• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Aynı gariplik bende de var 2 aydır canım, neden olduğunu anlamaya çalışıyorum. 6 gün olurdu âdetim normalde ama 5e indi ve çok az olmaya başladım. Ayrıca sanırım bu ay yumurtlamaya başladım bile daha döngümün 10. gününde. Allah göbüşlerimizi boş bırakmasın inşaAllah:KK19:
inşallah vücut adet olmamaya alıştırıyordur kendini:KK48:bebişler gelince 9 ay olmucaz. ay inşallah bir an önce hayırlısıyla dolsun göbüşlerimiz:KK68:

Orda guzel vakit gecirmeye calis canim varsa arkadaslarinla gorus orgu biliyorsan orgu yap kafan dagilsinn,insallah dank eder kafasina o soguk yatakta gelip seni alir.
bence aklı başına gelecek... dediğin gibi soğuk yatak önüne yemek gelmicek özlücek kıymet bilecek inşallah...

Kızlar bir konu açmıştım bir zamanlar yumurtlama dönemi belirtileri hakkında ama yeterli bilgi alamadım. Güncelledim az önce ama büyük ihtimalle kimse bir şey yazmaz:KK45:Size sorabilir miyim? Yardımcı olabilir misiniz acaba cahilliğime verin. Bir yumurtayla şaştım:KK48:

Kızlar bir konu açmıştım bir zamanlar yumurtlama dönemi belirtileri hakkında ama yeterli bilgi alamadım. Güncelledim az önce ama büyük ihtimalle kimse bir şey yazmaz:KK45:Size sorabilir miyim? Yardımcı olabilir misiniz acaba cahilliğime verin. Bir yumurtayla şaştım:KK48:
Bende uzayan koyu kıvamlı bi akıntı oluyo birde yumurtamın ağrıdığını hissediyorum. o gün ovulasyon testi yapıyorum çift çizgi oluyo sonra 14 gün sonra adet oluyorum. ateşimde o gün sabah 36. 4 den 36.7 ye falan çıkıyo.

Bende uzayan koyu kıvamlı bi akıntı oluyo birde yumurtamın ağrıdığını hissediyorum. o gün ovulasyon testi yapıyorum çift çizgi oluyo sonra 14 gün sonra adet oluyorum. ateşimde o gün sabah 36. 4 den 36.7 ye falan çıkıyo.

Sağol canım umursadığın için, o konuma da sen cevap vermiştin yine :)

Yumurtlamandan 14 gün sonra âdet oluyorsan her zaman, hep aynı hafta mı yumurtluyorsun canım yani hiç erken/geç yumurtladığın olmuyor mu? Sen tam takvimlerin gösterdiği zaman yumurtluyorsun sanırım. Bu ay âdetim 9unda bitti. Bu kadar erken yumurtlamış olabilir miyim?

Çok soru sordum canım kusura bakma yeni evliyim :)

Sağol canım umursadığın için, o konuma da sen cevap vermiştin yine :)

Yumurtlamandan 14 gün sonra âdet oluyorsan her zaman, hep aynı hafta mı yumurtluyorsun canım yani hiç erken/geç yumurtladığın olmuyor mu? Sen tam takvimlerin gösterdiği zaman yumurtluyorsun sanırım. Bu ay âdetim 9unda bitti. Bu kadar erken yumurtlamış olabilir miyim?

Çok soru sordum canım kusura bakma yeni evliyim :)
Erken yumurtlamış olabilirsin canım. adetimin 3. günü 14 mm yumurtam vardı mesela o çatlarsa bende erken yumurtlamış olurum. adetim 30-31-32 günde falan oluyo aynı hafta bi iki gün oynayarak yumurtlamış oluyorum.

merhaba kızlar benide aranıza alır mısınz? Kontes001 Kontes001
benim bu ay ilk deneme daha ve bugün yumurtlama günüm akşama değerlendirmek lazım ama adet bittiğinden beri değerlendiriyorum.
bat 28 yada 29 kasım inşallah kırmızı görmeyızde muradımız olur hepimizin

merhaba kızlar benide aranıza alır mısınz? Kontes001 Kontes001
benim bu ay ilk deneme daha ve bugün yumurtlama günüm akşama değerlendirmek lazım ama adet bittiğinden beri değerlendiriyorum.
bat 28 yada 29 kasım inşallah kırmızı görmeyızde muradımız olur hepimizin
Hoşgeldin canım eskişehirden misin

Erken yumurtlamış olabilirsin canım. adetimin 3. günü 14 mm yumurtam vardı mesela o çatlarsa bende erken yumurtlamış olurum. adetim 30-31-32 günde falan oluyo aynı hafta bi iki gün oynayarak yumurtlamış oluyorum.

Tamam canım anladım. Bende 28-29 günde âdet oluyorum ama takvim hep âdete 14 gün kala yumurtlama gösteriyor, ona göre hareket ediyorum. Dediğin gibi sanırım erken oldu yumurtlamam bu ay. Çok akıntı, ağrı ve şişkinlik var. Takvime güvenmemek lazım.

Tamam canım anladım. Bende 28-29 günde âdet oluyorum ama takvim hep âdete 14 gün kala yumurtlama gösteriyor, ona göre hareket ediyorum. Dediğin gibi sanırım erken oldu yumurtlamam bu ay. Çok akıntı, ağrı ve şişkinlik var. Takvime güvenmemek lazım.
Ben takvimi bayadır kullandığım için artık doğru hesaplıyo ömceki adetlerimi de dikkate alarak :)

valla tatlım herkeste ayrı belirtiler oluyor... mesela ben adam akıllı uzayan akıntı hiç görmüyorum... benim çok kuru olmadığım zamanlar haricinde akıntım hep oluyor o nedenle anlayamıyorum galiba... ama göğüs ağrısı başlıyor kasık ağrım başlıyor o zaman hah yumurtlama dönemine girdim galiba diyorum... ama en garantisi benim gibi emin olamıyorsan ovulasyon testiyle takip etmen lazım...

bende kızlara soracaktım benim şimdi bugün 5. günüm normalde adetimin hala gelip yarın hiç gelmemesi lazımdı ama bugün kesildi hiç gelmedi.. ve saat 3 itibariyle kasık ağrılarım başladı sanki yumurtalıklarımın hareket ettiğini hissediyorum:KK48: az öncede baya bir akıntım geldi.. yumurtluyor olamam heralde:deli:normalde kuru döneme girmem lazım yumurtlama döneminde akıntımın başlaması lazım anlamadım bu ay ne oluyor bu akşam yıkanayım yarın ilk ilişki olsun diyordum ama yarına bırakmasam da bu akşamdan mı başlasam acaba dedim. regl sonrası hemen hamile kalanları da gördük forumlarda.. yaptığım kürün etkisi mi acaba yumurtam çabuk gelişip çabuk mu çatlıcak nedir?

Back