- 10 Kasım 2016
- 48
- 31
- 3
- 35
Bende :)
ne güzel hemşehri olarak inşallah birlikte güzel haberler alırız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende :)
Ben takvimi bayadır kullandığım için artık doğru hesaplıyo ömceki adetlerimi de dikkate alarak :)
valla tatlım herkeste ayrı belirtiler oluyor... mesela ben adam akıllı uzayan akıntı hiç görmüyorum... benim çok kuru olmadığım zamanlar haricinde akıntım hep oluyor o nedenle anlayamıyorum galiba... ama göğüs ağrısı başlıyor kasık ağrım başlıyor o zaman hah yumurtlama dönemine girdim galiba diyorum... ama en garantisi benim gibi emin olamıyorsan ovulasyon testiyle takip etmen lazım...
bende kızlara soracaktım benim şimdi bugün 5. günüm normalde adetimin hala gelip yarın hiç gelmemesi lazımdı ama bugün kesildi hiç gelmedi.. ve saat 3 itibariyle kasık ağrılarım başladı sanki yumurtalıklarımın hareket ettiğini hissediyorum az öncede baya bir akıntım geldi.. yumurtluyor olamam heraldenormalde kuru döneme girmem lazım yumurtlama döneminde akıntımın başlaması lazım anlamadım bu ay ne oluyor bu akşam yıkanayım yarın ilk ilişki olsun diyordum ama yarına bırakmasam da bu akşamdan mı başlasam acaba dedim. regl sonrası hemen hamile kalanları da gördük forumlarda.. yaptığım kürün etkisi mi acaba yumurtam çabuk gelişip çabuk mu çatlıcak nedir?
Ovulasyon testin varsa yap canımvalla tatlım herkeste ayrı belirtiler oluyor... mesela ben adam akıllı uzayan akıntı hiç görmüyorum... benim çok kuru olmadığım zamanlar haricinde akıntım hep oluyor o nedenle anlayamıyorum galiba... ama göğüs ağrısı başlıyor kasık ağrım başlıyor o zaman hah yumurtlama dönemine girdim galiba diyorum... ama en garantisi benim gibi emin olamıyorsan ovulasyon testiyle takip etmen lazım...
bende kızlara soracaktım benim şimdi bugün 5. günüm normalde adetimin hala gelip yarın hiç gelmemesi lazımdı ama bugün kesildi hiç gelmedi.. ve saat 3 itibariyle kasık ağrılarım başladı sanki yumurtalıklarımın hareket ettiğini hissediyorum az öncede baya bir akıntım geldi.. yumurtluyor olamam heraldenormalde kuru döneme girmem lazım yumurtlama döneminde akıntımın başlaması lazım anlamadım bu ay ne oluyor bu akşam yıkanayım yarın ilk ilişki olsun diyordum ama yarına bırakmasam da bu akşamdan mı başlasam acaba dedim. regl sonrası hemen hamile kalanları da gördük forumlarda.. yaptığım kürün etkisi mi acaba yumurtam çabuk gelişip çabuk mu çatlıcak nedir?
İnşallah canım :)ne güzel hemşehri olarak inşallah birlikte güzel haberler alırız
var canım ama diğer ay adam akıllı doğru sonuç vermediğinden baya bir kullandım az kaldı bu ay onlarla idare edeyim diyordum neyse yapayım olmadı bakarsın koyu çıkar değerlendiririmOvulasyon testin varsa yap canım
Aynen canım bi taneden bişey olmaz :) buraya da at :)var canım ama diğer ay adam akıllı doğru sonuç vermediğinden baya bir kullandım az kaldı bu ay onlarla idare edeyim diyordum neyse yapayım olmadı bakarsın koyu çıkar değerlendiririm
valla tatlım herkeste ayrı belirtiler oluyor... mesela ben adam akıllı uzayan akıntı hiç görmüyorum... benim çok kuru olmadığım zamanlar haricinde akıntım hep oluyor o nedenle anlayamıyorum galiba... ama göğüs ağrısı başlıyor kasık ağrım başlıyor o zaman hah yumurtlama dönemine girdim galiba diyorum... ama en garantisi benim gibi emin olamıyorsan ovulasyon testiyle takip etmen lazım...
Sen toplama canim dagit o kafayi ,nerden biraktim desinn ..koppp orda kopppİnşallah canm. bi de bana seni gezmeye değil kafanı toplamaya gönderiyorum diyo.
