bu seneden son 2 ayımız kaldı kasım aralık ben diyorum ki bu 2 ay elimizden ne gelirse yapalım ben bir dua zincirine katıldım mesela dua her daim olmalı ama benim böyle bir duadan haberim yoktu buna başladım ve adetimin bugün 2. günü bal çörekotu tarçın deneyeceğim ve ovulasyonla da takip edeceğim... oteki ayda tekrar inofolik içeceğim diyorum tabi bu ay tutmazsa.. sizlerde benim düşünceme katılıyorsanız kendinizce bir şeyler yapmaya başlayın kızlar ya da günüm geçti beklemedeyim derseniz inşallah tutar oldu ki tutmadı aralıkta hiç denemediğiniz bir kür deneyin ya da tedaviye başlamayı düşünüyorsanız bu ay işte tam zamanı diyip başlayın... ben 2016 çıkmadan anne olmayı çok istiyorum Rabbim inşallah nasip eder
eğer 2016de olmazsa 2017de kendimi kurslara başka uğraşlara vereceğim bir kaç dil öğreneyim diyorum ya da tekrardan üniversite falan okuyayım
bu arada dua isteyenleriniz varsa bana özelden isimlerinizi yazın kızlar ismen dua edeyim sizlerede
Kontes001 @mervem-metem EslemM001 @kutuphanekedisi @yesa1 @beren20 @Emineeemm @depresifpollyanna @berraksudakibalik adını unuttuklarım olabilir isteyen herkes yazsın kızlar