 olunca ayrı bir telaşa kapılıyorum canım Allah tez zamanda sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah bizlereUzulme isyan etme canm seni cok ii anliyorum bizimde 2 ay ayni sey oldu bi sene korunduk ilac fln kullanmadm esim korundu, tabi herkes soruyodu niye olmuyo fln diye o piskolojiyi cok ii biliyorum 1 haftalik gelinken basladilar cocuk yapin demeye ta simdiye kadar soruyorlar. Bu sabah buyuk eltimin 4 cocuguna hamile oldugunu ogrendim cok sevindim onun adina ama icim bi tuhaf oldu yanlis anlama kiskanclik degil baska bisey bu. Ben bu ay sogan kurunu, ovulasyon testini denicem adetimin bitmesini bekliyorum kucuk eltim sogan suyu sayesinde hamile kalmis hep anlatir bende deniyecem bu ayda olmazsa bende doktora gidicem.
Insallah rabbim hepimize tez zamanda nasib etsin. Kucuk eltim evlendiginde (kucuk dedigime bakma yas olarak 4 eltinin en buyugu evlendivinde 31 mis :) ) doktor ona hamile kalma ihtimalin %15 en fazla demis tumor var onda zararsiz fln diyorlar ama hamile kalmasini zorlastiriyormus. Tedavilik bi durumun yok isin Allaha kalmis demis aglamaktan perisan olmus 10 gun en son esine demis bosancam senden benim yuzumden sende cekme fln daha 2 aylik gelin. Neyse kayin validem cok gormus gecirmis bi kadin demis sogan suyu ic kizim eltim de hemsire demis anne koca kari ilaciyla olacak sey mi bu kayin validen israr etmis o da 10 gun ictim diyo sonra bi gun kayin validem sogan kaynatmis kucuk bi tencerede eltime demis gel benle dogru lavaboya klozetin icine tencereyi yerlestormis demis gel ustune otur altim diyo delirdim bu kadn ne yapiyor dedim fln neyse gene kirmadm oturdum battaniye atti ustume bi saat birakmadi kalkayim sonuc o ay adete girmemis ve su an 2 yasinda dunya tatlisi bi oglu var.Gerçekten canım hiç gebelik planlamayan arkadaşlarım sıra sıra gebelik haberlerini veriyorlar dediğin gibi kıskançlık değil ama insan üzülüyor vallah bu ayda olmayınca yüreğim çok acıdı çok umutlanmıştım bu ay ovulasyon testide kullanmıştım pozitifide yakaladım yok olmadı olmadı vardır elbet Rabbimin bundada gördüğü bir hayır fakat yaşımda 31 olunca ayrı bir telaşa kapılıyorum canım Allah tez zamanda sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah bizlere
Peki bu soğan kürünün tarifi nasıl canım bende deneyeyim onuda herşeyden medet umar oldum artıkInsallah rabbim hepimize tez zamanda nasib etsin. Kucuk eltim evlendiginde (kucuk dedigime bakma yas olarak 4 eltinin en buyugu evlendivinde 31 mis :) ) doktor ona hamile kalma ihtimalin %15 en fazla demis tumor var onda zararsiz fln diyorlar ama hamile kalmasini zorlastiriyormus. Tedavilik bi durumun yok isin Allaha kalmis demis aglamaktan perisan olmus 10 gun en son esine demis bosancam senden benim yuzumden sende cekme fln daha 2 aylik gelin. Neyse kayin validem cok gormus gecirmis bi kadin demis sogan suyu ic kizim eltim de hemsire demis anne koca kari ilaciyla olacak sey mi bu kayin validen israr etmis o da 10 gun ictim diyo sonra bi gun kayin validem sogan kaynatmis kucuk bi tencerede eltime demis gel benle dogru lavaboya klozetin icine tencereyi yerlestormis demis gel ustune otur altim diyo delirdim bu kadn ne yapiyor dedim fln neyse gene kirmadm oturdum battaniye atti ustume bi saat birakmadi kalkayim sonuc o ay adete girmemis ve su an 2 yasinda dunya tatlisi bi oglu var.
Peki bu soğan kürünün tarifi nasıl canım bende deneyeyim onuda herşeyden medet umar oldum
Bildigimiz kahverengi kabuklu yemeklik sogani 4 e bol 2 bardak kaynayan klorsuz suya at 5 dakika daha kaynat kajvaltidan ve aksam yemeginden 15, 20 dakika once ic. Adetin bittikten 7 gun sonra basla sogan suyuna 10, 15 gun ic kokusu basta biraz kotu geliyor ama alisirsin. Bazilari kabukla atiyor sogani ama bizimkiler kabuksuz yapmis jangisi daha faydali bende bilmiyorum acikcasi.
Tamam canım benim çok teşekkür ediyorum ilgin için inşallah bizlerde müjdeli haberlerimizi paylaşırız buradanBildigimiz kahverengi kabuklu yemeklik sogani 4 e bol 2 bardak kaynayan klorsuz suya at 5 dakika daha kaynat kajvaltidan ve aksam yemeginden 15, 20 dakika once ic. Adetin bittikten 7 gun sonra basla sogan suyuna 10, 15 gun ic kokusu basta biraz kotu geliyor ama alisirsin. Bazilari kabukla atiyor sogani ama bizimkiler kabuksuz yapmis jangisi daha faydali bende bilmiyorum acikcasi.
Rica ederim canim insAllah en kisa zamanda ama hayirlisiyla olsun :)Tamam canım benim çok teşekkür ediyorum ilgin için inşallah bizlerde müjdeli haberlerimizi paylaşırız buradan
Belirti var mı canımYarın olmazsam pazar sabahıı test yapcam inşallah vardır yaa
Bel ağrısından başka bişey yok şuanlık ama adet olcakmışım gibi karın ağrısıda yokBelirti var mı canım
Ben ateşimi ölçerek anlıyorum hepBel ağrısından başka bişey yok şuanlık ama adet olcakmışım gibi karın ağrısıda yok
hiç denemedim o nasıl oluyoBen ateşimi ölçerek anlıyorum hep
Benim normal ateşim 36.4 yumurtlama olacağı zaman yükseliyo eğer düşmezse hamile olabiliyosun. Bende biraz yüksek devam etti adet olacağım gün düştü ve adet oldum.hiç denemedim o nasıl oluyo
Aaa bu ay olmadıysa bende deniyimBenim normal ateşim 36.4 yumurtlama olacağı zaman yükseliyo eğer düşmezse hamile olabiliyosun. Bende biraz yüksek devam etti adet olacağım gün düştü ve adet oldum.
Adetinin 1. gününden tutmaya başla kağıda yaz. Sabah yataktan kalkmadan ölç. Ateş yükseldiği yada düştüğü gün yumurtlama oluyo. Bende öyle oldu.Aaa bu ay olmadıysa bende deniyim
İnşallah olmamda gerek kalmaz önce bi gidiyim yarın derece alıyımAdetinin 1. gününden tutmaya başla kağıda yaz. Sabah yataktan kalkmadan ölç. Ateş yükseldiği yada düştüğü gün yumurtlama oluyo. Bende öyle oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?