Canım ben de gittigidiyordan alıyorum (laboquick), sürekli aynı satıcıdan alıyorum (
invincible1980). Sana da onu tavsiye ederim, gerek kalmaz inşallah ama bir dahakine bundan alırsın. Benimkilerin 2019 yılına kadar kullanım süresi var mesela. Özellikle tarihi geçmiş ürün göndermediklerini belirtiyorlar.
Bugün de benim 11. gün. Dün ovu test yaptım çizgi çok çok silik çıktı, zor görünüyor o derece. Önceden hangi gün yapsam silik de olsa bariz bir çizgi çıkardı mutlaka. Daha erken yumurtlama için ya da bu ay yumurta yok
zaten kısıtlı deneme şansımız var, bendeki de şans işte
Bu arada dün eşimle baya konuştuk. Her zaman içindekileri söyler tutmaz zaten ama bariz şekilde bu durumu kafasına takıyor. Artık etrafında bebek çocuk görmek istemediğini, kendini kötü hissettiğini, bebeğimizin sanki hiç olmayacağını düşündüğünü söyledi. Ve daha bunun gibi şeyler... Cinsel hayatmız görev haline dönüştü bir kaç aydır. İkimiz de tam anlamıyla kendimizi o ana bırakamıyoruz. Ben onun kadar demorolize değilim ama onu öyle görünce ben de keyif alamıyorum. Bilmiyorum ya ne göreceğiz, neler yaşayacağız... Allah hayırlısını versin herkes için, Allah can sağlığı, huzur versin, gerisi hallolur
Yine kendi kendimi teselli ettim