• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

kızlarr geç döllenme oldugunda gebelik testleri adetin üzerinden 9. geçen gün olsa vermez mı sonuç anlamadım yaaa ilk hamileliğim olacak hic bırsey bılmıyorum

Kizlar ben birsey sormak istiyorum bende hamileyim geçen hafta kese vw yolk kesesi denen keseye gördük haftaya kalp atışı için gitcez ama belirtiler yok birşey yok arada kasik agrisi oLuyor sonra hiç birşey yok gibi oluyor anlayamadım sizede böyle oluyor mu

Kizlar ben birsey sormak istiyorum bende hamileyim geçen hafta kese vw yolk kesesi denen keseye gördük haftaya kalp atışı için gitcez ama belirtiler yok birşey yok arada kasik agrisi oLuyor sonra hiç birşey yok gibi oluyor anlayamadım sizede böyle oluyor mu

Burada kimse hamile değil topik başlığı da HAMİLE ADAYLARI farkındaysan, ha biz hiç hamile kalmadığımız için sıkıntını anlayamayız, hangi ay doğum yapacaksan ona göre topikler var sorununu oraya yazarsan sana daha iyi yardımcı olurlar..

Buraya yazman bizi üzmekten başka bir işe yaramaz ve malesef seni aydınlatamayız, kusura bakma. T Tovlam

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..

Kizlar test yaptim ama test morardi kaldi sinir oldim foto atiyom gecen ayda boyle olmustu 2 3 testim galiba testlerde sikinti var ilk ay aldigim saticinin testleri pahaliydi ama cok iyi cikti bu sefer daha ucuz olan birinden almistim sanirim bunlar hep bozuktu gecen ay o nedenle adam akilli cift cizgi gormedim:KK43:
20161115_205058.jpg

Kizlar test yaptim ama test morardi kaldi sinir oldim foto atiyom gecen ayda boyle olmustu 2 3 testim galiba testlerde sikinti var ilk ay aldigim saticinin testleri pahaliydi ama cok iyi cikti bu sefer daha ucuz olan birinden almistim sanirim bunlar hep bozuktu gecen ay o nedenle adam akilli cift cizgi gormedim:KK43:
Eki Görüntüle 1911997

Ben de bi kez ovula die bir marka aldım o da aynı böyle çoğu bozuktu canım ama koyulaşacakmış sanki eğer adetin bittiyse değerlendir sen bugünü ☺

Hahahahaha :KK70: :KK70: sıkı yönetim, iyiymiş :KK70: yani aslında her ay yaptığım şeyler olacak bu ayda da ovu testi vs... Ama işte benim malum eşim gidecek, hatırlarsın belki. Ocak ortası gibi görünüyor gidiş tarihi yurtdışına. 8 ay olmayacak burda. O yüzden o tekrar dönüp (inşallah) bebek çalışmalarına başlyana kadar son 2 deneme kaldı :) Her zamankinden daha motiveyim sadece, imzamı da ekledim o yüzden :) inşallah kaldırmak zorunda kalmam bu ay :KK66:

Sen neler yaptın görüşmeyeli? Ne aşamadasın? Sanırım @nisandeniz 'in olumsuz sonuçlanmış :KK43:

Canım bu vesileyle, senin için (@nisandeniz) çok üzgün olduğumu da söyleyeyim ama çok şükür sağlığın yerinde, olur inşallah, ben tüm kalbimle inanıyorum :KK66:
Canım ben çok üzülmedim açıkçası. 8.gün test yaptırmıştım, düşük de olsa çıkar diye. Çıkmayınca da son teste hazırlıklı gittim. Eşime genetik test yapılacak. İnşallah artık bu son engeldir. Çünkü beş kez yumurta takibi yaptırdım. Hep 25mm civarı yumurtam vardı.İnşallah eşim de tedavi olursa artık kendiliğinden olur :)

günaydın kızlar

aa canım çok şaşırdım ya nasıl yani seni evden mi uzaklaştırıyor düşün diye bu ayı boş geçirerek mi cezalndırmak istiyor anlamadım

