Canim benim umutsuzluga hicbir zaman kapılma sen sadece dua et icini ferah tut herşeyde bir hayir vardir belki onumuzdeki ay bu sevinci yaşıcaksın kendinede haksızlık edip ümit kesme eşine yansıtma bebeği düşünmeden beraber olanların stresten uzak olanların sonucu daha guzel oluyor sende gönlunu ferah tut kafani ona yormadan bu ayi gecir bu sayfaya simdilik fazla girip kafani doldurma oluruna birak bakalim bu ayda.Bu arada burada benim gibi bekleyen herkesin hamile kalmasi icin dua edicem. Ara ara ugrayıp haberlerinizi alıp Herkesin yerine cok mutlu olucam.
Ah tatlım beklemek çok zor bilirim ben tam 16 yıldır bekliyorum ama umudumu hiç bir zaman kaybetmedim...sende toparlan mücadele et..Bu arada burada benim gibi bekleyen herkesin hamile kalmasi icin dua edicem. Ara ara ugrayıp haberlerinizi alıp Herkesin yerine cok mutlu olucam.
Ben de varım kızlar bir kurtajdan sonra tekrar deniyoruz gecen ay olmadı bu ay İnşallah diyoruz. Benim de bat 16 ekim Allah herkesin gönlüne göre versinBuda benim topiğim olsun banada sizlere de uğur getirsin bebiş getirsin inşallahh.
Allahım isteyen herkese bu duyguyu tatdırsın inşallahh.
Bu ay klomen kullandım yumurtam çatlamış. Ama sonuç ne olur bilmiyorum. Benimle beklemek isteyen varsa buyursun gelsin :)
Ekim hamiş adayları( Batlar )
damlasakizlimuhallebi 1 Ekim
Pamukum22 1 Ekim
@Cerencann23 2 Ekim
burcinnburcinn 2 Ekim
@sadece umut 4 Ekim
@arvenlena 4 Ekim
@Lknrokan35 9 Ekim
@Aynur5656 9 Ekim
@tostos16 9 Ekim
@uydurukpirenses 10 Ekim
@Safistd 10 Ekim
@Crescent-hll 10 Ekim
@yarenhfhf 12 Ekim
@yeni_ay 12-13 Ekim
@fadimebal04 12-13 Ekim
@duygusalannee 13 Ekim
@blondgunes 13-14 Ekim
@melexis 14 Ekim
@Arzuaktas 14 Ekim
@Bluish07 14 Ekim
@caninfistigi 16 Ekim
@Princess91 16 Ekim
@La-Reverie 17 Ekim
@doruk90 17 Ekim
@EhliKumpir 19 Ekim
@Fatimasevket 20 Ekim
@baharcuk61 21 Ekim
@Senay_26 22 Ekim
@ferishhh 24 Ekim
@fatmasecret19 26 Ekim
Allah bekletmeden kavuştursun inşallah bebişine canımBen de varım kızlar bir kurtajdan sonra tekrar deniyoruz gecen ay olmadı bu ay İnşallah diyoruz. Benim de bat 16 ekim Allah herkesin gönlüne göre versin
Aminn Rabbim herkese yaşatsın inşallah en güzel dua saatindeyiz şuanAllah bekletmeden kavuştursun inşallah bebişine canım
Bu dediklerini her gün birilerinden duyuyorum ama keske yapabilmek dusunmemek bu kadar kolay olsa.. Listeye beni de ekleyin bu arada. Belki ugur getirir.. Bat 15 EkimCanim benim umutsuzluga hicbir zaman kapılma sen sadece dua et icini ferah tut herşeyde bir hayir vardir belki onumuzdeki ay bu sevinci yaşıcaksın kendinede haksızlık edip ümit kesme eşine yansıtma bebeği düşünmeden beraber olanların stresten uzak olanların sonucu daha guzel oluyor sende gönlunu ferah tut kafani ona yormadan bu ayi gecir bu sayfaya simdilik fazla girip kafani doldurma oluruna birak bakalim bu ayda.
Canımmmm benim bu ayda gitti çöpe 4 ayı geride bıraktım geçen ay çörek otu bal tarçın kürünü yapmıştım bu ayda soğan kürünü deneyeyim herşeyden medet umuyorum artıkdamlasakizlimuhallebi 1 Ekim
Pamukum22 1 Ekim
@Cerencann23 2 Ekim
burcinnburcinn 2 Ekim
kızlarrr ne durumdasınız. güzel haberler verin bize
hayırlısı olsun canım. inşallah kürler işe yarar gelir bebişlerimiz.Canımmmm benim bu ayda gitti çöpe 4 ayı geride bıraktım geçen ay çörek otu bal tarçın kürünü yapmıştım bu ayda soğan kürünü deneyeyim herşeyden medet umuyorum artıkinşallah sizlerin güzel haberlerinizi alalım da moral olsun bizlerede
Ben hala regl olmadım dün olmam gerekiyodu çok fazla bel ve kasık ağrım var inşallah hamileymiş yarın sabah test yapcam :)Canımmmm benim bu ayda gitti çöpe 4 ayı geride bıraktım geçen ay çörek otu bal tarçın kürünü yapmıştım bu ayda soğan kürünü deneyeyim herşeyden medet umuyorum artıkinşallah sizlerin güzel haberlerinizi alalım da moral olsun bizlerede
İnşallah canım. inşallah hamilesindir :)Ben hala regl olmadım dün olmam gerekiyodu çok fazla bel ve kasık ağrım var inşallah hamileymiş yarın sabah test yapcam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?