Canim bazen adetle birlikte atilan yumutalar oluyormus yada onceki aydan gelismekte olan kalan giden yumurtalardan adet ardina tutturabilirsin,cok var oyle adet ardina hamile kalan,sen degerlendirmeye bak, test yaparsan atsana nasil cikacak merak ettimvar canım ama diğer ay adam akıllı doğru sonuç vermediğinden baya bir kullandım az kaldı bu ay onlarla idare edeyim diyordum neyse yapayım olmadı bakarsın koyu çıkar değerlendiririm
Aynen canım bi taneden bişey olmaz :) buraya da at :)
Sen toplama canim dagit o kafayi ,nerden biraktim desinn ..koppp orda koppp
Ben sicak yemek bulamiyorum o geziyor suna bak desin,bi daha evden yollamamak lazim ammaaann elimden kacmasin filan olsun.
Canim bazen adetle birlikte atilan yumutalar oluyormus yada onceki aydan gelismekte olan kalan giden yumurtalardan adet ardina tutturabilirsin,cok var oyle adet ardina hamile kalan,sen degerlendirmeye bak, test yaparsan atsana nasil cikacak merak ettim
sende dediğim gibi kararsız kalıyorsan ovu testiyle takip et regl döngün 28 günse 11. gün falan başlayabilirsin. ben eylülde ovulasyon testi sayesinde günlerimi tam yakalayıp hamile kaldım ama kimyasal gebelikmiş nasip olmadı...Benimde senden pek farkım yok sanırım canım. Dediğin gibi tamamen kuru olduğum günler hariç hep bir islaklık oluyor. Artık iyice inceliyorum uzuyor mu diye. Sil sil bitmiyor bazen o zaman uzamış oluyor işte :))
Aynen canım valla dengemiz mi bozuldu n'oldu bilmiyorum. 6 gün süren âdetim artık 3.-4. gün kesilmeye başlıyor. Bazen 7. gün anca yıkanabiliyordum şimdi 6. gün ilişki yaşıyorum. Adam akıllı bir pedi dolduramıyorum artık ve hayatımda ilk kez bu 2 ay içinde kasıklarım ağrımaya başladı. Kasığımın nerem olduğunu bile bilmiyordum düşün yani. Kasık nerde öğrenmiş oldum :))
Olabilir canım belki erken yumurtluyorsundur. Âdetliyken yumurtlayanı bile duydum ne kadar doğru bilmiyorum ama.
Aynen canım ben eğlenirim o düşünsün :) Emineeemm
Bi konudan dolayı bana küstü ondan canım. çocukla alakası yokda. küs olunca bişey yapılmıyo tabi :)cnm ben pek konularını bilmiyorum o yüzden merak ettim eşin needen seni yolluyor ki ? yani bebiş için bibirinize her anlamda destek olunması gerek dönemde
sende dediğim gibi kararsız kalıyorsan ovu testiyle takip et regl döngün 28 günse 11. gün falan başlayabilirsin. ben eylülde ovulasyon testi sayesinde günlerimi tam yakalayıp hamile kaldım ama kimyasal gebelikmiş nasip olmadı...
Benimde 11. günmüş :)Geçmiş olsun canım, en azından hamile kalabildiğini biliyorsun. Allah her zaman hayırlısını nasip etsin inşaAllah.
Haklısın canım bugün de tam 11. günüm aslında. Allah hiç bir kadını annelik hissinden mahrum bırakmasın.
amin canım isteyen herkese en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah...Geçmiş olsun canım, en azından hamile kalabildiğini biliyorsun. Allah her zaman hayırlısını nasip etsin inşaAllah.
Haklısın canım bugün de tam 11. günüm aslında. Allah hiç bir kadını annelik hissinden mahrum bırakmasın.
Bi konudan dolayı bana küstü ondan canım. çocukla alakası yokda. küs olunca bişey yapılmıyo tabi :)
Aynen canım hayırlısı. küs olmasak annemlere gelemeyecektim zaten :)hmmm anladım canım.vadır bunda da bi hayır öyle düşünmek lazım..
zaten bebiş için yaparken bile bazen görev gibi oluyor ya hani bugün yapmam lazım diyorsun ya o zaman bile bazen zor oluyor :) ki küsken gerçekten sıkıntı..