• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Artık bende bebek için uğaşmayacam canım kendimi yıprattığıma değmiyo. güya ben suçluyum beni gezmeye değil düşünmek için gönderiyomuş. bir garip oblomov bir garip oblomov
hiç takma kafana canım dinlen boşver keşke bende bazı şeylerden uzak kalabilsem iş stresi bebek stresi 2 senedir senelik izin kullanamadım onun yorgunluğu bir pazar günüm var ayda 4 sefer dinlenmek yetmiyor... sadece sana değil kendine de ceza verdiğini anlayacak eşin...

günaydın kızlar

aa canım çok şaşırdım ya nasıl yani seni evden mi uzaklaştırıyor düşün diye bu ayı boş geçirerek mi cezalndırmak istiyor anlamadım

@nisandeniz canım hakkında hayırlısı olsun bekleyen bebeklerin varsa onların transferleri inşallah tutar.. bak hamilelik yolunda hepimiz için moral çok önemli nasıl ki okuduğumuz belirtiler bize umut oluyorsa bir sürü başarılı tüp bebek hikayeleride sizlere umut olacağına inanıyorum. BirAsilAnnesi BirAsilAnnesi canım senin içinde aynı şey geçerli sizlere bir link vereceğim çok severek takip ettiğim bir blog ve başarılı tüp bebek hikayeleri de var hemde ne zorluklardan sonra sahip olmuşlar inşallah size de umut olsun... site linke izin vermedi kızlar google den melinasmom yazarsanız çıkar

tamam canım mutlaka bakacağım çok teşekkür ederim. inşallah cuma günü size hayırlı bir haber verebilirim. :dua:

Hahahahaha :KK70: :KK70: sıkı yönetim, iyiymiş :KK70: yani aslında her ay yaptığım şeyler olacak bu ayda da ovu testi vs... Ama işte benim malum eşim gidecek, hatırlarsın belki. Ocak ortası gibi görünüyor gidiş tarihi yurtdışına. 8 ay olmayacak burda. O yüzden o tekrar dönüp (inşallah) bebek çalışmalarına başlyana kadar son 2 deneme kaldı :) Her zamankinden daha motiveyim sadece, imzamı da ekledim o yüzden :) inşallah kaldırmak zorunda kalmam bu ay :KK66:

Sen neler yaptın görüşmeyeli? Ne aşamadasın? Sanırım @nisandeniz 'in olumsuz sonuçlanmış :KK43:

Canım bu vesileyle, senin için (@nisandeniz) çok üzgün olduğumu da söyleyeyim ama çok şükür sağlığın yerinde, olur inşallah, ben tüm kalbimle inanıyorum :KK66:

canımm inşallah Allah gönlüne göre verir içine doğmuşta yapmış olursun takvimi ve 9 ayda kaldırmazsın.:dua:
benim transferim yapıldı cuma günü test günüm şu an bekliyorum bakalım.
hepimizin için hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

canımm inşallah Allah gönlüne göre verir içine doğmuşta yapmış olursun takvimi ve 9 ayda kaldırmazsın.:dua:
benim transferim yapıldı cuma günü test günüm şu an bekliyorum bakalım.
hepimizin için hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
Çok teşekkür ederim kuzum, hayırlısı hakkımızda :)

Canım benim yaa inşallah inşallah inşallah emeklerinin bekleyişlerinin karşılığını alırsın, çok dua edeceğim bugün sana :) Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin...

Çok teşekkür ederim kuzum, hayırlısı hakkımızda :)

Canım benim yaa inşallah inşallah inşallah emeklerinin bekleyişlerinin karşılığını alırsın, çok dua edeceğim bugün sana :) Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin...

aminn. Allah razı olsun canım benim cümlemizin tüm umutla bekleyenlerin hayali gerçek olsun inşallah.:dua:

Günaydın canım. Beni sorarsan ben fenâ değilim, idare ediyoruz işte. Sen nasılsın? :) Sanki yumurtluyorum ben, dün baya akıntım oldu ama değerlendiremedim maalesef...

Seninle BAT'ımız aynı sanırım :)

Bende iyiyim canim degerlendirmeye calisiyoruz iste bu ay ovu yapmiyorum ,kür uygulamiyorum her ay bisey yapiyordumm esimjn basinda hadi olacak filan oda bende kasilmistik bu ay oluruna biraktim ne belime yastik koyuyurum nede ayaklarimi dikiyorum..benim bat gecikme yapmaz sasmaz ise 3 aralik.
Sende degerlendirmeye calis 5 gun cok fazla.Bol sanslar canim ;)
Günaydın cancağzım :KK36:

Yumurtalama dönemine girmek üzereyim, yumurtayı büyütüp çatlatıp spermle kavuşturmayı planlıyoruz inşallah bir kaç güne :oops::oops:

Sen ne durumdasın bakalım?

Hadi bakalim canim insallahh kavusurlar,esin gitmeden kalp atislari duyar da kulaklarinda cinlayarak gider :)
Ben calismalara devam nedense ayri bi rahatlik dustu icime gun saymiyorm kacinci gunum bakmiyorum bile,ben baski yapmayinca esim ayri bi rahat oldu o daha bi istekli,guzel geciyor simdilik sonu guzel olsun,hayirlisi olsun insallah cancanimmm.