@nisandeniz canım hakkında hayırlısı olsun bekleyen bebeklerin varsa onların transferleri inşallah tutar.. bak hamilelik yolunda hepimiz için moral çok önemli nasıl ki okuduğumuz belirtiler bize umut oluyorsa bir sürü başarılı tüp bebek hikayeleride sizlere umut olacağına inanıyorum. @Cemre Yaman canım senin içinde aynı şey geçerli sizlere bir link vereceğim çok severek takip ettiğim bir blog ve başarılı tüp bebek hikayeleri de var hemde ne zorluklardan sonra sahip olmuşlar inşallah size de umut olsun... site linke izin vermedi kızlar google den melinasmom yazarsanız çıkar
Canım teşekkür ederim. İyiyim Allah'a şükür. O gün testten sonra arkadaşlarla evde toplandık, sohbet ettik, güldük, yedik, içtik. Tüp bebeği bilmiyorlar ama bayağı dertleştik diğer konularda. Öyle iyi geldi ki. O gün üzülmeden geçti :) Eşime genetik test yapılacak yarın. İnşallah ilaçlarını kullanınca kendiliğinden olur :)

Canım teşekkür ederim. İyiyim Allah'a şükür. O gün testten sonra arkadaşlarla evde toplandık, sohbet ettik, güldük, yedik, içtik. Tüp bebeği bilmiyorlar ama bayağı dertleştik diğer konularda. Öyle iyi geldi ki. O gün üzülmeden geçti :) Eşime genetik test yapılacak yarın. İnşallah ilaçlarını kullanınca kendiliğinden olur :)
sizin için dua edeceğim inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız. Allah tüm emek verenlerin emeğinin karşılığını versin inşallah. tek duam bu.

pek yazamasam da sizleri takip ediyorum kızlar. baştan sona okuyorum yazılanları. cansınız hepiniz. öpüldünüz dert ortaklarım :KK37:

sizin için dua edeceğim inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız. Allah tüm emek verenlerin emeğinin karşılığını versin inşallah. tek duam bu.

pek yazamasam da sizleri takip ediyorum kızlar. baştan sona okuyorum yazılanları. cansınız hepiniz. öpüldünüz dert ortaklarım :KK37:
Çok teşekkür ederim. Ne güzel böyle hiç karşılık beklemeden, hesap yapmadan birbirimize destek olmak :) İnşallah siz de en yakın zamanda çok güzel haberler alırsınız

İnşallah canım sen hep böyle motive et kendini güçlü olman çok güzel, Allah yardımcınız olsun canım en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla bebeğin olur inşallah, dua ettim şimdi senin için 100 tane de Hz ibrahimin evlat duasını okurum şimdi sana..

İnşallah canım sen hep böyle motive et kendini güçlü olman çok güzel, Allah yardımcınız olsun canım en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla bebeğin olur inşallah, dua ettim şimdi senin için 100 tane de Hz ibrahimin evlat duasını okurum şimdi sana..
Canımm çok teşekkür ederim. Ne kadar iyi kalplisin. İnşallah Allah sana kalbin gibi güzel bir evlat verir :)

Çok teşekkür ederim. Ne güzel böyle hiç karşılık beklemeden, hesap yapmadan birbirimize destek olmak :) İnşallah siz de en yakın zamanda çok güzel haberler alırsınız
ben de sizin bu pozitifliğinize ve güçlü duruşunuza hayran kaldım. gönlünüzdeki her şey hayatınıza girsin inşallah :spor:

Kızlar merhaba ben adetime 4 gün kala hamile oldumu öğrendim beta hcg değerim 422 diye 2 gün sonra gittim beta hcg değerim 1194 olmuş bu durum normalmi sizce çoğul gebelik olabilirmi deneyimlerinizi paylaşinsanız çok sevinirim

Back