• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Canım çok doğru bir karar vermişsin :KK66: Ben kadın doğuma gittim ama rahim filmini radyoloji bölümü çekti. Kadın doğum doktorum çekti onu da zaten :KK66: Yani kadın doğuma gideceksin canım, o seni yönlendirir :KK66:

seni hamile takvimiyle gördüm annemm bir sevindim çığlık atacaktım bir baktım ki 1. hafta yazmaz mı yalan oldu sevincim ama dedim ki sonradan umut etmek başarmanın yarısıdır demek ki bu ay sıkı yönetim var hadi hayırlısı dedim:KK48::KK70:

seni hamile takvimiyle gördüm annemm bir sevindim çığlık atacaktım bir baktım ki 1. hafta yazmaz mı yalan oldu sevincim ama dedim ki sonradan umut etmek başarmanın yarısıdır demek ki bu ay sıkı yönetim var hadi hayırlısı dedim:KK48::KK70:
Sen neler yapıyosun canım gözükmüyosun hiç

mehaba hanımlar ben endişelendiğim için üye oldum bide size sormak istedim 4 kasımda idrar testi yaptm silik ama baya belli çıktı 7sinde adet olmuştum bi ay önce 11inde doktora gittim kese görülmedi kan testi 4641 çıktı acaba bi sıkıntı varmıdır kan değeri yüksek çıktığı halde neden görülmedi 21inde tekrar çağrdı doktor ama sabredemiyorum günler geçmiyo :110:

Kizlar bende hamileyim adete 5gun var
Kan sonucum 85.6 sizce iyimi...

Ay canim cok sevindim canim senin icin girdim valla.. Hadi kat kat artsin degerin insallah saglikla kucagina al bebisini

ben transferimin 6.gününü bitiriyorum canım cuma günü test yaptıracağım bakalım hayırlısı.
Ay canim hadi guzel haberlerle gel insallah tutmustur siki siki tutunmustur bebisin

Ay canim cok sevindim canim senin icin girdim valla.. Hadi kat kat artsin degerin insallah saglikla kucagina al bebisini

Ay canim hadi guzel haberlerle gel insallah tutmustur siki siki tutunmustur bebisin

inşallahhh canım benim. iki tane 5.gün embriyosu koydular cuma test günüm bakalım aynı adet sancıları gibi ağrım var dünden beri o yüzden yorum yapamıyorum nasip kısmet.

mehaba hanımlar ben endişelendiğim için üye oldum bide size sormak istedim 4 kasımda idrar testi yaptm silik ama baya belli çıktı 7sinde adet olmuştum bi ay önce 11inde doktora gittim kese görülmedi kan testi 4641 çıktı acaba bi sıkıntı varmıdır kan değeri yüksek çıktığı halde neden görülmedi 21inde tekrar çağrdı doktor ama sabredemiyorum günler geçmiyo :110:
21 çok geç ben olsam başka doktora giderdim..

Ayy cok sagol canim benim allah sanada nasip etsin tez zamnda ;)

canim gecen aydan kaldim sanirim yoksa testte nasil ciksin bu kadar erken yada erken döllendi iki gun adet oldum yaa bklm yarin kan vercem..

Geçen aydan değil sanki ya

Geçen aydan olsaydı 85 çok düşük olurdu

Ama su an bat 7 kala 85 güzel bir değer maşallah maşallah :)

Arkadaşlar allah dan hayırlısı isteği ben 9 gün oldu regl olmadım günüm geçti yani. Adet olmam inşallah diye dua ediyordum adet olmamamız hamile olmanız anlamına gelmiyor malesef gebelik de yok ben de ne oldug belli değil. Doktor 17 için randevu verdi sabah kan vereceğim idrar testleri hep negatif kan da çıkacak herşey bakalım ne oldu da adet olmadım bu arada 7 aydır deniyoruz hamile kalamadım diye doktora gitmiştim. Adet in 3 günü gel dediği ay adet olmadımallah yardımcımız olsun sevgiler..

Back