• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

İnşallah ya. Eylül ayında biri açmış onun arkasına yazanlar falan hamile :) inşallah bize de uğur getirir.
İnşallaahhh inşaalllaahhhh :dua::nazar: bende ekimden umutlu olanlardanım, hatta bu ay uğurlu gelirde kızım olursa adı bile hazır :KK46:Ekim Özde :KK46: :KK200: benide aranıza eklersen sevinirim. Bat 24 ekim. Hepimiz için hayırlısı olsun rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah :dua:

deme öyle herşey nasip illa belirti mi gerekiyo
Yok canım. Klomen kullanmıştım. Geçen hafta salı günü kan verdim çıkmadı. Sonra kahverengi akıntı geldi falan. Bugün yne verdim. Olmazsa tekrar klomen verecek doktor. Ama 2 hafta yokum. O yüzden kontrol edemeyecek.

Tünaydın kızlarr :KK73: hadi bugün hayırlı güzel hamiş haberleri alalım inşallah :anneadayı: hepimizin hakkında hayırlısı olsun, bol bol dua edelimmm :dua:

Bende bu sabah eltimin hamilelik haberini aldm dorduncu cocuguna hamileymis :) hem cok sevindim onun adina cunki istiyordu hem bi yandan icim bi buruk oldu, yanlis anlasilmasin kiskanclik degil bu duygu baska bi duygu yasayanlar vardir illlaki :)

Buda benim topiğim olsun banada sizlere de uğur getirsin bebiş getirsin inşallahh.

Allahım isteyen herkese bu duyguyu tatdırsın inşallahh.

Bu ay klomen kullandım yumurtam çatlamış. Ama sonuç ne olur bilmiyorum. Benimle beklemek isteyen varsa buyursun gelsin :) :anneadayı::anne::KK200::nazar:

Ekim hamiş adayları :anneadayı: ( Batlar )

@Minnosgelin 1 Ekim
Pamukum22 Pamukum22 1 Ekim
@Cerencann23 2 Ekim
S sadece umut 4 Ekim
@Lknrokan35 9 Ekim
@Aynur5656 9 Ekim
@tostos16 9 Ekim
@uydurukpirenses 10 Ekim
@Safistd 10 Ekim
@Crescent-hll 10 Ekim
Y yarenhfhf 12 Ekim
@yeni_ay 12-13 Ekim
@fadimebal04 12-13 Ekim
@duygusalannee 13 Ekim
@blondgunes 13-14 Ekim
@melexis 14 Ekim
@Arzuaktas 14 Ekim
@Bluish07 14 Ekim
@caninfistigi 16 Ekim
Princess91 Princess91 16 Ekim
@La-Reverie 17 Ekim
@doruk90 17 Ekim
@EhliKumpir 19 Ekim
F Fatimasevket 20 Ekim
@baharcuk61 21 Ekim
Senay_26 Senay_26 22 Ekim
ferishhh ferishhh 24 Ekim
@fatmasecret19 26 Ekim
Burcinnburcinn 2 ekim

Ayy olmaz mı anlıyorum seni bi gün bana da nasip olsun burukluğu
Bende bu sabah eltimin hamilelik haberini aldm dorduncu cocuguna hamileymis :) hem cok sevindim onun adina cunki istiyordu hem bi yandan icim bi buruk oldu, yanlis anlasilmasin kiskanclik degil bu duygu baska bi duygu yasayanlar vardir illlaki :)

Arkadaşlar merhaba bu ay adetime 8 gün kala aćık kahve lekelenme oldu 2 gün ve gögüs uçlarimda hassaslaşma şuan üzerine bile yatamıyorum. Lekelenme olduğu zaman doktora gittim kanda negatif çıktı ama rahim duvarında kalınlaşma var adet görmezsen gel tekrarlayalım dedi. Cumartesiye kadar olmazsam tekrarlıycam ins pozitif çıkar isteyen herkese versin rabbim.

Arkadaşlar merhaba bu ay adetime 8 gün kala aćık kahve lekelenme oldu 2 gün ve gögüs uçlarimda hassaslaşma şuan üzerine bile yatamıyorum. Lekelenme olduğu zaman doktora gittim kanda negatif çıktı ama rahim duvarında kalınlaşma var adet görmezsen gel tekrarlayalım dedi. Cumartesiye kadar olmazsam tekrarlıycam ins pozitif çıkar isteyen herkese versin rabbim.
Adetlerin düzenli ve daha önce başına böyle bişey gelmemişse olma ihtimali öok yüksek canım. İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz.

Olmadı kızlar benimde yine bu ayda olmadı bu sefer çok koydu ağla agla bi hal oldum... 4. Ayımızdı bu ay 1 ekimde gelmesi gereken regl dalga gecer gibi erken erken geldi... Bu sinirle hayal kırıklığıyla eşimle kavga ettim birde offfff.... Bıktım etrafın sürekli bebek sormasından neden olmuyor demelerinden.... Çörek otu bal tarçın karışımı yapmıştım bu ay oda bende bir işe yaramadı cumartesi günü için doktordan randevu aldım birde doktor kontrolünde deneyelim bakalım ne olucak.... Çok üzgünüm yaaaa nasıl bir hayal kırıklığıdır bu...

Back