- 26 Ağustos 2016
- 41
- 36
- 3
- 33
Aynen. Zaten psikolojik olarak hamile değilsek erteliyoruz adeti. Hamile miyiz acaba diye. Benim bi kaç kez test yaptıktan sonraki gün adet olduğum oldu.Ya ben bir türlü bekleyemiyorum. Negatifi de görüp oturuyorum ama gene de o sol 6 günü zor bekliyorum. Battan 6 gün öncesine kadar söylüyor testler. Aslında sabretmek lazım. Ama negatifi testte görmeyi tercih ediyorum ya. Bir gün tuvalete gidip kırmızıyı görmek daha çok koyuyor.
Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım. Allah büyük elbet birgün o testte pozitifi görecez.Kızlar bende grip için doktora gittim bugün ama bi ümit gebelik varsa diye kanda test yaptırdım adetime 4 gün var daha ve negatif çıktı bu aydan ümidim kalmadı. Negatifi görünce üzülmicemdiyorum ama üzüldüm yine de
Kızlar bende grip için doktora gittim bugün ama bi ümit gebelik varsa diye kanda test yaptırdım adetime 4 gün var daha ve negatif çıktı bu aydan ümidim kalmadı. Negatifi görünce üzülmicemdiyorum ama üzüldüm yine de
İnşallah. Insan bi an önce olsun istiyo. Rabbim umutlarimizi boşa cikarmasin insallahHakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım. Allah büyük elbet birgün o testte pozitifi görecez.
Negatifi gördüğümde megerse çocuk için ne kadar hevesliymisim ne kadar istiyomusum dedim kendime.Aynen ben de bir önceki ay çok hazırlamıştım kendimi. Hiç belirti yok olmayacağım ama sorun da değil başka planlarım falan vardı ama önce testte negatif gördüm üzüldüm. Sonra da regl oldum ağladım ki cidden sorun yapmadığımı düşünüyordum.
Evet git canım. Sıkıntı varsa tedavi olursun.Ben bu ay olmazsa gitcem doktora bi genel kontrol yaptırcam sıkıntı varsa boşuna zaman kaybı yapmıyım
Ben bu ay olmazsa gitcem doktora bi genel kontrol yaptırcam sıkıntı varsa boşuna zaman kaybı yapmıyım
Ya bide çok saçma bişey oldu geçen gece yatıyodum uyumadan önce dua ettim sonra dedimki allahım bari rüyamda falan göriyim varsa bi işaret yolla falan diye geçirdim içimden uyudum rüyamda kendimi bembeyaz gelinlikle gördüm anlamına baktım evliler için hayırlı evlat diyo ne biliyim bi umut oldu içimdeEvet git canım. Sıkıntı varsa tedavi olursun.
Ya bide çok saçma bişey oldu geçen gece yatıyodum uyumadan önce dua ettim sonra dedimki allahım bari rüyamda falan göriyim varsa bi işaret yolla falan diye geçirdim içimden uyudum rüyamda kendimi bembeyaz gelinlikle gördüm anlamına baktım evliler için hayırlı evlat diyo ne biliyim bi umut oldu içimde[/QUOTE
İnşallah yaa :)Ben de senin gibi yaptım ve harika bir rüya gördüm rabbim inşallah ikimize de göstermiştir
İnşallah tutmuştur canım. Belirti arama sonra üzülüyoruz.kızlar gecen hafta yumurtlama gününü degerlendirmiştik şimdi karnım ve midem çok gaz var midem ekşiyor en önmlisi idrara çok çıkıyorum acaba üşüttüm mü yoksa tutmuş olabilir mikiiiiiiii bat 10 ekim
Hapla falan mı korunuyodunuz canım.Kizlar 2 aydir bizde denemelere basladik ama bi sey kafama takiliyor dikkatimi cekiyor adetim ayni 28 gunde bir cok sukur sasmiyor ama eskiden 7 gun suruyordu gecen ay 5 gunde bitti bu ayda 25 inde adet oldum bu gun dorduncu gun ve bitmek uzere gene, bir de eskiden ilk iki gun cok azdi sonraki 2 gun yogun son bikac gun gene az 2 aydir ikinci gun cok yogun ondan sonra azaliyor. Karisik oldu biraz kusura bakmayin ama kafama takildi bu durum.
Hyr canm esim korunuyordu 1 senedir ben hic hap fln kullanmadm.Hapla falan mı korunuyodunuz canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?