• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Kontes001 Kontes001 Bonddd ..
Aaa burda kimler varmış kimler.Bak sen canıma topiss açmış.Sen nere ben oraya kaça bolundum bilmiyorum heryerde batım var.:KK70:sana da yazdirayim bari ekimde olsun kafayi yedim iyice 28 Ekim batimm.

Kizlar dün acildeydim evde birden fenalaştim şiddetli bi bel karin ağrısı acile gittim daha kaydımi yaptıramadan orda tansiyonum düştü kendimi lavaboya zor attım istifra ettim doktor kan tahlili yaptı test negatif çıktı ama grip üşütme vs yok eylul ayından hamilelik varsa şimdi çıkmaz ben sana ağrı kesici yapmiyim dedi eve yolladi. Eve geldim bi corba ictim 1 saat sonra tekrar istifra dünden beri bel ve karın aģrisi cekiyorum ozellikle oglenden beri gaz sancısı gibi karın ağrım var dakkada bir lavaboya gidiyorum adetim 2 gün gecikti geldimi acaba diye ama gelen giden yok ptesiye kadar gelmezse doktora gidicem tekrar.

Eylül de bitti. Sonuç koca bir hiç. Bat 15 ekim ama Yeni bir ay yeni umut demeye bile mecalim kalmadı.. Allah'tan değil de kendimden ümidi kestim galiba. Garip bir sey bu anlatamıyorum..

Bu arada burada benim gibi bekleyen herkesin hamile kalmasi icin dua edicem. Ara ara ugrayıp haberlerinizi alıp Herkesin yerine cok mutlu olucam.
Canim benim umutsuzluga hicbir zaman kapılma sen sadece dua et icini ferah tut herşeyde bir hayir vardir belki onumuzdeki ay bu sevinci yaşıcaksın kendinede haksızlık edip ümit kesme eşine yansıtma bebeği düşünmeden beraber olanların stresten uzak olanların sonucu daha guzel oluyor sende gönlunu ferah tut kafani ona yormadan bu ayi gecir bu sayfaya simdilik fazla girip kafani doldurma oluruna birak bakalim bu ayda.

Buda benim topiğim olsun banada sizlere de uğur getirsin bebiş getirsin inşallahh.

Allahım isteyen herkese bu duyguyu tatdırsın inşallahh.

Bu ay klomen kullandım yumurtam çatlamış. Ama sonuç ne olur bilmiyorum. Benimle beklemek isteyen varsa buyursun gelsin :) :anneadayı::anne::KK200::nazar:

Ekim hamiş adayları :anneadayı: ( Batlar )

damlasakizlimuhallebi damlasakizlimuhallebi 1 Ekim
Pamukum22 Pamukum22 1 Ekim
@Cerencann23 2 Ekim
burcinnburcinn burcinnburcinn 2 Ekim
@sadece umut 4 Ekim
@arvenlena 4 Ekim
@Lknrokan35 9 Ekim
@Aynur5656 9 Ekim
@tostos16 9 Ekim
@uydurukpirenses 10 Ekim
@Safistd 10 Ekim
@Crescent-hll 10 Ekim
@yarenhfhf 12 Ekim
@yeni_ay 12-13 Ekim
@fadimebal04 12-13 Ekim
@duygusalannee 13 Ekim
@blondgunes 13-14 Ekim
@melexis 14 Ekim
@Arzuaktas 14 Ekim
@Bluish07 14 Ekim
@caninfistigi 16 Ekim
@Princess91 16 Ekim
@La-Reverie 17 Ekim
@doruk90 17 Ekim
@EhliKumpir 19 Ekim
@Fatimasevket 20 Ekim
@baharcuk61 21 Ekim
@Senay_26 22 Ekim
@ferishhh 24 Ekim
@fatmasecret19 26 Ekim
Ben de varım kızlar bir kurtajdan sonra tekrar deniyoruz gecen ay olmadı bu ay İnşallah diyoruz. Benim de bat 16 ekim Allah herkesin gönlüne göre versin

Canim benim umutsuzluga hicbir zaman kapılma sen sadece dua et icini ferah tut herşeyde bir hayir vardir belki onumuzdeki ay bu sevinci yaşıcaksın kendinede haksızlık edip ümit kesme eşine yansıtma bebeği düşünmeden beraber olanların stresten uzak olanların sonucu daha guzel oluyor sende gönlunu ferah tut kafani ona yormadan bu ayi gecir bu sayfaya simdilik fazla girip kafani doldurma oluruna birak bakalim bu ayda.
Bu dediklerini her gün birilerinden duyuyorum ama keske yapabilmek dusunmemek bu kadar kolay olsa.. Listeye beni de ekleyin bu arada. Belki ugur getirir.. Bat 15 Ekim

Canımmmm benim bu ayda gitti çöpe 4 ayı geride bıraktım geçen ay çörek otu bal tarçın kürünü yapmıştım bu ayda soğan kürünü deneyeyim herşeyden medet umuyorum artık o_O inşallah sizlerin güzel haberlerinizi alalım da moral olsun bizlerede :spor:
hayırlısı olsun canım. inşallah kürler işe yarar gelir bebişlerimiz.

4 ekimde görünüyor dogumum:) sanırım oglum biraz gec gelecek

Canımmmm benim bu ayda gitti çöpe 4 ayı geride bıraktım geçen ay çörek otu bal tarçın kürünü yapmıştım bu ayda soğan kürünü deneyeyim herşeyden medet umuyorum artık o_O inşallah sizlerin güzel haberlerinizi alalım da moral olsun bizlerede :spor:
Ben hala regl olmadım dün olmam gerekiyodu çok fazla bel ve kasık ağrım var inşallah hamileymiş yarın sabah test yapcam :)

Back