2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Dunki yaptigim test arkadas islem yati üstunde bende boyle goruyodum..

Canim benim yaa uzulme bak benimkide öyle gorumcemin oglunun dugunu var evime gelen giden olcak temizlik yapmam lazim ama yaptirmiyo ne yapcam bilmiyorum yaa diyom ondan hbrsiz yapayim artik napiyim yaa evi....goturcek yani bide cok titizim duramamki temizlik yapmadan aklimda deli sorular..
:))

Hamilesin canım sen

Ay kizlar hepinize toplu cevap atmistim ama yollamamis...
@kutuphanekedisi canim dua edicem senin icinde Zehna67 canim var gibi duruyor ama 7 gun cok fazla baya erken bakmissin ben kimyasal gecirdigimden beri kimseye erken onermiyorum insallah saglikla bebisin seninle olur hakkinda hayirlisi olsun

Son düzenleme:
Herkese iyi pazarlar ☺

Kızlar garip bir durum yaşıyorum ilk defa.. 14. 15. Gün ve bugün 17. Gün yoğun bir yumurta akı gördüm ve 3 gündür rahim ağrım ve kasıklarımda batmalar var.. sizce normal mi 3. Kez yumurta akı...

Bata 11 gün var..

canim gecen aydan kaldim sanirim yoksa testte nasil ciksin bu kadar erken yada erken döllendi iki gun adet oldum yaa bklm yarin kan vercem..

iki gün yoktum forumda. gene şenlendirmişsiniz ortalığı yokluğumda :) sanırım yine kırmızıları göreceğim. ve artık hayırlısı ile klomene başlayacağım. yıldım ve yoruldum. ama dualarına hiç tanımadığın beni de katma fikrine çok duygulandım. Allah sizden razı olsun. hiçbirimizin çabasını karşılıksız bırakmasın kızlar. iyi ki varsınız

Tekrar mı yumurtlama oldu acaba

canım normal olağan akıntın olmasın... ya da birden fazla yumurtan gelişip teker teker mi çatladılar acaba öyle bir ihtimal olur mu bilmiyorum ama sen yine değerlendirseydin...

canim gecen aydan kaldim sanirim yoksa testte nasil ciksin bu kadar erken yada erken döllendi iki gun adet oldum yaa bklm yarin kan vercem..

tatlım geçen aydan kalsa böyle hayalet çizgi olmazdı baya belirgin olması lazım bana göre.. kan ver bizede haber ver inşallah güzel haberlerle gelirsin

günaydın kızlar hayırlı haftalar..
baya yoğun başladım haftaya şimdiden yoruldum bu arada çörekotu bal tarçın karışımına son hız devam ediyorum geçen ay göğüs ağrım sızım acım vs hiç bişi olmadı sanki iki et parçası taşıyordum bir gariplik olduğunu hissediyordum zaten ovu testlerimde adam akıllı sonuç vermedi gün aşırı ilişki oldu ama sanırım yumurtam çatlamadı ve tabi döllenmediler.. bu küre başladım 2 gün sonra göğüs ucu batmalarım ve rahim kasılması gibi ağrılarım oldu çok garipti inşallah işe yaradığının işaretidiryarın reglimin son günü bu belirtilere dayanarak ilişkiye hemen başlayacağım bakalım inşallah bu ay tutar

Yok canım baya yumurta akıydı zaten sadece bugünlerde görüyorum böyle akıntı, bana garip geldi ama önceki günü değerlendirdik inşallah tutmuştur ☺

Hadi reglin bitsin de başla çalışmalara inşallah güzel günler bizi bekliyorlar

inşallah tutmuştur canım az bir kişi kaldık inşallah bu ay hepimizin yüzü güler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…