2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

rabbim inşallah sağlıklı evlatlar nasip etsin canım peki kayıplarında neden neydi?
Biri 6 haftalık düşük yaptım diğeri 4 aylıkken kalbi durdu nedeni ni araştırıyorum tek tüpüm kapalı çıktı troit yüksek ve miyomum var tabi şimdi ye kdr öğrendiğim tek sonuç almadığım Kan pırtılaşması testi kaldı o üç ayda çıkıyor sonuç ocak ta çıkıcak şu An doktor troit yüksek olması sorun gözüküyor ilaç kullanıyorum korunuyorum o yüzden yani kesin şudur diyebilicekleri birşey çıkmadı herşey Allah tan ben sadece tedbir alıyorum takdir Allahın dua ediyorum doktora da gidiyorum aslında bu araştırma ları yaprken mevzu kayıptan çıktı sanki doktor tek tüpüm kapalı duyunca iki ay sonra hamile kalamazsam aşılama yaparız dedi ben ilk hamileliklerimde çok kolay hamile kaldım Allahıma şükür ama kayıplarım tüpümü tıkamış olabilirmiş buda bir ihtimal miş

Evet canim bu sabah ben de adet olunca rahatladim pazartesi doktora gidicem tedaviye devam inşallah hayırlısıyla gelsin kuzucuklar

Ah canım sen ne tatlısın.. Allah dualarımızı kabul etsin, yüzümüzü güldürsün inşallah. Adetime 2 gün var ve az önce bu ay da olmazsa ovulasyon testi vs hiç bir şey yapmıycam diye pes ediyordum ki şimdi yazına denk geldim umudumu tazeledin canım.

Ben bitkisel kürler vs yapmaya çekiniyorum başka bir etkisi de olur mu diye. Ama dua gibisi de var mı... Birbirimize böyle destek olmak beni hem güçlendiriyor hem de duygulandırıyor..

İyi ki varsınızz

Kızlar 313 ayetel kürsi okudum. sizde benim için birer tane okuyup dua edebilir misiniz ?
Şİmdi okudum senin için bir tane. İsmini sahsen bilmiyorum ama Yuce Rabbim niyetimizi bilir, görür, Allah en kısa zamanda gönlünün muradını versin canım. İsteyen herkes hayırlısı ile anne olsun insallah.

Allah razı olsun canım. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Pazartes
Evet çizgiyi gördüm. kan ne zaman vereceksin
İ eşim doktora gidicek onla bende gideyim kadin doguma belki kesede görunur bu sabah peçetede penbe kan vardi cok az baya süpelerim vardi yani canim bklm esin gelcek birazdan emzik almistim daha önceden supriz onu vercem bklm ne tepki vercek öyle vercem hbri

Hadi bakalım canım :) kanı ver sonucu bize de haber et :)

Ay hadi inşallah hamilesindir Canım ☺
emzik güzel fikirmiş bende alıym bi emzik hazır da tutıym saklıym, yoksa ben hamile olunca çatlarım hemen söylerim, eşim yanımda yoksa ararım akşamı bekleyemem ben

Canim benim sizlerde iyiki varsiniz

Herşeyin başı moral ☺

O bebekler bu göbeklere Geeelecekkk

İnşallah inşallah canım ya

Haydi bastirrrr haydi bastirrrrr....bereketli olsun yolunu bilen azimli spermcikler olsun insllahhh.
Bende actim sezonu ayni zamanda gidiyoruzzzzz kizzzzzzzz.

Ne yakismis ne yakismis dolu dolu olsun ,o takvimi kaldirmak nasip olmasin

Evet aynıyızzzz şans bizden yana olsun

Canım ilk adım hormonlarına baktırmak... 21. gün mutlaka git, sonrasında adetin 3. günü tekrar gel diyecek zaten doktor. Yumurtlara gelişimine falan bakarlar muhtemelen. yumurta takibi istersin olmazsa adetten sonra. Klomene aşılamaya hemen başlamıyorlar çünkü 1 yılın dolmasını beklerler. Eğer dolduysa rahim filmi ister. Böyle böyle tedavin şekillenir canım :)

Çok yakıştı arkadaşım hamile lik annelik her kadına yakışıyor inşallah hepimize tez zamanda nasip olur..

Aminnnn canım benim, hayırlısı olsun hakkımızda :)

Günaydın Canım bi dün akşam yazdığıma bakın da beni aydınlatın lütfen hala cevap bekliyorum ☺☺

@Emineeemm bir garip oblomov @kutuphanekedisi

Canım evet ben de görmüştüm bununla ilgili olan topiği :) Üstün kötü bakmıştım tam nasıl oluyor anlamamıştım. Benim kişisel adımı biliyorsun zaten kuzum Ama ben de kadınlar kulübü'ndeki herkes için dua ediyorum, Allah'tan hayırlısını istiyorum :) Başkasının başkasına ettiği dua her zaman daha makbulmüş. Umarım hepimiz için en hayırlısı olur canım, çok sağol, Allah kabul etsin dualarımızı

Kendimi şartlandırmaktan bıktım ya :/ ters totem yaptım bugün. 2 büyük balkonum var hadi yıkayayım dedim eşimi beklemeyeyim suları doldur doldur taşı bi güzel yıkadım. koltukları da ben çektim süpürürken. yetti gari dedim kendime. olacak varsa olur. kocam şimdi işten gelcek ve eminim çok kızcak ama napim.

Valla artık böyle. aman ağır kaldırmayayım falan yok. eminim yarın yine kırmızıları da görürüm. büyüklerimiz bütün gün tarlada bağda çalışmış orak sallamış, koyun gütmüş dağlarda ama kaç tane de çocuk doğurmuşlar. böyle taka taka kafayı yicem. saldım gitti artık :)

Not: Bugün depresif kısmım çalışıyor :) o erken gebelik testini yapmayacaktım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…