- 27 Haziran 2016
- 2.987
- 3.595
- 83
Sonucu yaz mutlaka perşembe günü :)
Tamam canım yazarım ☺
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonucu yaz mutlaka perşembe günü :)
Aynen canım. gidip düşünecekmişim. hep benden bişeyler bekliyo ama kendinden bişey vermiyo.Eşinden dolayı mı canım kötü bişey yoktur inşallah..
Gunaydinnnnnn canlarrrrrr nasilsinzz?
Nasil gidiyorrr?
Aynen canım. gidip düşünecekmişim. hep benden bişeyler bekliyo ama kendinden bişey vermiyo.
Arkadaşlar allah dan hayırlısı isteği ben 9 gün oldu regl olmadım günüm geçti yani. Adet olmam inşallah diye dua ediyordum adet olmamamız hamile olmanız anlamına gelmiyor malesef gebelik de yok ben de ne oldug belli değil. Doktor 17 için randevu verdi sabah kan vereceğim idrar testleri hep negatif kan da çıkacak herşey bakalım ne oldu da adet olmadım bu arada 7 aydır deniyoruz hamile kalamadım diye doktora gitmiştim. Adet in 3 günü gel dediği ay adet olmadımallah yardımcımız olsun sevgiler..
Hahahahaha sıkı yönetim, iyiymiş yani aslında her ay yaptığım şeyler olacak bu ayda da ovu testi vs... Ama işte benim malum eşim gidecek, hatırlarsın belki. Ocak ortası gibi görünüyor gidiş tarihi yurtdışına. 8 ay olmayacak burda. O yüzden o tekrar dönüp (inşallah) bebek çalışmalarına başlyana kadar son 2 deneme kaldı :) Her zamankinden daha motiveyim sadece, imzamı da ekledim o yüzden :) inşallah kaldırmak zorunda kalmam bu ayseni hamile takvimiyle gördüm annemm bir sevindim çığlık atacaktım bir baktım ki 1. hafta yazmaz mı yalan oldu sevincim ama dedim ki sonradan umut etmek başarmanın yarısıdır demek ki bu ay sıkı yönetim var hadi hayırlısı dedim
Canım valla benim yumurtlama dönemim yaklaşıyor... Heyecan doruktaGünaydın kızlar. @kutuphanekedisi deniz_ve_mehtap Kontes001 durumlar nasıl, gelişme var mı? Çalışmaya devam mı?
Günaydın cancağzımGunaydinnnnnn canlarrrrrr nasilsinzz?
Nasil gidiyorrr?
Canım valla benim yumurtlama dönemim yaklaşıyor... Heyecan dorukta
Sen de durumlar nasıl?
Aynen canım. gidip düşünecekmişim. hep benden bişeyler bekliyo ama kendinden bişey vermiyo.
canım valla bu işler esasında çok fazla hesap kitaba kalmıyor bir ayda tek ilişkiyle hamile kalan biliyorum mesela :) sen yine de gün aşırı devam et :) şans senden yana olsun inşallah :)Benimki de yaklaşıyor canım. Takvimde 19u diye görünüyor ama sanki bu ay erken yumutluyor olabilirim. Dün baya akıntım oldu, gece sağ kasığımla bacağım çok kötü sızladı. En son 5 gün önce çalışma oldu. 5 gün içimde yaşamış olması lazım :))
canım valla bu işler esasında çok fazla hesap kitaba kalmıyor bir ayda tek ilişkiyle hamile kalan biliyorum mesela :) sen yine de gün aşırı devam et :) şans senden yana olsun inşallah :)
aa canım çok şaşırdım ya nasıl yani seni evden mi uzaklaştırıyor düşün diye bu ayı boş geçirerek mi cezalndırmak istiyor anlamadımAynen canım. gidip düşünecekmişim. hep benden bişeyler bekliyo ama kendinden bişey vermiyo.
canım flo programını denemeni tavsiye ediyorum benim ovülasyon testi, akıntı ve flo program hepsi aynı gün ovülasyonumu gösterdi sanırım dün yumurtladım.. dua et bana ne olur ben de sana edeyimBenimki de yaklaşıyor canım. Takvimde 19u diye görünüyor ama sanki bu ay erken yumutluyor olabilirim. Dün baya akıntım oldu, gece sağ kasığımla bacağım çok kötü sızladı. En son 5 gün önce çalışma oldu. 5 gün içimde yaşamış olması lazım :))
Anlamaz canım hiç sanmıyorum. artık bende onun gibi davranacam. ortada büyütülecek bişey yok ama kendisi büyütmeyi çok seviyo.Ay çok üzüldüm ya düşünmek için ayrı kalmanız gerekmiyo ki illa, inşallah o da düşünür de anlar seni canım Allah yardımcınız olsun inşallah
Aynen artık bende umursamayacamDünki yazdıklarını okudum da canım, böyle vurdum duymaz erkek çok. Sende onu umursamamaya çalış bakalım ne yapıyor o zaman. Hiç uğraşma.
Anlamaz canım hiç sanmıyorum. artık bende onun gibi davranacam. ortada büyütülecek bişey yok ama kendisi büyütmeyi çok seviyo.
canım flo programını denemeni tavsiye ediyorum benim ovülasyon testi, akıntı ve flo program hepsi aynı gün ovülasyonumu gösterdi sanırım dün yumurtladım.. dua et bana ne olur ben de sana edeyim