Günaydın Canım :KK200:

bu ay da 10,11,13,14,16,17 değerlendirildi ve son 9 sabırsızlıkla bekleniyor, bol bol yumurtladım galiba bu ay,:KK48: şimdi yattım kuluçkaya bekliyorum civcivimi :KK36:

Sen nasılsın canım nasıl gidiyo..
Emineeemm Emineeemm

Canimmm hadi bakalim gazann mubarek olsun dolu dolu olsun gobusunn,tatlim sakin birakma 2 gunde dahi olsa bata kadar devam et derim.ne zaman ne olacagi belli olmazz,ben yukarda yazdigim gibi calismalara devam canimcimm:)

Bende iyiyim canim degerlendirmeye calisiyoruz iste bu ay ovu yapmiyorum ,kür uygulamiyorum her ay bisey yapiyordumm esimjn basinda hadi olacak filan oda bende kasilmistik bu ay oluruna biraktim ne belime yastik koyuyurum nede ayaklarimi dikiyorum..benim bat gecikme yapmaz sasmaz ise 3 aralik.
Sende degerlendirmeye calis 5 gun cok fazla.Bol sanslar canim :KK66:

Hadi bakalim canim insallahh kavusurlar,esin gitmeden kalp atislari duyar da kulaklarinda cinlayarak gider :)
Ben calismalara devam nedense ayri bi rahatlik dustu icime gun saymiyorm kacinci gunum bakmiyorum bile,ben baski yapmayinca esim ayri bi rahat oldu o daha bi istekli,guzel geciyor simdilik sonu guzel olsun,hayirlisi olsun insallah cancanimmm.

Canimmm hadi bakalim gazann mubarek olsun dolu dolu olsun gobusunn,tatlim sakin birakma 2 gunde dahi olsa bata kadar devam et derim.ne zaman ne olacagi belli olmazz,ben yukarda yazdigim gibi calismalara devam canimcimm:)

Hadi hayırlısı İnşallah canım, 2 günde 1 devam bakalım inşallah tutar hepimizin bu ay ☺☺

kızlar benim reglimin son günü olması lazım ama bugün hiç gelen giden yok dün bitti galiba zaten dünde çok az gelmişti 4 gün erken regl oldum 4 gün sürdü:KK64: bu vücudun oyunları mafedecek beni yine bozulmasa bari düzenim:KK51:neyse bir gün erken başlıcam bebek çalışmalarına:KK48: moral bozmak yok o bebek bu ay gelecekkkkk:halay::spor:

Ne güzel temenniler bunlar.. Bir an kalp atışları için eşimle birlikte hastaneye gideceğimiz gün geldi gözümün önüne... İnşallah hayırlısı olur ne diyeyim... çok sağol canım benim :) Senin yumoşların kucaklarını kocaman açsınlar inşallah spermler için, hemencecik sarılıversinler onlara ;) Hayılrısı olsun hakkında :KK15:

kızlar benim reglimin son günü olması lazım ama bugün hiç gelen giden yok dün bitti galiba zaten dünde çok az gelmişti 4 gün erken regl oldum 4 gün sürdü:KK64: bu vücudun oyunları mafedecek beni yine bozulmasa bari düzenim:KK51:neyse bir gün erken başlıcam bebek çalışmalarına:KK48: moral bozmak yok o bebek bu ay gelecekkkkk:halay::spor:

Hadi hayırlısı canım :KK31:

O bebişler bu göbüşlere gelecekkk
:KK48::spor::KK54::halay::dua::KK73:

Hadi hayırlısı İnşallah canım, 2 günde 1 devam bakalım inşallah tutar hepimizin bu ay ☺☺
İnsallahh canim insallah hayirlisiyla saglikla gelsinler .

Hu hu huuu durmak yok o zaman sen takilma devam et canimm,haydi hayirli olsun kirmiz halili,kurdeleli bi acilis .:KK31::confused::KK73::KK70:

Ne güzel temenniler bunlar.. Bir an kalp atışları için eşimle birlikte hastaneye gideceğimiz gün geldi gözümün önüne... İnşallah hayırlısı olur ne diyeyim... çok sağol canım benim :) Senin yumoşların kucaklarını kocaman açsınlar inşallah spermler için, hemencecik sarılıversinler onlara :KK66: Hayılrısı olsun hakkında :KK15:

Canimmm benimmm yaa sende cok guzel temmennilerde buluussun cook tesekkur ederim,biz tam destegiz hepimize gerek dualarda biriz gerekse gonullerde.
:KK68:

Kontes001 Kontes001 canim mjslarini okudum da tamam esin moral bozuyor anladim evden gonderme ne demek yanasmayacaksa yanasmasin sen nerde kalmak istersen kalirsin annende iyice kafan bozulur benim guzel evim varken burda ne ariyorum diye gitme canim evinde ol,iyice araya sogukluk girmesin biraz azcik ara olsun ozleyin birbirinizi konusun anlasin,

Sende degerlendirmeye calis 5 gun cok fazla.Bol sanslar canim :KK66:

Hayırlısı olsun canım. Allah kucaklarımızı boş bırakmasın.

Aynı gariplik bende de var 2 aydır canım, neden olduğunu anlamaya çalışıyorum. 6 gün olurdu âdetim normalde ama 5e indi ve çok az olmaya başladım. Ayrıca sanırım bu ay yumurtlamaya başladım bile daha döngümün 10. gününde. Allah göbüşlerimizi boş bırakmasın inşaAllah:KK19:

Back