2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Canım sana da günaydın, çok verimli bir hafta olsun inşallah

Bu karışımı merak ettim doğrusu. Bir dene bakalım, olmazsa önümüzdeki ay ben de başlarım Hayırlısı hakkında...

Canım sana da günaydın, çok verimli bir hafta olsun inşallah

Bu karışımı merka ettim doğrusu. Bir dene bakalım, olmazsa önümüzdeki ay ben de başlarım Hayırlısı hakkında...
yeşimboz bu kürü kullandığı ay hamile kaldı bende o ay inofolik kullanıyordum başlıcaktım küre başlamadım keşke başlasaydım demiştim hatta bakalım inşallah işe yarar da başkalarına da umut olur... yumurta geliştirip çatlamasını sağlıyormuş bu kür. ben normal çiçek balıyla yapıyorum kestane balı kullanılmalı diyorlar ama... adetin 2. günü başlanıyor demek regl halindeyken yeni yumurtalar gelişmeye başlıyor

Aynen canım, regl başldığı günden itibaren yumurtalar tekrar gelişmeye başlıyor. Bebeğin yarısının başlangıcı bir nevi :) O yüzden doktorlar, eğer o ay hamile kalınırsa, reglin ilk gününden itibaren hamilelik hesaplaması yapıyorlar.

Yumurtayı geliştirip çatlamasını sağlıyormuş, deyince aklıma şu geldi. Doktorların dedğine göre bende o kısım normal. Yani ne zaman 21. gün kan testi yaptırsam, progesteron hep 22-23 çıkıyor, bu da zaten yumurta o ay için çatlamış demek. Elbette yumurtamın çatlamadığı ay olmuştur çünkü bu ayla birlikte 10 ay olacak deneme çalışmalarımızın. Ama şimdi ben de önümüzdeki ay böyle bir kür yapsam, çok fazla yumurta gelişir ve bunlar kiste neden olur mu? Bilemedim ben :)

valla tatlım bende aynı şeyi düşündüm acaba kiste dönüşür mü diye ama inofolikte aynı görevi görüyor yumurta tembelliği olan kişiler kullanıyor ve reglime 6 gün kala doktor kist falan görmemişti her şey normal demişti... ben 21. günü hiç gitmedim kan testine yani güzel gelişiyorlar mı çatlıyorlar mı bilmiyorum zaten benim 5. ayım..
ilk ay hiç bişi yapmadım...
2.3. ay ovuyla takip ettim yumurtam çatladı testler güzeldi inofolik kullandığım 3. ay kimyasal gebelik oldu.
4. ay normal folik asit dahi içmedim ovu testlerim bir acayipti ve çatlama belirtisimiydi bilmiyorum ama 12. gün yoğun akıntım olmuştu ama 12. gün benim için baya erkendi sonra ne akıntı ve vücutta değişim hiç bişi olmadı sanırım gelişti ama çatlamadı.
bakalım bu 5. ayımda ne olacak yaşayıp göreceğim...
6. ayımda tam anlamıyla doktor kontrolüyle denerim olmadı. yumurtlama takibi falan yaptırırım...

Çatlamamasından şüphe ediyorsanız kürünüze ek incir havuç kürü yapın ....bu çatlaması için kür..

Evet doktorum da o yüzden bana inofolik vermedi, o kısımla ilgili bir sıkntın yok dedi. Akışına bırkatık o yüzden

Benim eşim dönene kadar son 2 deneme kaldı canım, hatırlarsın belki eşim gidecek. Şu an için Ocak'ın ortası gibi görünüyor değişmezse. 6 ay gidecekti, 8 aya çıktı bu arada. Aklına esince çıkıp geleceği bir mesafe de değil üstelik. Uçakla 11 saat sürüyor gittiği yer. Yani bu son iki denemede de olmazsa eşim döndükten sonra direkt aşılama yaptırmayı düşünüyorum. Tabi görev icabı bu tarz imkanların kısıtlı olduğu başka bir şehire gitmezsek. Çünkü döner dönmez öyle de bir sıkıntı var. Aşılama tedavi süreci, işlemler nasıl ne kadar sürecek hiç bir fikrim yok... Zaten bunları araştırıp düşünmek için çok vaktim olacak, 8 ay kadar...

İnşallah eşin gitmeden bu ay hamile kalırsın da döndüğünde onu 2 kişi beklersiniz canım

İnşallah eşin gitmeden bu ay hamile kalırsın da döndüğünde onu 2 kişi beklersiniz canım
Ay canım ya, nasıl da içten dua ettiğini tam burdan hissettim gerçkten... Ben yine de hep hayırlı zaman diyorum tatlım, sağlıklı, hayırlı bebişler olsun da beklerim artık yapcak bir şeyim yok.. Hepimiz için, tüm bekleyenler için en hayırlısı olsun...

Ciddi bişey yok ama onun ilgisizliği yüzünden oluyo. o yüzden biraz daha böyle devam ederse bırakacam doktoru hiç de bişey yapmayacam. hep ben uğraşıyorum.
Böyle yaparsan sadece kendini kandırırsın tatlım İçine atıp sadece dert büyütürsün, onun da umrunda olmaz... O yüzden böyle davrandığında sana hissettirdiklerinden bahset, yargılama, kızma Onlar bizim kadar komplex bir kafa yapısına sahip değil, daha düz daha anlaşılır cümeler kur

Aminnn, Hayırlısıyla, sağlıkla, huzurla tez zamanda olsun inşallah canım hepimiz için ☺

Sıkıntı orda başlıyo ufacık bişeye küsüyo. benden bişey istedi içimden yapmak gelmedi. yapmadım diye küstü. geliyo tek kelime çıkmıyo ağzından. bende annemlere gitmek istemiştim bi gün önce yok demişti. ben sana küsüyo muyum dedim. bıktırdı artık.

hatırlıyorum canım.. inşallah hiç bir şeye gerek kalmazda hamile kalırsın eşin gitmeden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…