Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım çok doğru bir karar vermişsin Ben kadın doğuma gittim ama rahim filmini radyoloji bölümü çekti. Kadın doğum doktorum çekti onu da zaten Yani kadın doğuma gideceksin canım, o seni yönlendirir
Sen neler yapıyosun canım gözükmüyosun hiçseni hamile takvimiyle gördüm annemm bir sevindim çığlık atacaktım bir baktım ki 1. hafta yazmaz mı yalan oldu sevincim ama dedim ki sonradan umut etmek başarmanın yarısıdır demek ki bu ay sıkı yönetim var hadi hayırlısı dedim
Tek tüpüm tıkalı çıktı..ben devlete hiç sormadım cnm anestezi istediğim içinTamam canım nasıl çıktı iyi mi sonucun, bi de devlette ücret ödenmiyo galiba dimi ?
Sen neler yapıyosun canım gözükmüyosun hiç
Güzel haberlerini alalım inşallah canımben transferimin 6.gününü bitiriyorum canım cuma günü test yaptıracağım bakalım hayırlısı.
Kizlar bende hamileyim adete 5gun var
Kan sonucum 85.6 sizce iyimi...
Ay canim hadi guzel haberlerle gel insallah tutmustur siki siki tutunmustur bebisinben transferimin 6.gününü bitiriyorum canım cuma günü test yaptıracağım bakalım hayırlısı.
Ay canim cok sevindim canim senin icin girdim valla.. Hadi kat kat artsin degerin insallah saglikla kucagina al bebisini
Ay canim hadi guzel haberlerle gel insallah tutmustur siki siki tutunmustur bebisin
21 çok geç ben olsam başka doktora giderdim..mehaba hanımlar ben endişelendiğim için üye oldum bide size sormak istedim 4 kasımda idrar testi yaptm silik ama baya belli çıktı 7sinde adet olmuştum bi ay önce 11inde doktora gittim kese görülmedi kan testi 4641 çıktı acaba bi sıkıntı varmıdır kan değeri yüksek çıktığı halde neden görülmedi 21inde tekrar çağrdı doktor ama sabredemiyorum günler geçmiyo
Tek tüpüm tıkalı çıktı..ben devlete hiç sormadım cnm anestezi istediğim için
Ayy cok sagol canim benim allah sanada nasip etsin tez zamndaAy canim cok sevindim canim senin icin girdim valla.. Hadi kat kat artsin degerin insallah saglikla kucagina al bebisini
Ay canim hadi guzel haberlerle gel insallah tutmustur siki siki tutunmustur bebisin
Kızlar benim bu ayda kaldı. yumurtlama haftamda evde değilim.
canim gecen aydan kaldim sanirim yoksa testte nasil ciksin bu kadar erken yada erken döllendi iki gun adet oldum yaa bklm yarin kan vercem..
21. günüm bu perşembe, randevu aldım o güne kadın doğumdan, yumurtam çatlamıştı değerim kaçmış merak ettim 3 kere yumurta akı şaşırtı beni adet olursam da hormonlarım için gidicem tekrar..